Merhabalar Herkese 🎥🍿

Çevrendeki kimsenin sevmemesine rağmen senin çok beğendiğin bir dizi, film veya program var mı?
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Çevrendeki kimsenin sevmemesine rağmen senin çok beğendiğin bir dizi, film veya program var mı?
Dark dizisi misal. Birçok insana ağır geldiği için izlemek istemedi. İzleyenlerin çoğu ise yarım bıraktı. Evet, zor bir konusu var ama yine de izlemeye değer bir dizi olduğunu düşünüyorum.
Kurtlar vadisi 10 kişiye sorsan 8 saçma bulur
Ama bir izleseler öyle konuşmazlar
Çünkü bende eskiden o 8 den biriydim
Taki büyük konuşana dek kfjf
Cevap
10Cevap
Benim bu tür bir film veya dizi aklıma şu an için gelmiyor genelde fazla popüler olmuş film veya dizileri pek sevmiyorum zaten ama izlemeden de karar vermezdim hiç bir şekilde ben şu an stragers things sevmiyorum mesela ama bu diziyi sevenler çok va rben konusunu beğenmedim maalesef her ne kadar oyunculuk çok iyi olsa da dizi 4ç. sezopn be bence kötü oluyor
Gotham vardı çoğu arkadaşım sevmemiş ya da izlememiş. Ve keşfedilmediğini düşündüğüm bir diğer mütheşmel film de Fantastic Beasts serisi. Kimse sevmese de, bilmese de ben severim. Bu arada Gotham'ı izledin mi vaz mı geçtin ‽
İzlememiştim ama kesinlikle bakıcam
Milletin sevdiği benim sevmediğim vardır. Harry Potter bunlardan biri. Hiç ilgimi çekmedi izlemedim. Yerli olarak da Kurtlar Vadisi'nin hiç bir bölümünü ve filmini izlemedim sevmiyorum
Kimse şunu sevmiyor demek zor ama az keşfedilmiş olarak gözlerinin ardında ve riverdale diyebilirim bence sevenleri çokça 😅
Konuşanlar seviyorum. Çevremde benim kadar takip eden yok.
Aksine herkesin sevip benim sevmediğim var en baş köşeye de “the platform” filmini koyuyorum Allahım aklıma geldikçe soldan soldan geliyor bana ömrümden 2 saat çaldı sindiremiyorum
The Handmaids Tale. İzleyen pek görmedim, izleyipte sevmeyen çok.
Batman v Superman'a çok haksızlık edildiğini düşünüyorum
vardır sanırım
Sanırım Kurtlar Vadisi
İşten güçten bu aralar filim izleyemiyorum ki
Mr bean
Vardır mutlaka.
Var bayağı
atiye
Navillera
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?