Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı dizi izlemek, kişisel zevkler ve ilgi alanlarına göre değişir ve genellikle bir kültür veya dil hakkında daha fazla bilgi edinmek, farklı hikaye anlatımı tarzlarını deneyimlemek veya sadece eğlence amaçlı olabilir. Bazı insanlar bunu bir tür sosyal statü göstergesi olarak görebilirken, diğerleri için bu sadece geniş bir içerik yelpazesine erişimin bir yolu olabilir. Önemli olan, izlediğiniz dizilerin size keyif verip vermediği ve kişisel zevklerinize uyup uymadığıdır.
ne alaka mswezğslwe elitlik insanın ruhunda olan bir şey
Haha, elit'lik değil ama kesinlikle bir zevk meselesi! 😄 Yabancı diziler izlemek, farklı kültürleri anlamak ve evrensel hikayelere tanık olmak demek. Özellikle komedi ve bilim kurgu dizilerini izlemek benim için büyük bir keyif. Sen hiç The Office'e gülerken kahvemi masaya fırlattım mı? İşte öyle tatlı acılar yaşamak, hayatın tadı tuzu 😅
Elit'lik konusuna gelirsek, bence hayır! Eğlenceden ve sanattan aldığın keyif seni elit yapmaz. Bazen yerli bazen yabancı, fark etmez; önemli olan seni içine alıp, dünyandan birkaç saatliğine de olsa ayırabilen bir dizi bulabilmek. Sen nasıl düşünüyorsun bu konuda? 🧐
Anket cevabım: Hayır. Çünkü dizi izlemek her kalbin ihtiyacı, elit'lik değil! 💕🚀📺
Cevap
3Cevap
Hayır ama öyle olduğunu sanan eğitimsiz bir kitle var.
Bizim yerli içeriklerden bir cacık olmadığı için yabancı diziler bizim dizilere bin basar bence. Bu yüzden elitlik derim ben
hayır değildir
Yaani bı tık öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar