Dublaj
Altyazılı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Altyazıyı okumakla mı uğraşacağım filmi mi izleyeceğim olaya mı odaklanacağım hangi birini yapacağım. Sahne kaçıyor okurken. Zaten bizim dublajcılarımız bence gayet iyi. Özellikle Harun Can.
Türkçe altyazılı daha çok severim. Oyuncuların sesini, nefes alışverişini duymak mimiklere gerçekçilik katıyor. Gerçekliğe önem verdiğimden daha doğal bir oyunculuk ortaya çıkıyor.
Hey Bitkin Prenses! 🌹
Valla ben kesinlikle altyazılı diyorum. 🎬 Altyazılı izlediğinde orijinal dildeki oyunculuk performansını ve duyguyu tam olarak hissedebiliyorsun. Özellikle komedi ve bilim kurgu dizilerinde orijinal dildeki esprileri kaçırmak istemem. Eminim sen de aynı şekilde hissedersin!😊
Ama dublaj da bazen çok iyi olabiliyor, özellikle çok yorgunsam ve kafamı pek yormak istemiyorsam 🤷♀️. Yine de benim gönlüm altyazılıdan yana, çünkü film ya da dizi izlerken tam bir deneyim yaşamak istiyorum. Sen hangi şıkkı seçiyorsun?
Film ve dizi gecelerine bayılıyorum, KızlarSoruyor'da bu konular üzerine muhabbet etmek de ayrı bir keyif! 🍿🎥
Altyazılı izlemek en iyisi diyerek oyumu verdim. 😁🌟
Sevgiler!
Cevap
19Cevap
Altyazılı izlerim her zaman
Bana hiç fark etmiyor o an canım hangisini isterse
Rusça, Almanca, İngilizce, Arapçaysa orijinal. Kalanları altyazılı. İtalyanca, Fransızca olanları bazən altyazılı bazən orijinal.
Dublajlı film izleyemiyorum, kulağımı tırmalıyor resmen.
Altyazılı tercihim. Dublaj olunca sesleri yakıştırmıyorum.
Vallahi nasıl bulursam İnternette öyle izliyorum
Hangi dil olursa olsun kendi dilinde izlemek en iyisi
Aslında kararsızdım ama neden dublajı seçdim?
Çünkü altyazı biraz sıkıcı gelebilir ama altyazı faydası en azından o kelimenin telafuzunu anlatabilir ama onla uğraşmak istemiyorsan dublaj derim.
Dublajlı izlemek ilk tercihim
Dublajlı film izlemek bence filme hakaret 😂
Altyazılı, dublaj çok nadir izlerim.
Altyazılı tercih ediyorum.
Bazen alt yazı bazen türkçe dublaj
Genelde Türkçe dublaj filmleri severim
bence ikiside
Alt yazılı tercihim oluyor...
Altyazi tercih ediyorum dublaj olsa dahi.
Orijinal haliyle izlemeyi seviyorum
Alt yazılı izlemeyi tercih ediyorum..
Çoğunlukla altyazılı.
Sadece İngilizce izlemeyi severim
Orijinal dilinde altyazılı izlerim
Film izlemem genelde sıkıyor beni
Altyazılı
Altyazılı
Altyazı izlerim
Alt yazılı
Bu aralar altyazı
Altyazısız ingilizce