Diziler & Filmler İlayda Alişan&Burak Yörük partner oldular! Yakışmışlar mı? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor İkiliyi bir araya getiren dizinin adı Bir Yaz Dizisi. Yaz sezonunda başlayacak olan dizinin reytingleri nasıl olur? İlayda Alişan&Burak Yörük partner oldular! Yakışmışlar mı? Cevapla Dizi Soruları Partner Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Yakında bunlarda sevgili olurlar iğrenç ya televizyon sektörü var iğrenç herkes herkesle bir şeyler yaşıyor kimin eli kimin cebinde belli değil 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yakıştıramadım, İlayda Alişan da her oynadığı dizi başrol oyuncusuyla aşk yaşayacaksaaaa ooo :D demet iki :D 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 358 cevap paylaştı. Yakışmışlar ama önemli olan karakter Burak yakın zamanda İETT şöförüne saldırması karaktersizlik. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. Ikiside ölü balik gibi bakıyorlar. Enerji yok. 2 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yakışmışlar evet, kız güzel 1 1 Yorumla Sadakatsizasya +1 yıl Soruma yorum yapabilir misin?😢 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Esmer biri olsaydı ya böyle ikiz gibi 0 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bunları bir araya getiren hep diziler mi oluyor? 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Ahh ilayda ahh 🥺 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yakında bunlarda sevgili olurlar iğrenç ya televizyon sektörü var iğrenç herkes herkesle bir şeyler yaşıyor kimin eli kimin cebinde belli değil
Yakıştıramadım, İlayda Alişan da her oynadığı dizi başrol oyuncusuyla aşk yaşayacaksaaaa ooo :D demet iki :D
Yakışmışlar ama önemli olan karakter Burak yakın zamanda İETT şöförüne saldırması karaktersizlik.
Ikiside ölü balik gibi bakıyorlar. Enerji yok.
Yakışmışlar evet, kız güzel
Soruma yorum yapabilir misin?😢
Şu kız bi bana mı itici geliyor
İsmini çok aramışlar...
Esmer biri olsaydı ya böyle ikiz gibi
Bunları bir araya getiren hep diziler mi oluyor?
bakalım oyuncukları nasıl olacak..
Başarılı olacaklarını umarım.
bu çocuk hala ekranda mı ya. komedi
Beğenmedim
Aşk dizisi mi gene
Ahh ilayda ahh 🥺
Partner :)
Evet çok yakışmışlar
Hiç olmamış
Abi kardeş gibi duruyorlar bence
Olmamış hiç
hayır