Bu konuda fikriniz nedir?

Evet, basitliktir
Hayır, basitlik değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda fikriniz nedir?

Sizlere aptal muamelesi yapan ağlamadan ve yüksek sesli müziklerle desteklenmeden derdini anlatamayan dizileri seyircisiz bırakamiyorsunuz cunku daha fazlasını izlemeye cesaretiniz yok sürekli bu ve benzeri ister yerli ister yabancı piyasaya kölelik yapanlarin kölesi olan birinin yani başındaki insanı görmeye bile zekası yetmez ekranın arkasindakine bakip da bir şeyler gördüğünü zannetmesin
hayır niye öyle olsun benden daha basit insanlar gördüm dizi izlemediği için övünen ama ıqsu 90ın altına olAN. insanları hobilerine göre yargılamak gülünç bence
Basitlik değil de yani izlemeye değecek kalitede dizi yok ki, sadece zaman kaybı. TV'yi sadece Master Chef için kullanıyoruz biz, diziler izlenecek gibi değil..
Basit görmek basitliktir bence. Her keşkeşleğe isteduğunu izlesin. Severim yerli dizileri. Aşırı ses efekti, alt müzik kullanmasalar çok daha iyi. O sebeple eski8 dizilere sardım bu ara i"z peşinde" izliyorum, birde "gençler"🙂
Cevap
32Cevap
Tercih meselesi ama ben tercih etmiyorum.
Değildir keyif meselesi ama ben yerli izlemem
Yerli lise temalı dizileri izlemek evet basitliktir.
Bende basit olmak istiyorum bana bir dizi önerin 😃
Kaliteli Yapım İzlenirse Hayır basitlik Olmaz Gerçi Ben türk yapımı fazla izlemiyorum az yapım izlerim Çünkü Şimdiki Günümüz dizileri rezalet Ötesi Dizilerin kalite olduğu dönemler türk yapımların da 1990' lar derim ⭐
Kaliteli dizilere evet ama daha dizinin 10 saniyesinde hikayesi saçma sapan ortaya dökülüyorsa bunu izlemek zaman kaybı.
Yerli diziler çok saçma ve dizi dediğin şey çok vakit alan bı şey sevmiyorum ben. Basitlik diyorum o yüzden
Pek sayilmaz, zamani daha verimli kullanmak mumkun ama dizi iszlemek basitliktir anlamina gelmez
Yerli yersiz 😁🤦♀️ farketmiyor bence. Dizi izlemek diye bir bağimlilik var bende ayniyim. Hemen her diziyi az çok biliyorum. Bence bunu birakmali veya ciddi azaltmaliyiz. bu normal değil yanim turk de olsa yabanci da fark etmez
Konunun uzunluğuna ve olayların bir noktadan sonraki saçmalığına dayanabilen izler. Bunu basitlik olarak görmüyorum zevk meselesi.
Ben şimdi Kurtlar vadisi, işler güçler, kardeş payı, bende özledim, ramazan güzeldir, yedi numara izliyorum basitmiyim 🤔
Geçen kurtlar vadisi pusuyu izleyim dedim 300 bölümmüş vazgeçtim
Zevkler ve renkler tartışılmaz o yüzden basitlik gibi gelmez
Tv izlemiyorum. İzlemeye vaktim olursa netflix'ten kafama göre takılıyorum..
basitlik demeyelimde kalitesiz çoğu izlemeye zaman harcamaya değmez
Yedi numara izliyorum
Basit ve kaliteli.
Tercih meselesi basitlik diyemem çünkü kimisi cok sever izlemek , kimisi sevmez.
Bence hayır değildir yani çünkü hepsi de çok kötü değil ki
eger sacma yaz dizileri izliyosan bence basitliktir okadar kaliteli yerli film ve diziler var
TV ye bağımlı olmak hoş ve doğru değil bence.
Basitlik değil. Her şeyi ihmal edecek kadar kendini kaptırmamak gerekir.
Yerli dizi izlemek basitlik değil ama sıkça izlemek evet basitlik geliyor. Zamana yazık
behzat ç ve poyraz karayel hariç yerli dizi izleyenlerin ya damak zevki yoktur ya da zamanları boldur
Hayır, değildir. Herkesin dizi zevki kendine. Ben Türk dizisi izlemiyorum ama izleyenlere mutlaka saygı duyarım. Evet, bazı dizilerimiz gerçekten saçma ama saygı duymak zorundayız 🐍💚
Ben dizi hiç izlemem ama basitlik falan değildir
Dizilerin kalitesine göre değişir.
Kimsenin.
#KendineAdam
Hayır, basitlik olgusu bu kadar basit değildir :)
Zevk meselesi
Basitlik değil ama yanlış oy kullandım 🤦
Ne dizi ne başka bir şeyle işim olmaz. Tv nin karşısına geçip put gibi boş boş dizi, program cart curt ne varsa izleyenleri boş buluyorum.
TV izlemiyorum. Sadece müzik dinliyorum 🙃
Çok boş zamanın olduğunu gösterir
Ben ecnebiciyim lakin yerli izleyenede saygılar.
Evet, basitliktir
Severek Mahkum izliyorum.
Evet öyledir çünkü çoğusu saçma.
Televizyon izlemiyorum
mahkum dışında izlenecek dizi yok
Bence basitliktir
Beni sarmıyor hep aynı şeyler
Vakit öldürmek bence
Canım ne isterse izlerim ben.
Asıl yabancı izleyenler avrupa özentisi
değildir ama izlenecek dizi yok Aziz vardı bitti
basitlik değildir