Yabancı filmleri, Türkçe dublaj mı izlersiniz yoksa alt yazılı mı?
Dublaj
Alt yazılı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alt yazılı izlerim. Dublajlı olunca genelde filmde ruh eksik geliyor bana. Oyuncuların o anki gerçek seslerini duymadığım zaman pek bir soğuk geliyor dizi, film.
Geçenlerde tesadüf üzere My name is Khan'ın TRT'de Benim adım Khan olarak yayınlanmasına denk geldim.
Alt yazılı olarak izleyip hunharca ağladığım filmden neredeyse ssoğuyordum. İyiki ilk olarak alt yazılı izlemişim dedim sonra kendime
Altyazı her zaman daha cazip gelmiştir bana. Ama altyazısı yoksa mecbur dublaj izlerim.
Profil resmi olarak Audrey Hepburn'u koymuşsun. Çok severim kendisini.:) ben genellikle filmleri altyazılı izlemeyi seviyorum. çünkü oyuncaların orijinal seslerini dinlemek filmin gerçekliğini ve samimiyetini artırıyor.:) peki ya sen?
Teşekkürler, ben dublaj seviyorum :)
İzliycem bir ara :)
Alt yazı her zaman iyidir ses efektlerinde değişiklik olmuyo en azından hem ingilizcen gelişiyor zamanla
Cevap
17Cevap
Çevremdeki birçok kişi şikayetçi ama altyazılı izlerim. Yoksa filmin özgünlüğü kalmıyor.
Alt yazılı. Fransız filmlerinde dublaj tercih ederim.
Orjinal dilde, altyazisiz diye bir secenek yok ama?
altyazılı aslında daha iyi ama dublajlı tercihimdir. altyazı okurken filmi kaçırıyorum. hele bu 3D filmde daha berbat. altyazılı izlicem diye 3D deneyimini yaşayamıyosun.
#Alt yazılı oyuncuların kendi sesini duymak gibi takıntım var
bence orjinal alt yazılı diye düşünüyorum filmi daha objektif izlettiriyo
Alt yazı fakat "omg" "allahım yarabbim!" diye çevirilmemeli.
altyazı tercih ederim orjinal sesler daha iyi mesela mumya filminde mumyanın konusmlarını türkçe dinlemek filmi bozuyo orjinal eski mısır dil olcak
Alt yazılı. Türkçe dublaj filmi berbat ediyor
Alt yazılı olacak yoksa içine ediyorlar.
Altyazı tabiki öteki türlü cok yapmacık geliyor.
Sevgiliyle de altyazılı izlenmiyor yahu :)
Alt yazılı tercih ediyorum.
Küçükken tv de izlerdim Türke dublajlı :D
Dublaj olarak izlerim.
Yabancı film izlemiyorum
Alt yazı candır ingilizcemde gelişiyor
tabiki alt yazılı
Filmine göre.
fark yapmaz
alt yazılı
Dublaj tabiki
Alt yazılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?