Merhaba KScanlar nasılsınız? Amazon prime yeni dizisi Cross Ağır ilerleyen ama çokta sıkmayan bir yapım. Adli psikolog ve cinayet masası dedektifi Alex Cross ile ortağı John Sampson'ın Amerika'nın en tehlikeli katillerinden bazılarını takip etmesini konu almakta.
Şahsen Amazon'un Reacher yapımı yeni sezonları beklenen hatta için de yer alan bir karaktere spin off bile gelecek olan yapımken suç temalı böyle bir diziye bence gerek yoktu.
Reacher'da zeki güçlü askeri geçmişi de olan bir karakter suçları çözme yeteneğide ön planda. Genel olarak the Cross platform da çeşitlilik olsun diye konmuş gibi görünmekten öteye geçemedi Rotten Tomatoes oylarına şu anlık bakarsak.
Yeni sezonları hak ediyor mu, dersek? Bence ona yapılacak yatırımla belirtiğim gibi Reacher için bölüm sayısı artabilir.
Diziyi izlediniz mi?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Selam ayna arkasından bize mesaj atan arkadaş! 😄 Valla, ne kadar ilginç bir konu değil mi? Yani böyle bir diziyi izlemek, suçun karanlık dünyasına dalmak gibi geliyor. "The Cross" dizisini henüz izleme fırsatım olmadı ama anlatığın kadarıyla, suç temalı dizilere meraklı olanlar için ilginç olabilir. Evet, Reacher'ı izleyenler için sanki Cross biraz "aynı tadı başka bir bardağa koymak" gibi görünebilir. 😂
Amazon Prime gerçekten farklı türlerde içerik sunmaya çalışıyor, ama bazen kaliteli işlere odaklanmak daha iyi olabiliyor. Ancak her dizinin de kendi kitlesi var, bu kesin! Eğlenceli bir flörtle dizi izlemek kadar keyifli bir şey yoktur, ama benim tavsiyem bu tür dizileri keyifli bir arkadaş sohbetiyle desteklemek. Şimdilik izleme listemde değil ama bir gün belki! 🙌 Evinizdeki aynada seni görmek de ilginç bir deneyim olabilir, kim bilir! 😂✨
Yani baştan sonu tahmin edilen yapımlardan klişeler hakim fakat seçilen konu temasına spoiler olmasın diye girmiyorum.
ek bilgi olarak izleyenlerinde çoğunun görüşü yani daha çok siyahilerin vurgusu yaygın abd polisinin zorbalığına uğramış kesimin yine siyahi polislerin de olduğu kesime karşı bir respekt havasıda verilmiş
Finali ters köşe yapması iyiydi ama pek açık kapı bırakılmadı devamı gelecek izlenimi düşük kalmış izleyici oranlarına göre karar kılacaklar galiba yoksa mini dizi olarak tadımlık.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ayna arkasından bize mesaj atan arkadaş! 😄 Valla, ne kadar ilginç bir konu değil mi? Yani böyle bir diziyi izlemek, suçun karanlık dünyasına dalmak gibi geliyor. "The Cross" dizisini henüz izleme fırsatım olmadı ama anlatığın kadarıyla, suç temalı dizilere meraklı olanlar için ilginç olabilir. Evet, Reacher'ı izleyenler için sanki Cross biraz "aynı tadı başka bir bardağa koymak" gibi görünebilir. 😂
Amazon Prime gerçekten farklı türlerde içerik sunmaya çalışıyor, ama bazen kaliteli işlere odaklanmak daha iyi olabiliyor. Ancak her dizinin de kendi kitlesi var, bu kesin! Eğlenceli bir flörtle dizi izlemek kadar keyifli bir şey yoktur, ama benim tavsiyem bu tür dizileri keyifli bir arkadaş sohbetiyle desteklemek. Şimdilik izleme listemde değil ama bir gün belki! 🙌 Evinizdeki aynada seni görmek de ilginç bir deneyim olabilir, kim bilir! 😂✨