Güzel film gerçekten. Ama beş yaşında izlenecek bir şey değil bence. Bu arada daha geçen kitabını okudum da bence filmi daha güzel. Normalde hep tersini söylerim kitabı daha güzel falan. Ama hayır Coraline'ın filmi kitabından çok daha güzel.
Kesinlikle verdiği mesajın anlaşılabileceği bir yaş değil. Yine de o yaşlarda insanda başka güzel hatıralarda bırakabiliyor, en azından benim için öyle. Neverending' i izlediğimde, kötü anlamda olsa bile o yaratığın gerçekçiliği beni fazlasıyla büyülemişti. Tıpkı "Harry Potter ve Felsefe Taşı" kitabını ilk kez okuduğumdaki gibi. Filmi çıkar çıkmaz izlediğimde ise hayal kırıklığı yaşamıştım.
Maalesef 2004'lü olarak ilk Harry Potter filmi çıktığında daha doğmamıştım. Bu yüzden filmlerinden sonra kitaplarını okuyabildim. Ama bu sefer de kesinlikle kitapları filmlerinden bin kat daha güzel diyebilirim.
Sen izlemeden önce sana rastlamış olsaydım, hayır sakın izleme önce kitabını oku diye yalvarabilirdim. Olan olmuş artık, o yüzden Yüzüklerin Efendisi konusuna hiç girmeyeyim. 😅
En İyi Cevaplar