eskiden türkçe dublajlı izliyordum fakat artık türkçe dublajı olsa bile altyazılı izliyorum

eskiden türkçe dublajlı izliyordum fakat artık türkçe dublajı olsa bile altyazılı izliyorum
Ben altyazılı izliyorum her zaman. çünkü altyazılı izlediğim zaman mimikleri ya da duyguları daha iyi anlıyorum filmlerde bu yüzden daha güzel oluyor benim için. bunların dışında. Dublaj izlemiyorum hiç bir şekilde çünkü Dublaj izlediğim filmler genel de sesi kötü oluyor yani o duyguyu tam anlamıyla almıyorum filmlerden. bu yüzden de her zaman için altyazılı izliyorum. ama bazı animasyonları Dublaj ile izlemek güzel olabiliyor. mesela Harun Can seslendirdiği filmlerde komik oluyor yani aslında son yıllarda yapılan bir çok Dublaj çok kötü maalesef.
Dublaj izleyenin kendisine saygısı yoktur diye düşünüyorum Tabii ki benimki biraz abartı ama ben dublaj hiç sevmiyorum ne dizide ne filmde özellikle dizilerde kesinlikle alt yazı tercih ediyorum zaten genelde biraz hızlandırıp izlediğim için dublajda muhtemelen anlayamam altyazı daha iyi hem bu sayede bir tane bile olsa yeni bir kelime belki cümle öğrenmiş de oluyorum aynı zamanda
Cevap
3Cevap
Altyazılı kesinlikle. Küçükken dinlediğim 5 yaşında çocuğa yapılan 30 yaşındaki adamın dublajından sonra bir daha dublajlı izlemedim. Belki türkçe değil ingilizce olabilir altyazı o kadar ¿
Zaten bizim burada hep altyazi olur, bir tek animasyonda dublaj olur ama turkiyede ay aman her seye dublaj yapmamiz yok mi, Lanet olasi jackson falan🙄🤦♂️guzelim filmin icine ediyor valla guzel olsa bildigim bir film olsa bile izlemem...
Alt yazılı.
Ama bazı filmlerin dublajı çok kaliteli onlarda dublajı tercih ediyorum.
Sadece pôrnôları altyazılı izlerim, onun dışındaki konulu filmleri dublaj izliyorum yavrum
HAHAHAHHAHAHAHAHHA
kesinilikle türkçe altyazılı nettt
altyazi tabii ki turkce dublaj yapamıyorlar skjdjd
Dili bilmedigim zaman alt yazi
Altyazılı izliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?