Ben türk filmleri seviyorum ya cin büyü diyip geçmeyin korkutuyor ve aşırı sarıyor😂 Filmin başıyla sonu çok farklı başında ohaa diyorsun sonunda nası ya oluyor o. Ben Dabbe’nim tüm serilerini severim tekrar tekrar izlerim her izlediğimde yeni bir ayrıntı fark ediyorum. Gerçekten Hasan Karacadağ mükemmel film çekiyor. Ayrıca oyuncularının hiç bilindik olmamasıda çok ilginç nasıl bu kadar mükemmel oynuyor daha önce görmediklerimiz😂 Dabbe serilerinden ise en çok Cin çarpması ve Dabbe 6 yi begenmistim. çok güzel. Siccin de izlemiştim o da ürkütücüydü açıkçası hani şu bebeğin üzerine dolap devrilen kaçıncı seriydi hatırlamıyorum ama güzeldi. Sanırım Siccin 2’di tuvalette ekmek doğrayan kadının bölümü hangisiyse o oda çok güzeldi hani şu annesine yapılmasını isteyen ama yanlıskla adet kanından kızına yapılmıştı ya. O da süperdi. Deccal’i izledim iki filmini de deccalin de ilkini beğenmiştim. Ya daha çok çok var her neyse😂 Benim favorim Dabbe hani şu ebru karaduman doktor vardı ya faruk hocayla herşeyi çekiyordu o bölüm çok iyidi. Dabbenin 3. serisinden sonrası güzeldi zehri cinde güzeldi. Ama en çok etkilendiğim dabbe 6da resmen korkudan geberdim. Kurgusu ve kamera açıları filmin işleyiş biçimi güzel😂 Ordan oraya atlamıyor. Ve birinci kisi gözüyle çekiliyor izleyin derim güzelll
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlar ne mk komedi sene doksan beş filan VHS kasetler vardı gider depozitosunu öder izler geri getirip başka bir film alırdın p. o. r. n. o. film kılıfının içine şerefsiz. p. i. ç. korku filmini koy sen daha çocuğuz korkudan altımıza sıçmakla kalmadık malzeme ziyan oldu ona yanıyorum buna uyup evde erotizm yapalım dedik bunun ç. ü. k. ü. n. e cin girmiş diye mahallenin p. i. ç. lerinin diline düştüm
😂😂😂00 Yorumla
Soru için böyle fotomu olur gece gece cevap veremedim😂. Eskiden korku filmlerinden çok etkileniyordum ama liseye geçince bu etkilenme bitti. İlk kes Dabbe, El Cin filmlerini izledim
00 Yorumla
Yabancı olarak Şeytan izlemiştim. Hani kızın içine şeytan kaçıyordu vs. Kült yapım.
Türk olarak ise
Karadedeler köyü 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa of zaten bugün full korku hikayeleri anlattık birbirimize şimdi bu görsel ajdjwjcejdiej ilk izlediğim korku filmini hatırlamıyorum ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok korku filmi izledim ki ilki hangisiydi hatırlamıyorum bile 😀 Yine de çok kaliteli korku filmi yapıyor özellikle yabancılar. Yerlilerde ise Alper Mestçi oldukça başarılı. Özellikle Musallat filmini ve Siccin serisini baya beğenmiştim. Ayrıca Sahipli diye bir dizi de çekmişti onu da çok beğendim. Bunun dışında yerli olarak Hasan Karacadağ vardı. Bana göre Dabbe 4 ve 5 Türk korku eserlerinin ilk 5 inde yer alır. Ne olduysa adam ortalıktan kayboldu. Kimi fetöcü deyip yurt dışına kaçtığını söylüyor kimi öldürüldüğünü söylüyor...
10 Yorumla
+1 yılOrtaokul zamanı sınıfça sinemaya gitmiştik. Ilk kez sinemaya gidiyordum. Saf gibi Dabbe 1 filmine girdik. Yani o yaşta nasıl girdik bilmiyorum ama izlediğim ilk korku filmi oydu😀
Ondan önce de hayal meyal şeyi hatırlıyorum Hayalet Gemi diye bir film vardı. Onun ilk sahnesine bakıp hemen filmi kapatmıştım. Ama yaşım baya küçüktü 😀11 Yorumla- +1 yıl
Dabbenin serisinide izledim mükemmel özellikle 5 ve 6
+1 yılYahu bu ikidir korkunç soru görüyorum yaff 😬
Dabbe izlemiştim ortaokuldayken arkadaşlarla ama film bitmeden korkup evden çıkmıştık 😑13 Yorumla- +1 yıl
Bu gece ışıkları kapatmayalım 😅
- +1 yıl
Narcos özellikle sen karabasan gör emiii 😃
Hay senin koyacağın görselin 😂
Valla hiç hatırlamıyorum26 Yorumla- +1 yıl
yok mu büyü müyü değiştirelim şunu 😅
- +1 yıl
Haha sen de mi korktun 😂
Karabasan diye onu gör işte 😃 - +1 yıl
En büyük zevkim yatağımdan perdeleri açık olan penceremden yıldızları izlemekti. Sayende mahrum kaldım bu gece zaten ühühğ
- +1 yıl
Işıkların hepsi açık korkmuyom olum git başımdan 😂
(Korktuu)
- Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yıl
türk olarak ilk izlediğim korku filmi 
yabancı olarak ilk izlediğim korku filmi 20 Yorumla
+1 yılPek korku filmi izlemiyorum fakat sanırım omendi çok çok uzun yıllar önce genellikle testere gibi filmler daha ilgilimi çekti şeytan çin tarzı değilde cinayet tarzı yoksa katil bir ruhami sahibim çünkü bazen herkesin nükleer bir savaşta ölmesi istiyorum zaten ölmek için dogmadik mi
10 Yorumla
+1 yılgörsel canlanıp boğazıma yapışıp gözlerimi oyacak gibi xowlkxkdd neyse ilk izlediğim korku filmi küçüktüm baya ablalarım ve komşunun kızlarıyla bir evde toplanmışlardı iyce odayı karartmışlardı zorla gitmiştim yanlarına dabbe bir cin vakasını izlediler korku sahnelerinde gözlerimi kulağımı kapadılar ama yinede duydum aklımda kalan sahneler ve sesleri yıllardır unutmam damarlarım çatlıyor repliği özellikle kendim mi uydurdum ordan mı duydum bilmiyorum aklımdan hala çıkmaz kdkqpelwksk
10 Yorumla
+1 yılDabbe 4 filmini izlemiştim. Tuhaf bir çekimi vardı bana karşı. Ancak bazı parçalarını beğenmedim. İnek kafası filan aşırı iğrençti. Sansür olsaydı daha iyi olabilirdi.
Tamam korku filmi fakat parçalanmış canlıları sansürsüz göstermelerini sevmedim.10 Yorumla
+1 yıl13 hayalet diye bir film vardı, minicik bir kahve çekirdeğiydim o zamanlar. Sanırım ilk izlediğim buydu benim, o yaşa göre epey korkunçluydu bence, dabbe, siccin falan yoktu tabi o zamanlar.😄
12 Yorumla- +1 yıl
13 hayalet filmini hatırlıyorum. Azcıkta komedi vardı zenci vardı komikti onun davranışları. 😅
- +1 yıl
O kadar net değil bende, sadece parmaklılar ardında tuhaf görümlü bir varlık anımsıyorum o kadar fjfkf
+1 yılBüyü diye bir cinli film vardı, Özgü Namal yer alıyordu, ilk oydu.
26 Yorumla- +1 yıl
@AAmirBey bu saatte bu görüşe yorum yapılır mı 😳😳😳😳
- +1 yıl
@AAmirBey ben de uyuyamayacağım sayende. 😒
+1 yılİlk izlediğim yerli film Kutsal Damacana, yabancı olarak izlediğim film ilk Çığlık filmiydi
10 Yorumla
+1 yılFilm adı: GarezHatırladığım kadarıyla 9 - 10 yaşlarında olmam lazım. Kore yapımı cin tadını veren bir korku film. Herkes uyurken ben merak ile izliyordum. Korkuyor muydum? Evet korkuyordum ama merakım önde geliyor. Ü
10 YorumlaBen vampirli filmleri seviyordum. Onlardan birisiydi. Uzun süre hiç korku filmi izlemedim. Bana hitap etmiyordu. Sonra bir iki kanlı film izledim. Birde uzun zaman sonra dabbe 5 i izlemiştim. Ondan sonra o tarz filmleride izlemeye başladım
10 Yorumla
+1 yılEvet, ben de Siccin 4 izlemiştim. O zaman 18 yaşında ve lisedeydim. Sabah sınıfta kızlar açmıştı, ne cesaretle izledim bilmiyorum. Sabah izlediğim de sıkıntı yoktu, gece oldu. Korkudan yatamadım, günlerce sürdü bu.
Bir daha da tövbe ettim.10 YorumlaYeraltı Canavarları'ydı. Gerçi o korku filmi sayılır mı bilmiyorum ama bayağı ürkerdim izlerken.
12 Yorumla- +1 yıl
Gerilim macera türü aslında o. 7 filmi olması lazım onun. Trt de çıkardı çok izlerdim annemle
Şok muydu neydi:) Prizlerden geçen ruh, içine girdiğini topallaştırıyordu. Küçükken izledim ailemden gizli, çok korkmuştum😂Geçen izliyim dedim, gülmekten izleyemedim. Gerçekten çocukken her duygumuz yoğun ve özelmiş☺️
10 Yorumla
+1 yılOkul mu Sınav mı öyle bir korku filmi vardı eskiden. Gece izlediğimde nerdeyse altıma yapacaktım. Çocuk aklı işte, uyuyamamıştım. Sonra sabah gündüz gözüyle tekrar izleyip korkumu yendim sjsjs
10 Yorumla
+1 yılsiccini bende izledim kücükken ama ilk ne izledim hatırlamiyorum denk gelen şu inli cinli filmlerin bir çogunu izledim heralde. Testereyi izlemis olabilirm ilk galiba ama hatirlayamadım
10 Yorumla
+1 yılIlk izlediğim korku filmi şeytan çarpmasıydı korka korka birbirimize sarılarak izlemistik cocuktuk 😂 film bitti. Korkacak bisey yoktu çok saçmaydı 🙄
20 Yorumla
+1 yılTövbe yarabbim gece gece görsele bak😬
Ben uyuyacağım yaaa bu nedir!
Ben ilk dabbenin ilk filmini izledim.10 Yorumla
+1 yılBütün korku filmlerini izledim ilk başta dabbe serilerini izlemiştik artık bir filmi 5 kere falan izliyoruz yeni çıkan yok çoğu sinemada :/
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 740 cevap paylaştı.
u +1 yılİlk izledigim korku filmi elm sokağı kabusu sanırım 3 ya da 4 sınıftaydim filmin çoğunu babamın arkasına saklanarak izlemiştim.
10 Yorumla 
Halka 10 YorumlaAy bu görseli görmeseydim iyiydi, bide yazmasam olur mu? Çünkü ben sağıma soluma bakmaya başladım jdısksosksos
10 Yorumla
+1 yılYa Dabbe ya da siccindi tam hatırlayamıyorum. Yaz tatiline girmeden önce okulda izlerdik öğretmenlerde izin verirdi. s
10 Yorumla
+1 yılMusallatı izlemiştim o filmden sonra Burak Özçiviti ne zaman televizyonda görsem bismillah çekiyordum atlatmam 2-3 ayımı almıştı yemin ederim. 🤦♀️😅
10 Yorumla
+1 yılElm Sokağı Kabusu idi. O zamanlar çocuktum ve çok korkmuştum. Cidden yatağın altından Fredy çıkacak sanıyordum.😅
10 Yorumla
+1 yılİlk kez siccin serisini kalabalıkla izleyebilmiştim. Dabbe serisiyle kapanışı yaptım. İzleyemiyoruuum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmi niye ben yakışıklı buldum lan. Öpesim geldi bi an manitama benzettim özlemişim 🥺
12 Yorumla- +1 yıl
Lan? Mery sen misin ajsjs
Cevap sahibi+1 yılO kiiim
+1 yılSemum olabilir ilk izlediğim. Korku filmi seven birini bulmak çok zor.
20 Yorumla
+1 yılhic korku filmlerinden korkmam galiba siccin di fotoğrafta hic korkunç değil
10 Yorumla
+1 yılStay alive filmiydi sanırım öyle aşırı korkutucu değil aöa güzeldi
10 Yorumla
+1 yıl14-15 yaşlarımdayken büyü filmini sinemada izlemiştim. Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım. 😂
10 YorumlaGece gece fotoyu görünce korktum ya tövbe estağfurullah
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 783 cevap paylaştı.
u +1 yılİlk izlediğim korku filmi sevdiğimin de izlediği ilk korku filmi olan Büyü filmi🎥
10 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu korku filmini çocukken izlediğim için şimdi izleyemiyorum
10 Yorumla
+1 yılŞu saatte gördüğüm görsele bak 😧
Hatırlamıyorum filmi10 Yorumla
+1 yılChucky izlemiştim. Görsel efsane yalnız. Şu minnoşlardan korkulur mu ya? Melek bunlar melek.
10 Yorumla
+1 yılyaratık dıye fılm vardı ben kucukken aılecek ızlerdık..
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 878 cevap paylaştı. Te küçükken başladım izlemeye nasıl hatırlayabilirim 😃
10 YorumlaDabbe idi sanırım arkadaşımla beraber izlemiştim 😂 daha sonra siccin'i izledim bi kaç bölümlerini
10 Yorumla
+1 yılBüyü filmiydi sanırım. Küçüktüm 🤣 şeker adam da olabilir
10 Yorumla
+1 yılYerli korku flimlerden hiçbiri, yabancı filmlerden "Scream"
10 Yorumla
+1 yılGetcekten baxilarini izledim korkmadim bile bildin güzel flim var
10 YorumlaÇocuktum tam hatırlamıyorum vampirlerle ilgiliydi galiba, kız hayvan kanı içiyordu🤢
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl13 yaşımda
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİzlediğim ilk ve son korku filmiydi ben korku filmi sevmiyorum
+1 yılHatırlamıyorum ya Dabbe miydi
Cin çarpması mıydı bilmiyorum
Ben filmlerin komedisini sevdiğim için çok korkunç diyemem ama kutsal damacanayı seviyorum hem gülüyorsun hem biraz korkuyorsun 🤭00 Yorumla
+1 yılBüyü vardı, oyuncuları hatırlamıyorum pek ama o çok korkunçtu. Bir de ortaokuldayken dershane öncesi Semum filmine gitmiştim. Sonuç: Derslere odaklanamamıştım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHatırlamıyorum ama lisedeyken hep cin filmleri açarlardı değişik arkadaşlar
10 Yorumla
+1 yıldabbe vardı hayatımda izlediğim en kalitesiz filmdi ya yanımda arkadaşlarım çığlık ata ata izliyordu sinirlerim bozuldu xd
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle üç beş harfli olarak Dabbe ya da Musallattı. Yabancı film olarak Garez diye film vardı onu izlemiştim. Ruhlar Bölgesi'de olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHuman'dı sanırım. Birde insanları canlı canlı mumya yapan bir adamın filmi vardı ismini hatırlayamadım
00 YorumlaIt olması lazım palyaçolardan uzun süre korktum sonra yerli olarak musallat olabilir siccin serisi güzel ama
00 Yorumla
+1 yılDabbe vardı ilk sinemada izlemeye gitmiştik arkadaşlarla iyi cesaret etmiştim😂
Peki o görsel nedir Allahım 🙄🥲00 Yorumla
+1 yılYerli olarak büyü filmi. Yabancı olarak mumya. Küçük olduğum için etkilenmiştim haliyle. Normalde mumya filmi komiktir bile🤣
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKutsal damacana mıydı öyle bir şeydi
12 Yorumla- +1 yıl
O korku komedi 😬
- +1 yıl
Her neyse saçmaydı o zaman çok küçüktüm korkuyordum hep cjcjcj
İlkokuldamı lisedeymiydi neydi kara büyü
11 Yorumla- +1 yıl
Bankacı bir kadına, yaşlı bir kadın büyü yapıyordu o değil mi?
+1 yılYanlış hatırlamıyorsam Çığlık. Allah'ım küçükken ne yürekler yemişim ben şimdi izleyemem... 😊
00 Yorumla
+1 yılDabbe 4 tü sanırım. Faruk akad diye biri mi vardı ne
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım