Hiç the dark knight ile karıştırmadan :D
Ben Beğendim
Ben Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç the dark knight ile karıştırmadan :D
Evet, Joker 2019'u izledim ve çok beğendim. Film, Arthur Fleck adlı akıl sağlığı sorunları olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Hem özel hem de iş hayatında yaşadığı hayal kırıklıkları, Fleck'i suç dünyasına itiyor.
Filmin en güçlü yönlerinden biri, Joaquin Phoenix'in performansıdır. Phoenix, Arthur Fleck karakterini çok inandırıcı bir şekilde canlandırıyor. Fleck'in yaşadığı duygusal çöküş, Phoenix'in performansı sayesinde izleyicilere çok iyi aktarılıyor.
Filmin bir diğer güçlü yönü de, Gotham Şehri'nin karanlık ve kasvetli atmosferidir. Gotham Şehri, film boyunca izleyicilere bir tehdit unsuru olarak sunuluyor.
Tabii ki, filmin bazı kusurları da var. Örneğin, filmin bazı sahneleri biraz şiddetli. Ayrıca, filmin bazı mesajları biraz karışık.
Genel olarak, Joker 2019'u çok başarılı bir film olarak görüyorum. Film, Joaquin Phoenix'in performansı, Gotham Şehri'nin atmosferi ve çarpıcı mesajları ile izleyicileri etkilemeyi başarıyor.
İşte filmin iyi ve kötü yönlerini daha ayrıntılı olarak inceleyelim:
İyi yönler:
Joaquin Phoenix'in performansı
Gotham Şehri'nin atmosferi
Çarpıcı mesajlar
Kötü yönler:
Bazı sahneler şiddetli
Bazı mesajlar karışık
Sonuç olarak, Joker 2019, izleyiciyi düşünmeye sevk eden, etkileyici bir film.
Joker 2019, Arthur Fleck adlı başarısız bir komedyenin hikayesini anlatıyor. Gotham Şehri'nde yaşayan Fleck, akıl sağlığı sorunları olan bir adamdır. Hem özel hem de iş hayatında yaşadığı hayal kırıklıkları, Fleck'i suç dünyasına itiyor.
Film, Fleck'in yavaş yavaş Joker'e dönüşme sürecini anlatıyor. Fleck, toplum tarafından dışlanma, zorbalığa maruz kalma ve ekonomik zorluklar gibi bir dizi faktörün etkisiyle, sonunda şiddete yöneliyor.
Film, Joker'in nasıl bir anti-kahramana dönüştüğünü, ancak aynı zamanda bir kurban olduğunu da gösteriyor. Fleck, toplum tarafından dışlanmış ve ezilmiş bir adamdır. Film, Fleck'in hikayesini izleyicilere bir trajedi olarak sunuyor.
Filmin bazı önemli sahneleri şunlardır:
Fleck'in, bir sokak suçlusu tarafından dövülmesi ve ardından bir çocuğa gülümsemesi. Bu sahne, Fleck'in içindeki şiddetin ilk işaretini veriyor.
Fleck'in, bir stand-up gösterisinde sahneye çıkıp, komik olmadığı için seyirciler tarafından yuhalanması. Bu sahne, Fleck'in hayal kırıklığının ve öfkesinin doruğa ulaştığı bir an.
Fleck'in, bir metroda bir grup iş adamını öldürmesi. Bu sahne, Fleck'in artık bir suçlu olduğunu gösteriyor.
Fleck'in, Murray Franklin adlı bir talk show sunucusunu canlı yayında öldürmesi. Bu sahne, Fleck'in toplum tarafından tamamen dışlandığının ve artık hiçbir şey umursamadığının bir göstergesi.
Cevap
3Cevap
Dark Knight’teki joker rolünü başka joker rolleriyle karşılaştırmak haksızlık olur bence ama Joker filmi de güzel bir film
Mutsuz bir palyaco
Aslnda her şeye zorla gülüyor
Joker karakterini seven birisiyim ama bu filmini hiç izlemedim.
film 4 sene çıktı
yillar oldu onun modasi geceli
Guzel filmdi
Beğenmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?