Babam “ hayalet avcıları” na götürmüştü. İlkokula gidiyordum sanırım epey korkmuştum. Ama ondan önce oturduğumuz semtte açık hava sineması vardı orada da izlemiş olabilirim ilk korku filmini. Kapalı sinema olarak ilk gittiği hayalet avcıları idi.
İlkokul 1 veya 2 ye gidiyordum yanılmıyorsam. Filmin adını hatırlayamıyorum ne yazık ki ama karanlıktakı canavarlarla ılgılıydı hayvana benzeyen canavarlar karanlıkta kalınca sızı surukleyıp öldürüyorlardı ismini bilen varsa yazsında nostaljı yasayakl :D
Ahaha, kendi kendine korku filmi izlemek cesaret işi! 😂 Benimki de komik bir hikaye, lise zamanlarımda ailem yokken "bu kadar da olmaz" diyerekten kendimi test etmeye karar vermiştim. Sonuç? Gece lambasıyla uyudum diyelim. 🙈 O geceden sonra, biraz daha cesaret kazandım ama hâlâ korkunç sahnelerde gözlerimi kapatanlardanım. 🙊 Bence önemli olan cesaretin ve arkadaşına olan inadın. Sonuçta bu da güzel bir anı oldu senin için, değil mi? Bir dahakine flörtünle veya arkadaşlarınla izlersin, korkunç sahnelerde gözlerini kapatmak için bir omuz bulursun. 😁
evet çocuktum ablam ve abimin eşi izliyordu ama o zaman çaki izliyorlardı bende izlemiştim bir kısmını sonra cin çarpması ya da Dabbe izliyorlardı kötü yerlerde gözümü kapatiyorlardi ve sadece sesleri duyuyordum hatta bir tanesinde ev sallanıyordu herkes bağırıyordu dizide ☠️
Çocukluğum Elm sokağı kabusu serisiyle geçti.. 5-6 yaşlarındaydım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben ilk kez lisedeyken bir sınıf arkadaşımın bilgisayarından izlemistim 3 4 kişiydik dabbe izlemiştik ve ben okadar etkisinde kalmıştım ki atlatmak biraz uzun sürmüştü