Amazon Prime'ın, efsane PlayStation oyunu God of War'un dizisini çekmek üzere Sony ile görüştüğü bildirildi.Bilindiği üzere The Last of Us (HBO) ve Resident Evil (Netflix) oyunlarının dizileri de yapım aşamasında.
Siz bu gelişmeye nasıl bakıyorsunuz? God of War'u seviyor musunuz? Dizisi çıksa izler misiniz?
Evet izlerim, harika bir dizi olur.
Hayır izlemem, bence oyun tadında kalmalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
God of War dizisi için, Amazon ile Sony görüşmelere başladı. GoW'un dizisi çıksa izler misiniz?
Sanmıyorum çünkü oyunlar filmlere veya dizilere sadace reklam amacı ile uyarlanıyor. Seneryo olarak iyi bir iş ortaya çıkacağını zannetmiyorum. Zaten iyi bir oyun uyarlamasından iyi bir iş çıkmasını beklemekte yanlış olur bence, tek amaç reklam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sanmıyorum çünkü oyunlar filmlere veya dizilere sadace reklam amacı ile uyarlanıyor. Seneryo olarak iyi bir iş ortaya çıkacağını zannetmiyorum. Zaten iyi bir oyun uyarlamasından iyi bir iş çıkmasını beklemekte yanlış olur bence, tek amaç reklam.
Bir oyun uyarlamasından*
en çok merak ettiğim dizi The Last of Us. god of war hiç ilgimi çekmiyor
Netflix olsa kesinlikle izlemem,
HBO olursa kesinlikle izlerim,
Amazon olursa eleştirilere bakıp , izlerim.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. :D
Türkçe dublaj olmazsa kesinlikle izlemem, alt yazılardan nefret ediyorum. Mutlaka Türkçe dublaj olmalı yoksa kesinlikle izlemeyeceğim. :)
Hayranıyım god of war'ın ben kitabını istiyorum ama en çok
War Hammer god of war lord of rings gibi orta dünya-ortaçağ teknolojisi ve mitolojik kurgu karakteri karışımına bayılırım..
İzlerim
İzleyebilirim güzel olur bence
Hemde nasıl izlerim nefes almadan
çok güzel haber tabi ki izlerim
İzlerim 😋
Hayır, izlemem
Ayıpsın.