Merhaba KScanlar nasılsınız? Neredeyse 2022 sonunda bahsedilen artık acaba yapılıyor mu iptal mi edildi diye düşünülen popüler oyunun Nihayet senaryosunun yazılıyor olmasının kesin olarak çıkacağından Ces fuarında yetkililer tarafından bilgi verilmişti haberin detaylarına bir çok yerden bakabilirsiniz.
Biliyorsunuz bir çok oyunun dizisi çekiliyor filmi yapılıyor fakat popüler oyunların berbat senaryolarla batırılıyor olmasına tanıklık ettik defalarca örneğin : prens of the persia, uncharted, assasin creed gibi oyunların filmleri berbat edilmişti.
Elbette başarılı olmuş olanlar da var geçen yıl oyunu popüler olmuş oyunlardan Last of us dizi başarısını örnek verebiliriz.
Amazon prime öne çıkan ve şiddet içeriği bakımından öne çıkan sert senaryolara imza atıyor. The boystan örnek verebiliriz
God of war gibi bir yapımın oyuncusundan efektlerine senaryosuna şiddet dozuna kadar yükü ağır bir top bana kalırsa dizisi yapılmaması gereken oyunların başında geliyor. Son yıllarda çıkan oyunları zaten gelişen oyun teknolojisi sayesinde efsaneler oluşturuyor göz alıcı grafik ve sinematikleriyle.
Tüm seriye bakarsak dizi ve filmden ziyade Serinin şu an ki grafik yapılarıyla son çıkan oyunlar gibi yeniden yapılması daha yerinde olacaktır zaten baştan yapım için çalışmalar olduğunun haberleride dolanıyordu.
Sizce dizisi yapılmaması gereken oyunlardan mı God Of WAR?
yoksa yapılırsa başarıyla altından kalkacak yayın platformumudur Amazon prime.
God Of War'ı hiç oynamadım ama küçükken kuzenim oynardı hep ve onu izlemeyi çok seviyordum. Bununla alakalı çok komik bir anımız da var, hâlâ ara sıra anlatır güleriz.
Bu dizinin altından anca HBO gibi yapımlar kalkar gibi geliyor.