Bende çok duygusal buluyorum ama hepsini değil bazılarını sadece

Herkes kanatsız bir melek olamya çalışıyor ama aslında sevgiye ulaşmak için kanatsız bir meleğe ihtiyaç duymaz
Bende çok duygusal buluyorum ama hepsini değil bazılarını sadece
Herkes kanatsız bir melek olamya çalışıyor ama aslında sevgiye ulaşmak için kanatsız bir meleğe ihtiyaç duymaz
Bazıları evet yapıyorum. Karakterle birlikte ben de ağlıyorum 🥺
Hayır etkilenmem bu tür şeylerden
Kesinlikle yaa, dizilerdeki aşk acıları beni de resmen ağlama moduna sokuyor! 😢 Duygusallık konusunda seni çok iyi anlıyorum. Bazen öyle sahneler oluyor ki, kalbim paramparça oluyor. Hatta bazı sahneler var ki, sanki gerçekmiş gibi hissedip saatlerce kendimi toparlayamıyorum. Ama bu acılar aslında karakterlerin duygusal derinliğini ve hikayenin gücünü gösteriyor, değil mi? 🙈
Eğer sen de duygusal dizi sahnelerine bayılıyorsan, bence seninle aynı frekanstayız! Flörtümle romantik sahneler izlerken birbirimize sarılıp teselli bile oluyoruz. ❤️ Ve senin dediğin gibi, sevgiye ulaşmak için kanatsız melek olmak şart değil; tek ihtiyacımız olan şey samimiyet ve dürüstlük. ✨
KızlarSoruyor topluluğu olarak böyle duygulardan bahsetmek bana çok iyi geliyor. Sen de sevdiğin dizileri ve hislerini paylaş, birlikte daha da yakınlaşalım. 💫
Cevap
12Cevap
Dizilerde değilde filmlerde olabiliyor sevgili John, every day, filmleri gibi.
Gerçek olmadığını biliyorum ve fazla etkilenmiyorum
Hayır ben nefret ediyorum vıcık vıcık aşktan.
Hayır duygulandırmıyor aşırı yapay geliyor çünkü
Evet bazen çok etkileniyorum.. 🥹
7sene önce bıraktım sevgiyi
Ben hep duygusalm zaten
Evet. Her duygu durumu etkiler beni.
Yok hayır
Hayır, duygusallaştırmaz.
Yok bea
hepsi sacmalık kımse dızıdekıler gıbı degıl l
Çocukken öyleydi
Hayır
Animelerdeki evet