Selamlar... Çok izlenen dizilerin ve filmlerin illa ki sevmeyenleri olur. Hatta bazı kişiler söylemeye çekiniyor. Sizin popüler olan ama sevmediğiniz dizi ya da film hangisi? (Bu arada Stranger Things severim, örnek olarak koydum.😃) #Eoéa_Eoéa
Popüler olup sevmediğiniz dizi ya da film hangisi?
Oo bak kesinlikle Riverdale , seks education tarzı gençlik dizileri. Popülerliği gayet ver lakin konusu beni hiç çekmiyor lakin bir miktar izlenirim katlanırım. Ama Elite dizisine asla katlanamıyorum. 0.1 ihtimal bile ilgimi çekmeyen tek dizi olabilir.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Riverdale bitsin artık, ne uzadı ya. Elite'de bitse keşke tadında bırakamıyorlar asla.
Buna verebileceğim elbette birçok örnek vardır da şu an aklıma gelen tek film ; “Grinin Elli Tonu” oldu. Hiç izlemedim lakin beğenebileceğim bir şey olmadığını çok iyi biliyorum. Hemen hemen herkesin favorisi olan bir filmdir ama beni sarmadı o konusu vs.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında çoğu kişi erotik kategorisinde olduğundan beğeniyor kuzum. Yani o zamanlar baya patladı film, çok popüler yoktu çünkü bu tür öyle. Oyuncuları da seven çok var tabi. Sevenden daha çok meraktan izleniyor...
@LunarY aslında oyunculuklardan daha çok başka yöne kaydığı için... Ama bana sorarsan başka filmlerle falan karşılaştırsak buradaki aşk daha sempatik bana göre. 😃
Ben de böyle bir psikopatım işte jxjsj ya ben diziye başlamadan önce iyice araştırırım. Breaking Bad de baya araştırdığım ve bir heyecanla başladığım diziydi. Bu kadar sevildiğine göre vardır bundan bir keramet diye düşündüm ve izlemeye devam ettim. Ama öyle olmadı 😅 bir de konusu çok iyi olduğu için dizi kendini merak ettiriyordu 😅
Tabii herkes her diziyi sevecek diye bir kural yok. Misal ben birkaç kere game of thrones'a başlamak istedim hatta başladım fakat dizi beni sarmadı her defasında geri bıraktım. Buna la casa de papel dizisini de ekleyebiliriz. Özellikle bu iki dizinin muhabbeti çok döndüğü için bana hiç çekici gelmedi. Sevenlere saygımız sonsuz orası ayrı.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Game Of Thrones mesela herkes aşık ama çok abartıldığı için beni çekmiyor kendisine, belki izlersem severim bilemiyorum.
Avrupa Yakası, Kurtlar Vadisi, Sadakatsiz, Bizim hikâye, Aşk mantik intikam, Erkenci kuş, Benim Adım Melek, Mucize Doktor, Kadın, Çukur gibi yerli yapimlar ilk aklıma gelenler.
Bunun dışında yabancı dizi olarak ise ilk aklıma gelen la case oldu.
Görseldwki birkaç bölüm izledim ama hoşuma gitmedi. Birde bir kore dizisi varsı oyunlu felan çok Amerikan tipi romanlar gibiydi görmeye çok alıştık ve basitti. Sadece kültüre ait oyunlar dikkat çekiciydi.