Bana aşırı samimiyetsiz geliyor. Tamam bende yerli dizi izlemiyorum ama bunu her ortamda dile getirmek biraz şovdan başka bir şey değil.

Bana aşırı samimiyetsiz geliyor. Tamam bende yerli dizi izlemiyorum ama bunu her ortamda dile getirmek biraz şovdan başka bir şey değil.
Selamlar,
Hayır bende sürekli yabancı dizi veya film izliyorum çünkü seviyorum. türkler bilim kurgu gibi filmleri yapamıyor hatta film bile yapamıyor. bunun ilgi çekmek ile ilgisi yoktur biri bana sorduğu zaman yok ben sadece yabancı izliyorum diyorum. çünkü amerika kültürünü seviyorum ve o kültür ile büyüdüm yani doğal olarak en çok hollywood filmleri sevmem de gayet normal. ama kimsenin izlediğine de karışmıyorum zaten kimse karışmamalıdır.
Çok enteresan bir bakış açısı:) Yabancı dizi izlemek bir üstünlük göstergesi mi? Ki yabancı dizi izleme oranı aşırı fazlalaştı artık herkes izliyor. Niye böyle düşündüğünü anlayamadım çok garip geldi hocam.
Kendini kaliteli bir insan gibi göstermek için yapabileceği tek hareketin yabancı dizi izlemek olduğunu belirterek aslında ne kadar boş olduklarını gösteriyorlar😂 muhtemelen izledikleri de TV dizilerinden hiçbir farkı olmayan Kore dizileridir
Yeni bir Wednesday fanı mı doğuyor..
İlgi çekmek için olduğunu düşünmüyorum ancak bunu özellikle vurgulayanlar bir miktar itici duruyor ama en azından yerli dizi izleyenlere nazaran yine de kötü durmuyorlar
Cevap
14Cevap
Sorulmadan söylenmesi tuhaf ama yine de ilgi çekme niyeti taşıdığını düşünmüyorum
Amerikan kuçu kuçuları onlar ajsjs
Sürekli yabancı şarkı dinleyen "ben asla Türkçe şarkı dinlemem" diyen, sürekli yabancı film izlediğini söyleyen insanlar bana ımm nasıl desem yapmacık geliyor. Sanki yabancı şeyleri dinlemek, izlemek modernlikmiş gibi bir algı yaratıyorlar
Valla bu ayrimcilik ve oteleme yuzunden bazen tukaka ediliyoruz. Lakin dizinin konusu konusunda duzey bazen ayni ya da farkli olsada oyunculuk konusunda tek gececegim kisilerde var. Lakin yabanci dizi izleyerek netflix vb uygulamalari fazlaca kullandigini soyleyen birinin dikkat cekmek ve/ya daha kaliteli (!) oldugunu dusundurmeye calistigini dusunuyorum.
Ne düşündüklerini, neden bunu önemsediklerinin bilmiyorum. Tek canımı sıkan ısrar edip bilmediğim bir diziyi anlatması oluyor.
işin gerçeği o insan çok nadir dizi izliyordur ve izlediği diziler yabancı dizidir bende öyleyim mesela ama sürekli yabancı dizi izliyorum demiyorum
Yerli tek bir dizi izliyorum bundan kime ne neysee yabancı dizi filmde izliyorum ama bağır çağır bunu her ortamda her soruda her görüşte yorumta vurgulamıyorum
Kesinlikle yanlış bir tespit bence,
Bende yabancı dizi izliyorum ve çok seviyorum ama nedenleri farklı;
☆Türk dizileri çok uzun ve biryer tıkanıyor ilerlemiyor kendini tekrarlıyor,
☆Yabancı diziler hem ingilizce gelişimi için ağırlık veriyorum hemde komedi dizileri bir efsane
☆Ortamlarda söylenmesinin nedenide ortak bir konu yaratmak, sonraki bölümlerde neler olucak onu tartışmak, izlediklerini değerlendirmek falan...🎬🎥📺
Üslubu nasıl ona bakarım.. Şimdi Türk dizileri çok uzun oluyor. Bıktırıyor. Sündürüyor. Bu nedenle izlemiyor olabilir. Ben bi dizi izliyorum o da sünerse bırakırım geçmişte hep böyle yaptım. 😊
Ben de dahil birçok insan artık sadece yabancı dizi ve film izliyor. Ama bazı insanlar bunu entelektüel olmanın bir göstergesi olarak gösterip ortamlarda kendini övmenin peşinde olabiliyorlar.
Ben kültürlüyüm siz değilsiniz demeye çalışıyorlar.
Sorsan iki kelime İspanyolca bilmez İspanya aşıkları.
Cool görünmek içindir.
Amaç yok, Türk dizilerini izlemiyorum beğenmiyorum illaki bir amacı mi olmali.
Dizi izleyerek hava atan veya şov yapanda ne bileyim üzülürüm o kişiye.
Neyin havasını yapıyor bizde de internet var sdfkndj
Türk dizilerini sevmiyor olabilir benim gibi. Yasak Elma, Kızılcık Şerbeti mi seyredek? 😄
görgüsüzdür. bunun bir kültür belirtisi olduğunu düşünüyor herhalde zavallı
Bence evet saçma sapan şeylerle ilgi çekmek de amaçsızca.
Önce söyleme tarzına bakarım. Şahsen bende yabancı diziler dışında izlemeyi sevmiyorum ama türk dizilerine de fırsat tanıyorum.
Eee sende sorularında yabancı dizi görseli kullanmışsın aynı manaya gelmiyor mu? Ben o şekilde düşünmüyorum. Kendi tercihi der geçerim.
Özellikle vurgulayanlar evet...
yabancı diziler daha iyi tabi
Yerli dizi izlemek ayıp mı
Hiç yabancı dizi izlemek nasip olmadı.
Sonradan görme falan galiba
Çakma Entellektüel
Netflix im var havası
Başka vasfı yoktur sjdj
tatmin edilmek
Boş beleştir
Gösteriş yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?