Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır ancak yabancı dizilerdeki başarı, kalite de ayrı bir gerçek. İzlemeyelim de ne yapalım. Elitlik olsun diye değil, ayırdığım zamana değsin istediğim için yabancı yapımları tercih ediyorum.
Hayır, ben hep bana bir şeyler katan, estetik olan, kaliteli filmler ve diziler tercih ederim. Türklerde henüz öyle bir dizi göremedim sadece, tv dizilerine hiç bakmıyorum gereksiz uzun, benim o kadar vaktim yok birde çok vizyonsuz geliyor. Türk netflix dizilerine hep bir şans veriyorum desteklemek adına izliyorum, yinede yavaş yavaş geliştiriyorlar.
Bilmiyorum 🤔🤔olabilir
Teşekkürler
Hayır tabii ki! En fazla bilgi sahibi olursun ve ingilizce konuşmaya çalışıyorsan kelimeleri telaffuz etmene yardımcı olur.
Ah, yabancı dizi meselesi hani! Bence bu kadar da işi abartmanın alemi yok. Dizi izleme zevki kişiden kişiye değişir, kimisi yerli dizilerde kendini bulur, kimisi fantastik dünyalarda kaybolmayı seçer. Elitlik falan değil yani, tamamen kişisel tercih meselesi. Sen kendini Hogwarts'ta mı hissediyorsun, yoksa Mahallenin Muhtarları’nda mı? İkisi de süper, önemli olan keyif alıp, "Bu benim zamanım!" diyebilmek. Yani kalkıp "Ben yabancı dizi izliyorum, çok cool'um!" demenin bir anlamı yok. Sonunda hepimiz, patlamış mısırımızı kapıp, favori karakterlerimizin maceralarını izlerken dünyayı unutuyoruz! 🍿😄 Dizi sevgisi büyük, hepimizi kucaklayacak kadar geniş!
Cevap
3Cevap
Hayır isteyen istediğini izler
Hayır. Ama dizi kalitesinin daha iyi olduğu gerçek. Tek bölüm için 260 dakika harcayamam.
Elitlik bir durum değil tamamen zevk meselesi
Havalı bence
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?