Aşk acısı çekene napılır?

Baya uzun yıllardır arkadaş olduğum birisi. Jandarma okuluna gitti her şeyini anlatırdı işte okuldayken bile sürekli konuşurduk müsait oldukça arardı. İki yıl öyle mükemmel geçti ama mezuniyete yakın benim de onun da baya yoğun işleri olduğu için çok konuşamadık. Yaz tatili girdi araya falan bi 4 ay kadar haberden öteye geçemedik. Bu arada da bi kızdan hoşlanmış sevgili olmuşlar ve kız buna ihanet etmiş. Aşırı duygusal biri arkadaşım çok narin hiç kimseyi incitmek istemez herkese çok saf duyguları vardır. Ayrılmışlar geçen hafta ve çok kötü durumda. Onun için çok üzüldüğümden de teselli veremiyorum ne diyeceğim çocuğa bilmiyorum. Çünkü çok değer verdiğim çok sevdiğim en yakın arkadaşım ve ben de olaya duygusal yaklaşıyorum bu yüzden. Aşırı eğlenceli neşeli çocuk ruhlu biriydi. Şimdi o neşesinden eser yok. Resmen çöktüğünü hissediyorum görüyorum. Böyle bi olay yaşayan varsa arkadaşlarınız sizi nasıl teselli etti ya da siz nasıl teselli ettiniz arkadaşınızı? Gerçekten tavsiyelere çok ihtiyacım var.

Aşk acısı çekene napılır?