Fragmanlarına bayıldım. Umarım güzel bir yapım olmuştur da takip edecek yeni güzel bir dizimiz olur. 🥳

Fragmanlarına bayıldım. Umarım güzel bir yapım olmuştur da takip edecek yeni güzel bir dizimiz olur. 🥳
Evet onu izleyeceğim de house of the dragon dizisinin ilk bölümü hariç gerisini izleyemedim. Hangi linke girsem ortasında kapanıyor. Sağlam yer bilen linklesin.
Ben onu izlemeyi unutmuşum, o kadar da listeme yazmıştım.
İlla ki vardır bir yerde 😂 taramak lazım
Bulursam asla atmam sana
🥱🥱
Cevap
8Cevap
Güzel gibi duruyor. Sen önce bir izlersin, beğenirsen söylersin ona göre bakarım 😐
Niye ben önce izliyorum 😂
Ben 4 eylüle kadar izleyemem. Sen önce izlersen söyle 😂
Evet izleyeceğim
Izleyeceğim tabii resmen aylardır bu diziyi bekliyorum
Tam izlerken elektrikler ve internet gidiyormuş 😂
Belki ilerde bir göz atarız eski dizilerimi özledim ben hep ya baştan izlemek de yoruyor artık 😂
Bende You dizisini özledim 🥲
Bir telefon açayım da çekimlere tekrar başlasınlar o zaman benden sana doğum günü hediyesi 😂😂
Doğum günüme çok var ama niye hatırlattın resmen yaşlanıyorum 🥹
O gün gelince hediye derdi olmaz işte 😅 valla seni bilmem de ben yaşlandım 😂 içimde yaşayan kaos ve iyi tarafların birbiriyle olan mücadelesi beni daha hızlı yaşlandırıyor.
Sen daha yaşlanman var daha sana 😅😅
Daha 22 yaşındasın yalnız 😂 senin dinamik olman lazım biraz neşelen
Beni biraz tanısan bu sefer dersin ki biraz daha durgun olman gerekiyo 😂😂 ben neşeliyim ya bakma böyle dediğime sen sen uymuyon mu özlüyorsun yatağını sonra burada harcıyon vaktini bak 😂
İlk defa uykum yok 😂
Nasiiii 😂 günlerdir uyku uyku diyo bak şimdi de uyku yok 😅
Içimden bir ses yarın uyku diye ağlayacaksın diyor ama neyse 😂
İşe gitme öncesi sendromu yaşıyorum. Yarın tabi ki de ağlıcam 😂 pazartesi sabahta sürünerek uyanıcam hatta 🥲
Hayal edebiliyorum 😂😂 işe varana dek ne kadar söyleniyorsun 😅
İşe gidene kadar olsa iyi 😂 geri eve gelene kadar 😅
Sen neşeli ol biraz bence ya büyük ihtimal bende söylenirdim ama olsun bu kadar şey etme 😂
İşi sevdiğim tek gün ayın 15 i 😍😍 bende öyle olursun tabi ki 😂
Neden ayın 15 i acep 😂😂 bir kutu çikolata al her söylendiğinde at ağzına bir tane her modun düştüğünde mutluluk hormonlarıni salgılat 😂
Yanımda bir kutu çikolata olacak ve ben sadece bir tane ağzıma atıcam 🙄 imkansız😅
Kutuyu yeme az sakin ol 😂 çikolata masrafısın ya 😅
Dört gözle bekliyorum. Tabi ki izleyeceğim
Bendee🥳
baya güzel olacak eminim buna
Elbette izlicem.
Fantastik saçmaliklari sevmiyorum
Evet kafayi yiyorum gelsin artik
Hayır izlemicem
Neden
Evet izleyeceğim
Evet izlicem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?