Birisi yüzünden degil.
Aşk acısı çekenler ya da çekmiş bitirmişler?
Birisi yüzünden degil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10. sınıfta tanışmıştık 10 da ben buna öylesine teklif ettim 3 ay çıktık sonra bahaneler üreterek bıraktım evet ben köpekler gibi pişmandım 1 yıl geçti 11. sınıf olduk birden kalbime düştü cidden sanki kopacakmışım gibi çıldıracakmışım yüreğim eziliyordu o olmalıydı tekrar.. Anlattım seninle konuşmak bile istemiyorum dedi sen bıraktın gittin ben annemin başucunda ağladım falan dedi ben tabi yılmadım çünkü onu elde etmeliydim gerçek seviyordum bağlanmışım çok uğraştım aklınıza gelmeyecek şeyler yaptık özetle psikolojik harp uyguladım ve sınıfta birden gürültü koptu ağlıyordu bahçeye çıktı arkadaşlarıda çıktı beni çağırttı yalnız kaldık omzuma yattı ve ağladı ben seni çok seviyorum dedi ama bana halen sinirliydi çok sinirliydi ben mutluluktan uçuyordum 2 ay devam ettik ygs yaklaşıyordu ikimizde stresliydik ayrıca aleviydi ben sünni son günler bana çok sinirliydi ben yapamıyorum dedi ve cidden bırakıp gitti ablama bunu arattım bak o seni çok seviyor neden böyle yaptın o da ablama bahaneler saydı geleceği düşünüyorum biyer kazanmam lazım ailemin durumu iyi değil ve o beni yine üzüyor ondan etkilenmiyorum artık dedikleri aynen bu ablamda devam etmiş yani artık olmayacakmı o da nasip kısmet demiş ileride olabilir demiş.. 2 yıldır kaç kızla çıktım yok onu unutturamadılar ve hislerim o kadar kuvvetlidir ki eminim kafasına takılan büyük birşey yüzünden herşeyi bırakıp gitti yoksa inan o yapamazdı böyle birşeyi şimdi ne arayıp ne soruyorum zaten konuşmaz bana suskun gerçek aşığım çok asil çok gururlu çok güzel çok yiğitti benim prensesimdi şimdi ünide bile o aklımda peki ne olacak kızlar?
Bilemedim ki. Unutamıyorsan bekle. Ama ömür boyu olmasın bekleyişin
En son herşeyimi kurup ona gideceğim eğer unutmadıysa söz vermişti ileride olur demişti seviyor biliyorum inanıyorum
Hayırlısı mutlu olmanı dilerim :)
İnş ama yanlış anlaşılmasın acısı geçti çekmiyorum yani fakat o başka işte :)
Anladım:)
6 ay sürdü aramızda mesafeler vardı ama hiç hissettirmedim günde 15 saat mesajlaşıp 3-4 saat telefonda konuştuk hep konuları ben buldum sürekli güldürdüm arada hediye yolladım tam yanına gelecektim mesafeleri bahane etti ayrıldı tamam dedim unutmaya çalıştım 1 hafta sonra yeni sevgilisiyle foto atınca ne küfürler ettim
Yazık etmiş
Evet geldi ve bitti.
Çok kişiyle ilişki yaşamışımdır ayrıldığımda da acımı çekmişimdir, yasımı taş çatlasa 2 ay tutarım ama sonra unutulur gider. Hatırladıkça içim burkulur sadece çünkü geride bırakılan anılar vardır, paylaşılan bir hayat vardır. Ayrılınca da pek bir önemi kalmıyor tabi bunların. O bir zamanlar paylaştıklarınızı da artık başkalarıyla paylaşıp bölüşüyordur kim bilir. Fakat bunlar benim gözümde hep gelip geçici olmuştur. Asıl mevzu 4 senedir hayatımda olan bir arkadaş. Hep onu uzaktan sevmişimdir, ilk açıldığımda beni yalnızca arkadaş olarak gördüğünü ve bunun hep böyle kalacağını söylemişti. Ben o gündür bir daha cesaret edemedim, yıllar oldu hala edemiyorum. Ona olan duygularımı başkalarıyla ilişki yaşayarak bastırdım hep. Yıllardır bekledim, her cümlesinde umut aradım, belki bana karşı hisleri olur, belki sever dedim ama nafile işte olmayınca olmuyor:) şu an çok yakın arkadaşız tabi gizli saklımız yoktur ama bu ona karşı olan hislerimin bittiği anlamına gelmiyor. Hep bir yarım kalmışlıklar, hep bir ''ne yapsam sever'' düşüncesi. Duygularımı resmen yazıya döktüm uzun zaman sonra, biraz uzun oldu kusura bakma. Ee tabi duygular konuşunca böyle oluyor...
Tatlım o ilişkilerini biliyosa tabiki içinde duygu beslemez sana. 4 yıl önce tanısaydım seni derdim bişeyler de. İyice kankaya baglamışsın sanırım :(
3 yıllık herşeyi mi paylaştığım kişiden ayrıldım hergün kavga ediyorduk mesafe kıskançlık ve saat farkı bitirdi bizi ben kariyerim için amerikaya geldim ve bitmesini istedi artık yürümedigini söyledi aklıma getirmiyorum güzel günleri hatırlamamaya çalışıyorum aşktan daha önemli şeyler varmış aile gibi
Hiç pişman olmadan devam etmeni dilerim. Bitmesi gerekiyorsa erkenden bitmeli. En temizi.
Cevap
53Cevap
bir kiz vardi İstanbullu 32 yaslarinda Şu an kendisi çok aşik olmustumm 2 yil gecti hala unutamadim yani o kalbimin acisi gecti yasayan bilir o aciyi ama her gun aklima geliyor her gun ya her gun aklimda biliyorum. hic umrunda bile olmadim bunca zaman benden buyukdude zaten ama bir insan nasil. unutulmaz ya aklim almiyor naasil. unutamiyorum ben die kendime cok kiziyorum oysaki kiz beni yerden yerede vurdu terkederken kendime cok kizginim yemin ederim cok kizginim omur boyu surerse ne yapicaz abi 2 senedir ne yasadigimi bilmiyorum son 2 3 aydir yedigim ictigim seyden zevk aliyorum hala aklimda bazen cok sinirleniyorum unutamadim die kendime kac kere tokat attim sayisini unuttum şunu bilip sunu soyluyorum Allah düşmanima aşk acisi vermesin 2 senede okadar cok sey kaybettimki anlatmakla bitmez 1 sene sadece karanlikda alkol icerken buldum kendimi bir gun bir uyandim bombos bir arazideyim arabada sizip kalmisim aglamakdan gozler balon gibi renkli bide sonra dedimki olum sen sporcu adamsin napiyorsun lan kensine okuz okrif dedim ne hale geldin 1 kiz seni ne hale soktu lan dedim tabi oradada kendimi vi dovdum 😂 ondan sonra ickiyi biraktim normal yasantima abdese namaza dondum spor hayatima devam ettim ben boyleysem ailemi dusun birde hepimiz maffolduk artik olmeyi bekliyordum aşk acısından olenler bile varmis gecmis yillarda bu gercek cok arastirdim bilir kisilere sordum Allah kimseye vermesin kardes hayatimin maffolsu bir anda Allah insallah yeni bir kiz nasip eder onu sevdirir bu kizi birdaha hic hatirlamam umarim hatirlamak ismini duymak bile istemiyorum cok aci cektirdi bana
@CrnÇsn iyiki hatirlattin bak. Yazdigimi bile unutmusum valla umrumda bile degil. Çok şükür Binlerce şükür Allahıma Inanirmisin. Suanki tek. Hayelim daha iyi nasil fizik yaparim oo birde iyi bir uyku uyuyabilmek :) gecti gitti cok sey goturdu ama gecti cok soyluyenler oldu en fazla 2 yil aci cekersin sonra gecer die hic inanmamistim ama gercekmis
@CrnÇsn hqyir canim. Ne alakasi var hem bu yaziyi unutmusum nekadar sitem dolu bir mesaj yazmisim :) üzülcek bir konu kalmadı yeteri kadar uzulmusum varsa helal olsun o derece silmisim
@CrnÇsn tecrubesizlikden kaynaklanan olaylar diyelim :)) partnerim cok tecrubeliydi buyuk ihtimalle ama sayesinde amotor hayatimi sonlandirdim profesyonel yaklasiyorum artik 😂 yok ya ne uzmesi o gunler bitti Allahima şükür
tanışıyoruz, kısa sürede beraber yaşamaya başlıyoruz. bir yıl gibi bir süre sonunda evlilik için adımları atıp belgelerin tümünü hazırlıyoruz. ama o anda da kendisinin bugüne kadar pek fakir olan ailesine (sadece annesi) ufak bir miras kalıyor ve annesi yine ufak bir cafe alıyor. kızını: 'senetleri üzerine yazılacak ve bedavaya çalıştırılacak eleman' olarak gördüğünden ve yalnız kalmak istemediğinden anne aramıza giriyor, ne yapıp edip ayırıyor bizi. iki yıl sürüyor toplamda. bu şekilde anlattığıma bakma. bu sadece olayın taslağı. ayrılıktan sonra türkçe dahil bildiğim dillerin yarısından fazlasını ve geçmişimin tamamını unutacak bir tramvaya zemin hazırladığım gerçeği abartı değildir.
hangi açıdan bakarsan bak. ister felsefik ister sosyal: üçüncü kişinin ve etkilerinin olmadığı bir hayat yaşıyorduk. ideal hayat.
Kızın yerinde olsam kacardım. Annesi cok bencilmiş. Allah sabır versin
Bir nevi öyle yaptı uzun bir süre. Başka bir şehirde yaşadık. Sonra annesinin bulunduğu şehre geri dönmemiz gerekti. Bu tür duyguların beslenmesi gerekir. İster isyan edip kin kusarak, ister severek. Bir şekilde taze tutman gerekir. Yapmazsan da bana olduğu gibi olur. Damarlarından, hormon bezlerinden, beyin loblarından yani heryerinden siliniverir unutmaktan fazlası olur, hem o hissi unutur hem bir daha yaşayamazsın. Böyle de önemsizleşir. Her gece aşırı riskli krizler yaşayıp adımı unuttuğum günleri düşünüyorum da :D
Herşey gecer, her aşk biter.
5 sene çıktık ilk aşkım 13 yaşındayken çıkmaya başlamıştık. İkimizde birbirimizi çok seviyoduk hem aynı okulda hemde aynı mahalledeydik. Aramıza girmeye çalışanlar çok oldu kimse başaramadı. Çocukluğun verdiği delilikle evden kaçıp birlikte parkta uyuduğumuz geceler bile oldu. Gece 2de açık bakkal bulup cebimizdeki son parayla kuru ekmek alıp yediğimizde oldu. Yani bizim mahallenin efsane aşkı deniyodu bizim için. Her gece bizim evin önünde oturup şarkı söylerdi ve daha bir dolu şey. Sonra ailem öğrendi kesinlikle istemediler. Ayrılmak zorunda kaldık. Babam okuldan alacaktı yoksa. Vazgeçtik birbirimizden. Hala bile mahallede karşılaşıyoruz. İkimizde kimseyle çıkmadık ayrıldıktan sonra. Sonu nereye gidecek bilmiyorum..
Sonu güzel olur inşallah kavuşursunuz:) azcık daha sabır
biz bidaha olamayız. Hayırlısı Allahtan
Amin herşeyin hayırlısı. Dua et olmaz olanı oldurandır Allah.
İnşallah canım :)
Aminnnn inşallah :)
1.5 yıl çıktık Bir gün bana dedi ki aşkım telefon numarası kuzenimin yurtdışından geldiler ona vereceğim ben yeni hat alacağım sana yollarım mesaj atarım dedi aradan 3 yıl geçti daha mesaj gelmedi o an anladm. en. büyük kazığı yediğimi hala bela okuyorum aklıma geldikçe
Kız fazla salakmış mı anlamadım ki. Ayrılmak istiyorum demek cok mu zor
Ben çok zor atlattım ama en son şunu dedim kendime o benim ona üzüldügüm kadar üzülüyor mu hayır ben neden üzüleyim gününü gün ediyor geziyor tozuyor hem zaten ben ona ahım tuttu ve vicdanı cezasını verdi yıllarca unutmadı aradan 4 yıl geçti halada çekti bana hakkını helal et dedi bende ettim şimdi daha iyi kendisi size tavsiyem kafanıza takmayın kimsenin hakkı kimsede kalmıyor
Ben o helalligi veremem işte. Benden sonrası cehennem olsun. kötüyüm ben galiba.
Benim yaşadıklarımı yaşamış olamazsınız ben aldatıldım yetmedi iftiraya ugradım geceler boyu agladım eve kapandım ruh gibi oldum 4 senem zehir zıkkım oldu ama şunu dedim ALLAH bizi affediyor kulda kulu affetmeli zor oldu ama affettim bir daha hiç konuşmadım aradan aylar geçti tabi yeni biri çıktı karşıma dualarımda istedigim gibi demekki bazen hiç ummadıgımız yerden bir kısmet çıkıyor
5 senenin 4 senesi agrilarla sanrilarla sac yonmakla yemek yemeyip caya sigaraya dayanmakla geçmiş. sahte sevgi sozcukleri pes etme. ihtiras oyunlar vs... aile katliami intihar.
Ve bicagi kendine saplayip sevmiyorum artik seni diyip kacip gitme...
19.10.2010 dan bu yana hala daha ruyalarima giren... bugulu cama hala adinin bas harfini cizen bir ben.
Yok bole bir ask nasil vazgecersin diye basima kalkan es dost. yargisiz infaz...
Ne anlatiyim ki
Allah nasip etmemişse vardır bir hayr.
Sana ne desem boş gelecek. Takılı kalmışsın. Ama hayat devam ediyor. Ve insanlar 40 yasında yine aşık oluyor. Yapacak bişey yok. Bittiyse unutacaksın
Efsane olmasının cektigin acıya faydası ne. Her aşka acıya saygım var ama yıllarca süren acı olmamalı. Yazık degil mi sana.
İnşallah tez erersin. Acıyla yaşanmaz. Bana ters. Kangren olan bölümü keser atarım.
Ben hapis ölüm yaşamadım dogru ama ölmüşten beter acı cektim. Yapacak hiç birşeyim kalmayınca unuttum. O acıyla yaşayamazdım.
Anladım. Tekrar seversin inşallah.
A dedim.. nasıl anlatsam ki?:/beni kaç kişiyle aldattı bir de evlenecektik. ıspat olarak da mesajlarına denk geldim neler neler konuşmuşlar. Caps felan da aldım hepsini telefonuna gönderdim iyice suyu ısınana kadar. Hani onun yalanlarını biriktirdim öyle patladım. neyse ayrıntıya felan girmem lazım konuyu anlatabilmek için keseyim ben. yaş artık 36 ben bu işlerden vazgeçtim, tövbe bir daha...
O nasıl insan dicem de erkek modelini de ben gördüm. düzgün insanlarda var ümitsizlik neden. Herkes aynı karaktersizligi yapmaz ki
haklısın da işte çeke çeke artık bu hale getirdiler. güvenmiyorum da artık hiçbir şekilde. hele ki burada soru soranlara bakıyorum. Neymiş?"nişanlım işten çıkarıldı yüzüğü atsam mı?"gibi sorular işte acayip uçuk fantezileri olanlar off.. yok yaa kız da erkek de biraz sahip çıkacak şeyine. Erkekler de var tabii sadece kızlar değil karakter meselesi işte dediğin gibi. Hadi 2 olur 3 olur 5-6... yahu 1 tane de mi adam çıkmaz?:/yeter yaa valla yeter:S
Ben sustum sen söyledin herşeyi. İnsanlıgımdan sogudum. Böyle gececekse ömrüm öleyim artık diye dualar ettim. Hayırlısı
Hayırlısı... Dedim hep :)
Başta sevmediğimi şimdi ise köpek gibi aşık olduğumu anlıyorum acısıyla tatlısıyla 1,5 yıl çıktık ve bn bir hata yaptım birşey söyledim herşey bitti afetmesi için herşeyi yaptım affetti sandım ama affetmemiş belkide hiç sevmemiş en acısıda bu. Şimdi ise hayatıma birini almaya çalıştığım her seferde bana engel kalbime engel
Mükemmel bir İlişkimiz Vardı,, Onunla Olmaktan Çok Mutluydum,, Deli Gibi Aşıktım Yani,,
Tabi bir Ayrılık Çattı,, Ama öyle Büyük Aşklar İlk Ayrılık Hamlesiyle Yıkılmıyor, Kısacası 3 Kez Ayrılıp Tekrar Birleştik,
Sonuncusunda İse Bitmişti Herşey Büyük bir Enkazın Altında Gibiydim,, Çok Şükür Atlattım...
Şimdi İse Arada Hatırlayınca,, Hayatımın Güzel Anıları Olarak Gülüyorum Sadece :D
Süper.
karşıma çıktı uğraştı kendine alıştırdı aşık etti umutlar verdi ve bir gün hiç bir şey yaşanmamış gibi gitti geriye sadece ağlamaktan gözlerinde yaş kalmaya bir kadın ve onu hiç umursamadan yaşayıp çok mutlu olan bir erkek kaldı
Eden bulur. Allah a havale ediyorum böylelerini.
ne yaparsa yapsın yeterki şu içimdeki acı geçsin bazen boğulacakmış gibi oluyorum
Ne kadar zaman oldu ki. Anlatmak istersen dinlerim.
10 gün oldu özledim diye mesajda attım salak gibi cevap bile vermedi
Of of cok yeni. Senin katiyen birini dinlemeye ihtiyacın var. Gel yanıma bakim. Mesaj atmak yok. Aramak yok. Sakınnnn sadece onu rahatlatırsın.
ne hali varsa görsün bu saatten sonra istesemde gururumdan atmam
Düşüncelerini de kontrol etmen lazım. Sacma gelebilir sana ama kim yaptıysa işe yaradı. Onu düşünme başka yere yönel. Birde görüyosa sosyal hesaplarını cok iyi görün.
sosyal hesapları dondurum girip profiline sürekli bakmamak için iyi olucam ya arkadaş ortamımıda değiştircem ortak arkadaşlarla olmuyo
Kendini tutacaksın bakmayacaksın. Bir süre daha dur ve ac. Kendini önemli hissettirmişsin iyice. Böcük muamelesi yap
böcük gibi ezicem onu :)
Hak ettigini bulacak :)
inşallah :)
Ne zaman cok daralırsan konuşabiliriz aklında olsun:)
konuşabilirmiyiz biraz dinlermisin beni kendime kötü bir şey yapmaktan korkuyorum
Burdayım geldim
mesaj atarmısın özelden xperim yetmiyo
Attım bak kutuya
Merhaba! Gectimi yaşadıgın acı?
Dün evimin önüne gelmis aradi cama çık diye cikolata getirdim sana dedi :) asagida bagirdi seni seviyoruuuuum diye deli :) 4-5 saat oncede bitti. Hicbisey olmamıs gibi 1 yillik iliskim bitti. Ben bitirdim kırdıgı icin aradan 1 saat gecmeden faceden engellemis numarami silmis. Diyo ki hadi dükkanin önünü kapatma. Cok kirildim gözlerim sisti :( cok sevdim esek sıpasnı
Ergenlik yapmış. Saglam dur sen. Gidenin hep yaptıgıdır dönmek. Bekleme sen ama dönecek.
Sevdim güzel bir iliski yasadık ayrıldık barıştık devamlı
Cok alıstımm Canımdan kanımdan cok sevdim
Oda öyle cok hissetm sevdiğini
Ama galiba bitti bu defa bakalımm Hayırlısı
Hayırlısı canım. Allah karsına cok daha iyilerini cıkarır. Yaşadıklarına üzülme ders olsun sana. Ayrılınca da kolay barışma ;) sadece tavsiye.
Sevdim.
Aldatıldım.
Ayrıldık.
Evlendi.
Boşandı.
Geri dönmek istedi.
Reddettim.
Bitti.
Özeti bu.
Eden bulur. Sen inşallah tekrar seversin.
Bulmasa da olur. Nefret edecek kadar bile önemsemiyor insan zamanla. :)
kesinlikle. Nötr oluyosun ona karşı.
4.bp.blogspot.com/.../a26.JPG
Ask ne yav ceksem ceksem tesbih cekerm
İyisin tabi :D
Aşk nefesim oldu çektim ciğerime, gözümün içinden aktı gitti! Bir tenha da sıkıştıramadım aşkı?
Derken... Kuş oldu! Uçtu gitti kızılımsı gökyüzün de...
Tekrar döner belki
Hayırlısı
nasip kısmet derim bu konuşmaya :d bu nedir ya acı acı boguldum. Herkes acı cekiyomuş:(
Coookkkk fazlaca hemde. B işaretlemek isterdim :)
Heee b :d
Terbiyesiz :ss
Abime derim seni kiii :d
Dimi ben işe başlarsam :) hala evdeyim hala :(
Ne demiştin :)
Anlaşıldı tamam :d
Sesssss
Bencede
En fazla iki gun surdu :)) cnku olayin sicakligi gidince en onemli benim diorum :)) biraz kendini begenmislik yapmak her zaman iyidir :))
:D o benim demeyi 2 3 ay sonra bırakırsın zaten
8 Aydır tanışıyorduk. Biraz muhabbetimiz vardı ama arkadaş gibiydi. Bir gece bana yazmıştı. O günden sonra biz baya baya konuşurduk çok samimi olmuştuk. Bir günüm resmen onunla geçiyordu. Bir gece birbirimize açıldık. Sevgili olduk mesafeler vardı. Ama ben onun yanına gidecektim. Evlilik hayali falan kurmuştuk gelecekteki çocuklarımızın adını bile :') Biz tam 3-4 kez ayrılıp barıştık ve dün bana seni sevmiyorum dedi ayrıldık. Hep acı çeken üzülen ben oldum. Bakalım allah sonumuzu hayır etsin selamlar.
Dırıt dıt dıt plattonik... Platonik aşkların sanırım babası benim :)) Bir de o müziğin adı neydi gelmedi aklıma ya nalan söylüyordu sanki karıştırdım mı naaptım acep :S
Onu hiç bilmem bak. Birinw durduk yere bişi hissedemem :D
İyisin tabi geliyo aklıma :D
5 yıl oldu ayrılalı..
Ardın sıra dizilmiş çiğ köfte tükkanlarını bırakıp başka diyara göç ettim )=
kıyamam :)
Oldu bittiye geldik be gulum hayat bize waiki ki vay 0. o
of of. bir da olurda bitmez inşallah
Bebem aynı bana benziyon. Hayır aşık olmadan sevmeden evlenmem de ben. Bekar ölcem sanırım:(
Dua et anacim.. Nasibin nezaman nereden cikacagi belli olmaz cok dusunmemek gerek.. Evli olupta kac kisi mutlu Allah askina olacaksa dogru zamanda dogru kisiyle omurluk olsun.. Allah tez zamanda hayirlisinin en guzelinden icinin alacagi sevecegn eşin olacak kisiyi nasip etsin canim ;)
Aminnnn inşallah herkeslere bize de nasip etsin :)
herşeyıngeçmiştekaldıgıamahiçbirşeyıngeçmedıgıbırhayat. zamanınbılecareolmadıgıduygularıniçindeçokboğuldukhiçbirşeydenvazgeçmedikamabelkideyapamadık
Hüzün evine döndü !!!
Unutmazsın. Hissetmez hale gelirsin.
Bu benim dogrum.
Ben cok mu... Adlandıramıyorum. Unuttugum için suclu hissetme me cok az kaldı
Sizi sordum sadece :) tantana mı sence. Acı katdeşligi. Gecmiş ya da gecmemiş. Bir şekilde yaşanmış zamanında.
Kitap mi yaziyorsun hmm simdi sana anlatirsam kitap edebiyat tarihinde çığır açar sonra ögrencilerin genclerin basina soru olarak cikariz o yuzden bosver akıt gitsin a. satiyim...
aşk acısı çekmedim ama ağladım bir kez sevdim o da teee lise hazırlıkta
Gecmiş olsun da. Hala büyük bir aşk yaşama ihtimalin var umarım bulursun. Aşk güzeldir
hala dedin moralim bozuldu yaşlı mıyım ben yahu :( 25 yaşındayım 31 marrta 26 cık olcam :((
Hayır aslında kücük oldugunu ima ettim :) dogum günü partini yapalım ks de
hehe :)))) masquarede'de kutlıycaz :) sizi de davet ediyim :)
Ora nere :)
eyvah İstanbul'da değiliz :)))
Ben yaşlıyım sanırım dedigin yer müzikli kop kop mekandır. İşim olmaz benim başım agrır:)
hııı tabi tabi yaşlıymış fotodaki kız hiç de yaşlı değil yaşıtlarına taş çıkartır bir kere. tamam senin için bir cafede kutlarız :)
hacı sayidde kutlayalım işte:) benim eglence anlayışım yok galiba
neredeki hacı sayid :)
Tüm ks gelir bak hesabın altından kalkamayız:)
haha hesap kabarık olmasın diye sorıyım dedim soramadım yapcak bişi yok burdan söyle öderiz artık taksitle :) evet hangi hacı sayid :)
Sen istedin. Şirinevler meydanda olan bana uyar :)
:)) yoksa komşu muyuz :)) bana çok yakın yürüme mesafesinde :) yapalım hacı sayidde :)
yapalım dedim kaçtın bıraktın beni tek :(
Bende sen kactın sanıyorum. :))) ok tamm pasta cikolatalı ya da meyveli olsun :D mumları da ben üflim mi:)
yoo neden kaçıyım ki :) tamam olur sen üfle :))) ama bana sen yedir :))))
Sevgililerimiz kıskanır olmass :)
heh mesaj verildi sevgilim var diyosun :))) onu da getirirsin benim sevgilim falan yok :)
Benimde yok da Mart 31 e kadar ya olursa :D ümit dünyası napcan :)
yoksa niye varmış gibi konuşuyosun canım aaa :))) tamam o zaman ne zaman kutluyoruz :)
Dogdugun gün kutlarız mı. Yok yok sen o gün senin kankilerlesin. 1 Nisan da mı kutlarız :D
haftaiçine geliyo akşam kutlarız işte senle :) bu arada msjn kapalı :(
heh bıraktı gitti işte :(
:D :D
peki
cevaplar burada saklı
mini hikaye:
kalbinde sevdasını taşıyan bir adam, önünden geçtiği bmw'nin içinde sevdalısını görür, çöker. dua eder yoluna devam eder.
Bmw nin içinde olması hoş degil. Fakat yanlış anlama olabilir mi
bmw mecaz :)
Hmm ok :) yanlış anlama da yok.
yanlış anlama yok. sadece tercih edilemedik :/
Tercih edeni önemli gördügün sürece sıkıntı.
5 yıl yaşadığım aşkı söyleyemedim hergün işe sırf pencereden el sallaması için yolumu uzatıp giderdim
:((
o gece mesaj atmadan önce sebepsiz yere uyanırdım telefona bakıp tekrar yatıp gözlerimi kapattığımda mesaj gelirdi çok kötü bir rüya gördüm diye sabaha kadar onunla ilgilenirdim bir bağ vardı aramızda
Benimde öyleydi. Bag olur bazen. Hissedersin onu hep.
ama işte şimdi başkasıyla nişanlı
Öleydi iyiydi. Benim bakış acım bu. Başkasıyla mutlu olacagına ölsün ben aglarım ardından :)
onlar bir süre ayrı kaldılar kız çok üzgün olunca barışması için elimden geleni yaptım şimdi mutlu olduğu için seviniyorum sonuçta o mutlu
Cok iyisin ya. Benim içimde şeytan var galiba. Sevdigim benim olmayacaksa ölsün. mantık bu
benim hala umudum var belki bir gün gelir her türlü kabulüm
Kimse bu kadar beklenmeyi hak etmez.
Evet haketmiyor ama ben asik olmayi hakediyorum
Başka olabilitesi olan birine aşık ol. Bile bile acı ben anlamıyorum bunu.
Bir kadının bedeni ondan onceki kadının kalbini unutturamiyor.. ondan sonra hic kimse beni duygusal anlamda etkileyemedi
Önce kalbini boşalt. Millet birini severken gidip başka birini daha seviyo. Kendi kuyunu kazma.
Iste o kadar dolu ki bosaltmak kolay olmuyor
Kolay olmaz ama yapmalısın
Sen nasil yaptin pki
Ben karşılıksız uzaktan sevmedim. Beni aldattı. Neyse bu o kadar sorun degildi fakat ona bişiler hissrttigini fark edince kıyameti kopardım. Ve bitti.
Zamanla askin yerini nefret aldi desene
Nefrette bitti. Sokaktaki herhangi biri artık. Sadece helallik vermem onlara. Öbür tarafta hesaplaşcam :)
Senin is kiyakmis :)
Maşallah bana :D
Ahah :)
Hikayemi burada anlatmak istemiyorum. Merak ediyosan özelden anlatırım :)
Celibon anlatmaya ihtiyacın var mı :)
Her kavgada küfür ettiğim için ayrıldı unutmaya çalışıyorum :D
Daha kücüksün merak etme kendine küfür etsen de seni bırakmayacak aşkın olacak:)
aramızda 8 yaş var o kadarda küçük değilim :D
Sen 8 sene ne demek biliyo musun :))) o arada bir cocuk dogsa ilkokulu yarılar be:)
sen yaşını çok takıntı yapmışsın bence 13 yıl sonra 40 olucaksın diyemi :D
Offf susar mısın !!! :d
Bence en güzel yaşlar 30 35 arası
18 yaşındasın biliyosun dimi. bir 18 daha lazım güzelleşmen için :)
19 olucak o merdiven çıkarken zorlanıyormusun :D
Kalp var bende ırsi:) ve 8. Katta oturuyorum asansörsüz bina. Cocuk beni bunalıma soktun resmen :)
komşu olsaydık ilaçlarını falan alırdım ben eczaneden bayramda falan yalnız hissetme diye gelirdim ama işte olsun ya üzme kendini :D
Batuş bogarım seni :d
batuş demelerine çok kızarım cidden yapma :D
Ben bayılırım yaşımı hatırlatana :d
baktım iyice takmışsın uğraşıyım dedim ben severim insanlarla uğraşmayı :D
Ben insan mıyım :d
çok saçma bir soru değilmiydi sencede :D
Ben = melek :d
özgüven patlaması yaşıyoruz :D
Ablammm aynen öylesin dicektin sen :d
Yahu ne zaman hah hoşlandım desem. Biraz olsa içime gömüp o duygudan emin olmaya çalışsam bir arkadaşım çıkıp onu seviyorum diyor. Nerede la adalet?
Sen emin olmadan olaya gir :D hoşlanıyorum de. Arkadaslarınla da zevkleriniz aynıymış. Benimkiler kimi begensem ıykkk bu mu diyo. Cok güzel arkadaşlıgımız :d
Bir aşık kolay olunmuyor efendim :D Bakalım bir daha hoşlanabileceğim biri çıkar mı. Bana da öyle arkadaş lazım sanırım.
Aşk kolay bulunsa 2.5 senedir yalnız gezer miydim :d ama bak hoşlanırsan dile getir. Önümüze gelenden hoşlanmıyoruz sonuctA. Onu da neden kezbanın tekine verelim
bir tane buldum nişanlandım sonra da bir düğün davetiyesi ve yanına koyulmuş bir yüzük buldum
Oha derim ben bu olaya
ne dersen de olan biten bu sonra benden anlayışlı olmamı istiyolar
Anlayışlı olma da ne diyecegimi bilemedim. Sabır dilerim
sabır süresini atlattım 2011 de askerdeyken oldu bu durum alıştım artık
davetiye bile çıkmışken bunu yaptıysa sorun büyük olmalı
davetiye benim değildi yeni evlendiği kişinn di yani beni terk ederken evleneceği kişiyle olan davetiyesini ve bizim nişan yüzüğünü zarfa koyup benim birliğe postalamış
@acıtatlıvesevimli etiket etmeyi unuttum da
yok artık. tam bir karaktersiz denk gelmiş sana. :]]] umarım düzgün bir insanla karşılaşır ve mutlu olursun
artık istemiyorum aslında yazıyorum cevap olarak çoğu yerde ama artık isteğim kalmadı birdaha böyle bişey yaşama riskini göze alamam @acıtatlıvesevimli
sana büyük geçmiş olsun. sen sağlam dur ümitsiz olma herkes onun gibi dyil öyle biri çıkarki karşına bir bakmışsın unutmuşsun
herşeyi
yıkık bir harabeye kim dönüp bakar kiii
Günü birlik aşklar daha güzldr boşver nerde kiminle mutluysan ordasın tabi hoşlanmak ta aşk kadar gzlrdr😉
Evet bende çok sevdim öldüm öldüm dirildim onun için... Ama elde var sıfır
:(((
acı kardeşligi :)
Bende iz de kalmadı. Ben miydim ki diyorum. Sadcee şu an 27 yaşında olmak ve kimseyi sevememek zor geliyo. Başka sıkıntı yok:)
inşallah.
Bende acı yok. Hatta duygu yok. Sinirliyim sadece.
Sinir ailevi durum. Hayat şartları filan. Sinirlenmekte haklıyım.
kitap okumam lazım ona yogunlaşsam dahA iyi.
Ders kitabı be :d
Kitap candır.
Öyle ki...
"Göz pınarların kurumak üzeredir.
Ağlamak güzel geliyordur ama..
Gözlerin körelir bunun farkında bile değilsindir..."
Evet cektim hala kabuk baglamis bir yara gibi duruyor ama anlatmaya bile deger gormuyorum artik
Ahmet Kaya Kum Gibi dinleyin... Ağlayın... Benim gibi
aklıma geldıköe delırıyorum 2 yıl onceydı halen aklımda =(
Ben aşk acısını unuttum pantolon fermuarına sıkıştırdıktan sonra acı neymiş öğrendim.
Anlatmak istemiyorum :-)
Peki
(derinn bir nefess )
nerden baslayım ki
Nerden istersen :)
6,5 yılın özeti nasıl olur bilemedm :D
son 6 ay öncesnden baslyım :D ayrıılıp barıstık babası basım açık diye sorun etti ayrılıp barısınca eskisi gibi olmadı sallanıyodu tartısmada ama aramız iyiyken güzeldik nyse ayrıyken arkadası benm yanıma geldi otogara yolcu etti oda yanlış anladı ayrıldı öyle bitti şmdi sana ait bişey kalmadı bende istemiyorm dedi bnde bir daha aramadm 4 gun snra kndi aradı acmadm görmedm daha dogrusu snra engelliydm engeli kaldırdı
ama baskalarıyla knusmus bu yuzden sogudum ondan ama nedense canım yanıyo öyle işte
Seni cok iyi anlıyorum desem inanmazsın ama gercekten. Kangren olmuş ilişki dönüp bakma derim. İyi olmuş görmemen. Senin ona her cevabın onu rahatlatır. Yoluna bak o düşünsün ona şans vrrme artık.
o gun zorla geldi yanıma sandı ki her gün oyle ustunue titriycem bnde bir çağgrı bile atmadım 4 gün snra kndi aradı smdi de engeli kaldırmış ama işte sogudum canım da yanıyo hayırlıs bundan snrası allah ın takdirii
Kendini ödül sanıyo haspam. Canının yanması gececek. Saglam dur. Tekrar gelip tekrar gitmesine izin verme
inşallah gelecegini sanmıyorm ama zaten :)
Senin duruşuna baglı:) gelmesini ya da gelmemesini önemseme ve etrafına bak. Hissedecektir.
özenle hep ağzıma sıçacakları aradım ve buldum
Bendensin. Normal insan bize uymaz
17 yaşında 1,5 sene platonik, vazgeçmeyle biten son,1 sene üniversite kaybı.
Sevdim , severk ayrildim onun duygularindan hicbir zaman emin olamadim
Sen gel ben sana sabaha kadar çektiğim acıları anlatayım. Kızın yaşattırdıklarını. Belki isteyerek yapmıyor zorla yaptırıyorlar ama sonucta olan bana oluyor.
Aşk ne ki? Çok da fifiydi.
Hayırlısı :)
aşk acısı nedır bilmem
Aşk güzeldir umarım karşına cıkar.
Keşke öyle bir durumum olsaydı. Sevip bir süreliğine de beraber olabilmek hep uzakta kalıp sevmekten, seyretmekten daha iyidir.
Aşk illa birleşerek yaşanmaz. Uzaktan gözlerine bakmak daha güzeldi...
Aşkı yaşamadım. Bilmiyorum kanki
aşk bulur bir gün seni.
Geleceği görebiliyon mu
Yok da 32 yasında aşık olan biri geldi aklıma. 10 senen var
Ben o değilim. Sen ise tanrı değilsin.
Parayı bulan var mı tanıdığın?
Neye dayanarak emin olabiliyorsun?
Ah. mak mısın sen
Allah sana beyin vereymiş iyiymiş. Bulma inşallah ne istesen bogazında kalsın. Ahhhh mmaaakkk
Bizimki Masaldi Gerisi Hikaye...
Anlatılmazki simdi eskiler
Sevgili olma diyolar :)
Çekmiş ama bitirmemiş.. Bitirememiş..
Biter biter. Az sabır
7 yıl.
14 yaşında aşk?
Dile kolay. Ama herşey fazlasıyla gerçekti..
Daha büyük aşk cıkacaktır karşına. Saplantı yapma gecmişi.
Kendisi geçti de sadece bıraktığı acılı günler kaldı. Ve benden çaldığı onca şey neyse..
14 yaşındaymışın ne calacak senden. Lütfen abartma
Abartma diyerek sadece geçiştiriyorsun. Ama yaşanılan şeyler var. Yaşım şu an 22 7 yıl bekledim. Bu bekleyiş beni fazlasıyla olgunlaştırdı. Senin için iki kelime kadar kolay geliyor da benim için öyle değil. Teşekkürler.
Gelmeyecek olanı beklemek niye. Geciştirmiyorum sadece eger konuya girersem seni kırarım. Benim için bitmeyecek şey yok. Gereken herşeyi bitiririm.
Asik olsam yasiyacamda
Olursun olursun merak etme :)
Yaslandi.. artik gecti benden
Ben bile aşık olcam diye bekliyorum sen fazla kötümsersin:)
Evet yasadim bitti ve onu ozluyorum bazen
olmaz mı ya özet geçilmez destan
Bitti mi
Dinlerim ben
Daha kimseyle cıkmadım 😊😀😎
Süper, tertemiz bünye :)
Umarım istedigin olur :)
Kizların aşk acısı unutma süreleri ne kadardır yardımcı olur musunuz lütfen
evet büyük aşk yaşadım
Gecti mi
Cektim ama gecti hersey gecer birgun
Yeter ki zaman gecsin.
Niye sana anlatalım? Aşk acısı mı çekiyorsun?
Yooo cekmiyorum şükür. Paylaşmak isteyen paylaşır. Şunu bunu anlatın demedim. Sanırım
Hiç yaşamadın mı?
Gecti
bir anlat bakayım sen de. Ben de seninkini merak ediyorum
Aldattı
Hata yapmış, pişmanlığını çekecektir.
Bilmem mutlu galiba hala gittigi yerde:)
nereye gitmiş?
Beni aldattıgı kıza. Söyletme işte
söyle söyle, dök içindekileri, küfret. gel beraber edelim :)
I ıhhh etmicem. Ayrılmalarını bile istemiyorum artık :)
Önceden istiyordun yani? :)
E istemeyeydim mi :d benim olan bişiyi aldı. Hoş benim olan rahat dursa olmazdı da. Aman neyse
Mesajın açık olaydı iyiydi :p
Cok sinir ediyolar. Herkes de bişi sormak için yazıyo.
Tamam kapakı olsun o zaman, ben de yazmayayım :)
Acımı ögrendin zaten ne soracaksın :)
Soru sormayacam ki. Sohbet edecem :)
Aşk mı En delikanlısını bile yere çöktürür..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar