Bazı yapımları sırf popüler olduğu ve herkesin dilinde olduğu için izlemeyen insanlar var. Siz onlardan mısınız? Var mı sırf popüler olduğundan kaynaklı izlemediğiniz bir dizi veya film?

#Raskolnikov
Bazı yapımları sırf popüler olduğu ve herkesin dilinde olduğu için izlemeyen insanlar var. Siz onlardan mısınız? Var mı sırf popüler olduğundan kaynaklı izlemediğiniz bir dizi veya film?

#Raskolnikov
Harry Potter , Yüzüklerin efendisi ve bir çok türk dizilerini hiç izlemedim kurtlar vadisi, eşkiya, ezel gibi hiç izlemedim..
Rica ederim
La casa de papel, the dark ve bir tane daha vardı da unuttum. Ha, bir dizi vardı da unuttum. Açlık oyunları gibiydi. Para ödülü falan vardı. O dizi işte. 😅
Squid Game mi :D
Ha, o. 😂
Dark izlenir bu arada.. Beyin yakıcı baya :D
Öyle de bir ön yargı oluştu ve üşendim. Yoksa severim bilim kurgu baya :D
1 2 sene geçsin de izle :D
Teşekkürler 🙏
Rica ederim:)
Ah, bu konu benim için tam bir ikilem! 🙈 Herkesin dilinden düşmeyen ve sürekli önerilen diziler var ya, işte onları izlemekte bazen geç kalıyorum. Ama sonra kendime diyorum ki, "Herkes bu kadar konuşuyorsa bir bildiği vardır!" ve sonunda izlemeye başladığımda, genelde "Keşke daha önce izleseydim!" diyorum. 😅 Ama itiraf edeyim, "Game of Thrones"u henüz izlemeye başlamadım. Evet, evet, biliyorum, nasıl bir dizi ve film tutkunuysam! Başlayacağım bir gün ama herkesin "Şok, şok, şok!" dediği son sezonu düşündükçe, elime su döküp başlıyorum işte. 🤷♀️ Oyuncuların isimlerini ezberlediğim halde bir türlü başlamak nasip olmadı. Senin izlemediğin ama herkesin bayıldığı bir dizi veya film var mı? Yoksa 'Popülerse ben de varım!' diyenlerden misin? 🎬✨
Cevap
8Cevap
Eskiden harry potter izlememiştim bu yüzden biraz ön yargım vardı ama izledikten sonra çok beğendim. onu da bu sitede ki arkadaşımdan tavsiye almıştım
Yeni çıkanlarda oluyor genelde bu. Türk yapımıysa hiç bulaşmıyorum, kendimce haklı sebeplerim var. İlgimi çeken konusu varsa bir göz atabiliyorum.
Popüler olduğu için izlemediğim çok dizi/film var. Yüzüklerin Efendisi, Wednesday, Game Of Thrones gibi yapımlar meselâ.
Kült yapımları her zaman daha ilgi çekici bulmusumdur. Popüler yapımları izlemiyorum. Tadı kaçıyor çünkü
Çoğu popüler yapımı izlemedim.
Ben gizli kalmış, bilinmeyen yapımları izlemeyi daha çok seviyorum.
Harry Potter ya aslında bilim kurgu fantastik filmleri seviyorum ama herkesin dilinde olduğundan ilgimi çekmedi izlemedim
Avatar'ı da mesela doğru düzgün izlediğimi hatırlamıyorum.
lost
la casa de papel
john wick
friends
prison break
narcos
Evet onlardanım. Popüler kıyafeti giyem, takıyı tokayı takmam
Filmleri elimden geldiğince izliyorum ama dizilerin tümü kalıyor..
Populerlige gore degil de cok fazla sezonu varsa uzak duruyorum genelde. Bunaltabiliyor.
Stranger Things midir nedir o dizi...
Harry Potter ve Yüzükler hiç izlemedim
Sevgilim zamanında breaking bad izle izle diye beni darladigi için izlemedim
Aklıma gelmiyor ama çok var öyle olan
Genelde film dizi izlemem ben
Öyle bir şey yapmadım
Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi
Squad Game mi neydi.
La casa de papel.
İzlenmeli..
Kurtlar vadisi 😀
Çocukken izlerdim çok o dönem Polat'ın posterini yerde bulup eve götürmüştüm :D
Hiç izlemedim Polat kim bilmem bile 😅
Sonunu düşünen kahraman olamaz memati :D
Boş ver izleme ya benim bir ara psikolojim bozulmuştu o dizide.. Çocukken işte sdflkjdg sen sana dediğim bölümü izledin mi
İzlemedim henüz vaktim yok
İzlerim bir gün inşallah 😅
30 şubatta izlersin gibime geliyor :D
Bi boşluğa düşmem lazım izlemem için ksndjf
Benim bildiğim periler zamanı falan durdurabiliyordu ya dfsgdf
Zaman çok hızlı durduramıyorum 😀
Şimdiki periler yeteneksiz mi ne :D
Olabilir ksjsnf
Yarın da hatırlatacağım diziyi sen izleyene kadar hadi bakalım dsfkhg
O kadar mı güzel bu dizi hsksnf
O bölüm güzel en azından sdkjsdf dizi de hoş bence. Farklı bir tür sonra gidip hepsini izlersin bana söversin falan :D o bölümü izle hoşuna giderse devam edersin
O bölüm hangi bölümdü
www.dizibox.in/inside-no-9-1-sezon-3-bolum-izle/ yorma kendini hiç sdfgkjf
Ha tamam sağol 😅
Rica ederim :d
Parazit
İzlemelisin..
Squid game
Peaky blinders
kurtlar vadisi, ezel.
barbie
Wednesday
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?