Diziler & Filmler Kaç yaşında korku filmi izlemeye başladınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Korku filmi ibaresi her ne kadar 18+ olsa da korku severler için yaş ibaresi sadece sayıdan ibarettir. İlk korku filmini kaç yaşında izlediniz? Kaç yaşında korku filmi izlemeye başladınız? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 591 cevap paylaştı. İlk korku filmini muhtemelen orta okulda izlemiştim tam hatırlamıyorum ama 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. 10 yaşında başladım 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Ortaokulda aciyorlardi siniftakiler, ben izleyemiyordum ve tek izleyemeyen oluyordum genelde. Sonradan sinifa biri daha geldi de o da benim gibi cikti. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum ama küçüktüm. Hatta ilk korku filmimi benden küçük bir arkadaşımla izlemiştik. İki gün boyunca kabus görmüş vghjghbv ¢ 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Anaokulu. Chucky idi hatta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski Chucky filmleri ne iyiydi ha. En son dizisini izlemişti, bildiğin çoluk çocuk doldurmuşlar, bir de içine dram ekleyince içine etmişler yeminle. Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Ben o kadar korktum ki devamını izlemedim 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. 15 diyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk korku filmini muhtemelen orta okulda izlemiştim tam hatırlamıyorum ama
10 yaşında başladım
Ortaokulda aciyorlardi siniftakiler, ben izleyemiyordum ve tek izleyemeyen oluyordum genelde. Sonradan sinifa biri daha geldi de o da benim gibi cikti.
Hatırlamıyorum ama küçüktüm. Hatta ilk korku filmimi benden küçük bir arkadaşımla izlemiştik. İki gün boyunca kabus görmüş vghjghbv ¢
Orta okulda kova burcu arkadaş alıştırdi benide
Anaokulu. Chucky idi hatta
Eski Chucky filmleri ne iyiydi ha. En son dizisini izlemişti, bildiğin çoluk çocuk doldurmuşlar, bir de içine dram ekleyince içine etmişler yeminle.
Ben o kadar korktum ki devamını izlemedim 😂
hala izleyemiyorum :D
Sanırım 10 yaşındaydım başladığımda
15 diyorm