Gizli Üye(25-29)+1 yılDizilerden friends sarmıyor dizi gülünecek bi sahne yok ya da akıcı değil. Avrupa yakası 45 dakika gibi kısa süre olmamasına rağmen son sezonlarını açar izlerim daha iyi. Birde lucifer var 5 bölümden sonra sıkıcı geldi dizi onun yerine de Ruhsar ı izlerim. Bizim türklerin yeni dizileri kötü ama eskilerden sağlam dizilerimiz var
12 Yorumla- +1 yıl
Favori dizisi Friends olan biri olarak kalbim çıt gözyaşım pıt
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyuyorum. Ben de mesela sexs and city dizisinin ilk 6 sezonuna laf ettirmem. Hala daha açar izlerim. Senin mizah anlayışına uygundur frends, özeldir senin için olabilir yani. Beni hiç sarmadı
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle friends izledim ama beğenmedim çünkü her şeye gülme efekti koymuşlar 20 saniyede bir gülme efekti var ve beni sıktı, çok zorlama geldi. Tabii ki sevenlere saygı duyuyorum ama HIMYM bence bin basar
23 Yorumla- +1 yıl
karşılaştırma yapıldığı sürece biri birine tercih edilecek hep ya, ayrı izlenmeli bence
- +1 yıl
karşılaştırma yapmak için izlemedim zaten sevmediğim için belki benim gibi sevmeyenler varsa ve bu tarz bir sitcom izlemek isterse diye onu da belirttim
- Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrdaaa bir Geralt var sorudaa. Dizi kötü aslinda konusu/konuları güzel ancak iyi cekilmemis. Diziye bakanlarin yarisindan çoğu Geralt için bakıyor. İnkar edilemez bu.
11 Yorumla- +1 yıl
ben de o sebeple bitirdim ilk sezonu doğrudur :D
+1 yılLa Casa de Papel. :( Profesörün dizide bile çekilemeyecek derecede her şeyi önceden hesap etmesi ve bunların flashbackler şeklinde gösterilmesi bardağı taşıran son damla oldu. :(
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
+1 yılDizilerden Prison Break,
Filmerden ise Alacakaranlık21 Yorumla- +1 yıl
Prison breaki nasil begenMezsin
- Diziler & Filmler konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılYa biliyorum beni dövecek çoğu insan ama Friends dizisini bir türlü sevemedim gitti. :(
627 Yorumla- +1 yıl
yorumum yok eksi direkt :(
- +1 yıl
dövmedin en azından, bu da bişi :(
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Adminin görüşünü kaldıramadım sizinkini kaldırırım mavili bey lütfen gidiniz :D
- +1 yıl
@yünçoraplıkız hymm da iyidir 😅
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
izlerken denk geldim..
- +1 yıl
Bastım eksiyi djdj
- +1 yıl
İlk sezonun sonlarına doğru ısınmıştım ben sonra da bırakamadım devam etmelisin
- +1 yıl
@ımshinelikegloss devam edeyim ❤️
- +1 yıl
Gelen geçen bana püüü diyip gidiyor şu an sjsjsj
- +1 yıl
Yaaaaaa ben aşığımmmnmmm/mm 😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍
The Witcher, Breaking Bad, Dark, Game of Thrones, The Walking Dead. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aşırı popüler, sevilen dizi/filmleri sevemiyorum açıkçası.
14 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirini benim de sevmemiş olmam :(
- +1 yıl
Witcher'ın ilk sezonunu izledim, o da çok popüler, hadi bi şans veriyim diye. Ama ne anladım ne de keyif aldım.
Breaking Bad'in birkaç bölümünü izledim ama orada da yani meehh.
Dark'ın dili bile kendisinden itmeye yetiyor :D
GoT da çok kanlı, saçma sapan bi düzen. Onu da sevemedim.
TWD aralarında en izlenebilir olanıydı benim için ama overrated biraz, o kadar abartılacak bi şeyi yoktu
Tüm popüler diziler.
Meth yapan dayı, spartacus, game of thrones, lucifer, la casa de papel ve türevleri..13 Yorumla- +1 yıl
Lucifer'ı zaten konusu için değil başroldeki abi için izliyorlar, bu kadar düz ilerleyen dizi çekilmedi dünyada başka
- +1 yıl
Tüh, şeytanın daddy issues sahnelerine denk gelemedin yani :D Onlar da vardı daha...
+1 yılO kadar çokki aklıma gelenler bunları
Çukur
Witcher
La casa de panel
Friends
seks education
Grinin 50 tonumuydu neydi öyle bir şey
Merlin
Punısher32 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha düşünüp yorum yapsam net bunları yazardım ya seks education ise tam bi zaman kaybı
- +1 yıl
Kesinlikle
Bir de seks and the city ile gossip girl diye bir dizi vardı
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. The Walking Dead dizisi. Bir ara zorla izlemiştim. Biraz orada biraz şurada zombi öldürüp durdular. Arka sokaklar kıyamet versiyonu.
30 YorumlaSuicide squad ve türev filmleri her zaman aptlca bulmuşumdur marvel filmlerini de beğendiğim söylenemez.
33 Yorumla- +1 yıl
Marvel candır :)))
- +1 yıl
@mervems91 aynı ben :(
+1 yılGame of thronesSquit gameHow ı meet your motherLa kasa de papel Berbatlar bence gereksiz büyülüyorİzlerken bir sonraki sahneyi çok kolay tahmin edebiliyorum saçma gereksiz abartılı geliyor
13 Yorumla- +1 yıl
la casa de papelde tahmin edebiliyosan helal olsun
- +1 yıl
@Papatyasaclibloger başrollerin tüm kurşun polis ve bombalardan kaçacağını
Yan karakterlerin kesinlikle ama kesinlikle canım yapacağını 5 yaşındaki çocuk bile anlar
Ben polis olsam içerdeki elemanları 2 saatte paketlerdim - +1 yıl
@Papatyasaclibloger başrollerin tüm kurşun polis ve bombalardan kaçacağını
Yan karakterlerin kesinlikle ama kesinlikle sal-lak-lık yapacağını 5 yaşındaki çocuk bile anlar
Ben polis olsam içerdeki elemanları 2 saatte paketlerdim
1- Ezel
2- How I Met Your Mother
3- Prison Break
4- Avatar the Last Airbender
5- Game of Thrones
6- Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm
7- Sherlock
8- Kuzey Güney
9- Marianne
10- Leyla ile Mecnun20 YorumlaIsınmaya izleyemedim diziler filmler
How I Met Your Mother
Prison Break
The walking dead
Acil durum
The witcher10 Yorumla
+1 yılŞu uyusturucu yapan kimya öğretmeni dizisi vardı ya adını unuttum birkaç bölüm izledim hiç beğenemedim
11 Yorumla- +1 yıl
Breaking bed aynen çok durgun bir dizi gitmiyor bir türlü
Genel olarak konuşayım aldatıcı ihanet konu alan filim dizilere karşıyım biraz bilime ilime yönelik dizi filimler çıkarsalar daha iyi olurdu.
10 Yorumlaben genel olarak dizilere ısınan biri değilim. Bana çok fazla vakit kaybı gibi geliyor. Benim eğlence anlayışım müzik yapmak, gitar çalmak falan
10 YorumlaÇukur eşkiya dünyaya hükümdar olmaz
kurtlar vadisi
ya bu dizileri insanlar nasıl bakıyor anlamıyorum10 YorumlaŞu meşhur alacakaranlık kuşağı hiç ilgimi çekmedi oysaki gençliğimde kitaplarını okur o tarz filmleri severdim ne olduki acaba bana 🤔
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılWitcher iyi ya ben Game of Thrones, Walking Dead, La Casa del Papel falan hiç birini izlemedim sırf çok kişi izliyor diye
10 Yorumla ahanda nokta atışı 2. sezondayım game of thrones kokuları geliyor burnuma tam olay elfleri görünce değişiyor algım
10 Yorumla
+1 yılÇukur. Silahlı filmleri sevmiyorum. Yani biraz kötü örnek gibi geliyor bana çukur.
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Lucifer, elite, peaky blinders, rick and morty, brooklyn nine-nine…
21 Yorumla
+1 yılElite & La casa da papel sırf hava gazı.
Karayip korsanları&Alacakaranlık.10 Yorumla
+1 yılLa casa de Papel midir nedir 🤢🤢
Harry Potter
Game of Thrones 🤢🤢🤢10 Yorumla
+1 yılblack mirror
13 reason... bir şey
game of thrones
daha vardır da hatırlayamıyorum10 Yorumla
+1 yılİnstiable diye yazılıyordu sanırım Debby Ryan oynuyor
10 Yorumla
+1 yılHarry Potter Yüzüklerin Efendisi Yıldız savaşçıları
10 Yorumla
+1 yılGames of Thrones Bana göre boş yere abartılan dizilerde 1. Sırada
10 Yorumla
+1 yılHemen hemen popi olan hepsi. Sevdiğim diziye bile x1.5 hızda zor dayanıyorum 😬
10 Yorumla
+1 yılLa casa de papel. Aslında Berlin abimiz karizma bir abimize benziyordu ama yine de ısınamadım bir
10 Yorumlaseks Education
Breaking Bad
Squid Game
Twilight
Lucifer
Harry Potter10 YorumlaAşk ı memnu bu ne kı dizi mi bu şimdi genelev gibiydi korktum 😳
10 YorumlaLord of the rings ve steins gate. Bence ikiside iğrenç
12 Yorumla
+1 yılHarry potter yüzüklerin efendisi yıldızlar arası ve tabiki kore ve hint dizileriiiii
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Neden bu kadar çok gündem oldu onu da anlamadım :)
10 Yorumla
+1 yılWitcher, yüzüklerin efendisi, game of thrones, dune, esaretin bedeli... çok var
10 YorumlaWitcher... 3 kez açtım. En fazla 2 dk dayanabildim kapattım. Sanırım izleyemeyeceğim fkdksk
10 Yorumla
+1 yılGüzel dizi aslında
ancak herkes sevmek zorunda değil
ben oyunlarını da oynadım.10 YorumlaLucifer basladim devam edemedim sarmadi bir türlü :(
bazi insanlar bunu bir türlü anlamiyo herkes herseyi sevmek zorunda degil13 Yorumla- +1 yıl
altta hala izle seversin diyenler var. izledim sevemedim yahu :D
Joker… marvel severim ama bu film tam bir fiyasko bence. Aksiyondan ziyade dram😒
10 Yorumla
+1 yılHarry poter. Belki bana göre olmayabilir fakat en çok abartılan film derim.
11 Yorumla- +1 yıl
ah kalbim
+1 yılLa casa de papel. Nedense herkesin deslisi olduğu popüler filmleri sevemiyorum 🤷🏼♀️
10 YorumlaHerseferinde 1. bölümü yarıya kadar izledim bıraktım şu an 6 ya geldim gidişat iyi
10 YorumlaŞu anki tv dizileri… ne buluyorlar anlamıyorum. Konular hep aynı, acıtasyon, sadakatsizlik, tecavüz, ahlaksızlık, yanlış tarih … gibi gibii
20 Yorumla
+1 yılcok tv ye zaman ayırabilen hatta saatlerce dizi izleyebilecek birisi degilim o yuzden de herkesin cok sevdigini duydugum bir cok dizinin konusunu bile bilmem :)
00 Yorumla
+1 yılBeni çok linçleyecek olacak ama ben böyle herkes izlediği öve öve göklere çıkardığı için mi bilmiyorum friends ve how I met your mother bir türlü sevemedim gitti yani. Genel olarak da herkesin beğendiği şeyleri sevmem onun da etkisi olabilir
10 Yorumla
+1 yılHiçbir diziyi izlemiyorum mesela.. Isınamıyorum hiçbirine..
20 YorumlaFriends asla ısınamıyorum how ı meet your mother ile karşılaştırılmayacak kadar kötü bence.
02 Yorumla- +1 yıl
how I met your mother ile karşılaştırmaya çalıştığın için beğenmemişsindir belki, biraz ayrı izlemek lazım karşılaştırınca anlamı kalmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnime sayılıyorsa death note olabilir. çok övülüyor ama sevmiyorum.
10 YorumlaŞu an yenilerden aklıma gelmiyor ama bir dönem herkesin dilinde olan Issız Adam'ı sonradan izlemiş ve hiç beğenmemiştim.
10 Yorumla
+1 yılHarran Potter, yüzüklerin efendisi
15 Yorumla- +1 yıl
Harran Potter ne😂😂😂
Harry Potter olacaktı o haha - +1 yıl
Anadolunun bağrından kopan bi garip büyücü kajshf
- +1 yıl
Ciddiyim haha o tarz filmleri sevmiyorum lilicim😀
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer dizi kendince güzeldir. Benim en çok ısındığım dizi Genco idi... Çok kanlı kılıçlı mılıçlı dizilere ısınamıyorum ben bir tek...
00 Yorumla
+1 yılOzaman bir itirafta benden game of thrones pirson break ve dark dizilerini bi sevemedim
10 YorumlaElite beğenmedim tam bı erotik dizi bı de Game of Thrones, Lucifer,
10 YorumlaDiziler ve filmler başlı başına saçma gelmiştir bana 🙄
10 Yorumla
+1 yılThat’ 70’s show izledikten sonra friends ya da himym asla sarmadı
10 Yorumla
+1 yılİzlemedim ama bende ısınamadım çekmedi yani kendine
10 YorumlaGame of thorenes
40 YorumlaCamdaki Kız
Squid Game30 Yorumla
+1 yılKurtlar vadisi denen saçmalığı hiç izlemedim
29 Yorumla- +1 yıl
Arka sokaklar asla bakmadım... saçma geldi bana... Prison break devamı olsada izlesem 😁 lost iyidir... sonu kötüydü... 101 güzel bir bilimkurgu
- +1 yıl
Yani bence de
- +1 yıl
Kurtlar Vadisine saçmalık değil de benim kafam onu almadı desen daha doğru olur.
- +1 yıl
@AhmetMiraç gafaya bak... racon kesmiyokk kafa kesiyok diyordu adam... geldim bir gün adam kafa kesiyor bu mu çok iyi diziniz... çuvalı filmle abd askerine geçirdiğini sanan tuhaf canlılar... bir dönem Soner yalçının danışmanlık yaptığı bir dönem fetö ne dediyse yapan dizi 😂😂😂😂 evet Soner Yalçın ve sonrası fetö... nasıl bir savrulmak ise bu... gerçekten insanlar dizi ile ülke analizi yaptıklarını sanıyorlar idi... internetten daha iyi analiz yazıları okurum ben... Ermeni oldugu halde ama nedense soyadı sanki Türk erkeği imiş gibi olan bir şahsı dizilerden bulamazsın kardeş... ancak analiz yaparak okursun... sabataycıların gerçeklerini dizilerde de bulamazsın bol bol analiz yaparak okursan bulursun...
- +1 yıl
😁😁👏🤙
- +1 yıl
Analiz okumak tabii ki daha doğru. Böyle diziler sadece okunan yazının canlandırılmış hali. Bizi cezbeden de bu zaten. Eksiği de fazlası da yanlısı da doğrusu da vardır tabii ki. Herkes bu dizide kendine göre olan sahneleri beğenir izler. Kimi siyasi olayları kimi mafya kavgalarını kimi de mahalle ortamını sever izler. Şunun bunun emrinde çalıştılar diye diziyi tamamen kötülemek doğru değil. Ona bakarsan senin izlediğin çok sevdiğin dizilerin bir oyucnusu o ülkedeki terör örgütüne sempati duyduğunu söylese ne düşünürsün? Veya o dizinin aslında o ülkedeki bir mafyayı anlattığını öğrensen ne düşünürsün? Biri sana bunu vurgu yapa yapa söylese ne düşünürsün? Bir şeyi izlerken okurken bütün olarak ele alacaksın. Tek bir sahnesine bakıp bu kafa kesme dizisi diye geçmekle bir yere varamazsın. Senin izlediğin dizilerde kötü sahneler hiç mi yok? Aslında problem kurtlar Vadisinin Türk yapımı olması. Genel olarak Türk dizileri filmleri kötüdür algısı olduğu için hemen kötü eleştiriler geliyor. Dünya çapında izlenen diziler ise içeriği ne olursa olsun bak bu dünya çapında çok izleniyor müthiş bir dizi algısı olduğu için göklere taşınıyor. Prison Break'ın sana ne öğrettiğini merak ediyorum. Hapisten kaçmayı öğrenebildin mi? Veya Lost izleyerek bir adada tek başına kalsan ne yapabileceğini öğrendin mi?
- +1 yıl
@AhmetMiraç prison breaktaki zeka seviyesini algılayamayan şahıs gelmiş kurtlar vadisi güzellemesi yapmış helal sana... ötede izle vadini...
- +1 yıl
@AhmetMiraç anlamadın galiba idrak yolları enfeksiyonları yaşadın sanırım... bir dönem Soner Yalçın danışmanlık yaptı daha sonra fettuşinin inekleri danışmanlık yaptı diziye... bir dizi ile ülkenin siyasi sorunlarını analiz ettiğini sanan bir seyirci tayfası vardı bu ülkede ne kalitesinden bahsediyorsun... ötede devam et işine hadi
- +1 yıl
@AhmetMiraç vadi izlerken 5-10 yaşında olan çocuk vadi analizi yapıyor yaw zekaya bak pırıl pırıl 😂😂😂😂
+1 yılDark
Özellikle beni delirtti24 Yorumla- +1 yıl
Beni de. şu an 3. sezondayım.
- +1 yıl
Varya katil olmazsan iyi sonu çok boktan bitiyor diyim
- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
😬
Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi
20 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi