Şiir yazmayı, sürekli okumasa bile kitap okumayı seven; bunun yanında bar vb. yerlerde vakit geçirmeyi seven, ayıkken fazla hareketli olmadığı için dans etmeyi sevmeyen; ama alkol kullanmayı seven ve alkollüyken hareketli olan, dans etmeyi bilmese bile oynamayı seven, hayatı ciddiye almayan bir erkek, barda çalışan, dışarıdan göründüğü kadarıyla hareketli, halk tabiriyle hoppa bir kızla güzel bir ikili oluşturabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen yurttaki bir kızdan hoşlanıyordun bıraktın mı onu
Yurttan değil, okuldan bir kızdan hoşlanıyordum; ama sanırım kız bana abi gözüyle bakıyormuş ve ondan hoşlandığımı anlayınca bir anda iletişimi kesti, İnstagram'da hem takipten, hem de takipçilerinden çıkardı. Öyle olunca ben de ümidi kestim.
Ben sana daha öncesinde kız senden hoşlanmıyor dediğimde içinde hep bir umut vardı olacağına dair. Çikolata içki falan da almıştın hatta kızlara. Sen biraz fazla ayran gönüllüsün. Bardaki kıza gelecek olursak sanırım onunla fb olmak istiyorsun. Seni beğenirse olur beğenmezse ağzınla kuş tutsan olmaz
İllaki f b olmak istemiyorum, ama o tür yerlerde çalışan kızlara göz koyan çok erkek olur ve tek 1 kişiye sadık kalmaları pek mümkün değildir. O yüzden, fazla bağlayıcılığı olmayacağı için f b olmak istiyorum.
Hayatımda hiç bara gitmedim ama bar ortamını tahmin etmek hiçte zor değil. Arkalarda tuvaletlerde filan kim bilir ne cinsellikler dönüyordur. Kızın seninle seks yapması için seni beğenmesi yeterli
Ama barda sadece 1 tane tuvalet var ve orası da ilişki yaşamak için çok ama çok küçük... 😂
Onu örnek olarak verdim. Skşmk isteyen insan her yerde yapar bunu anla 😃
Ayrıca bar, ama yemek falan da yeniliyor. Yani öyle sandığın gibi sadece içki içilen, dans edilen bir yer değil.
Onu örnek olarak verdim. Skşmk isteyen insan her yerde yapar bunu anla 😃
Ben de geçenlerde kendi kendime " Benim burada evim yok, otele falan da para veremem. Kızla f b olsam nerede s. Kişeceğiz? " diye düşünüyordum... 😂
Ya knk sen de barlara gidiyorsun o kadar para harcıyorsun ama otele gelince mi paran yok bırak ya 😃😃
Geçenlerde gittiğimde 2 bira + 1 tabak çerez + 1 su aldım ve 500 küsür lira ödedim. Şayet otele gidecek olsak gecede en az 3,000 - 4,000 TL harcamak zorunda kalırım ve öyle bir harcama yaparsam babam beni mahveder. 😂
Ama ben gerçekten çok iyi niyetli biriyim, öyle f b gibi şeylerle hiç işim olmaz. Sadece daha rahat olacağı için, ayrıca fazla ortak ilgi alanlarının olması gibi gereklilikler olmayacağı için öyle yapmak istedim.
Sende gecelik değil saatlik tutarsın 😃😃 iyi niyetli bir insan olduğunu biliyorum. Kaç yıldır bu siteyi kullanıyorum seni de sorularını da biliyorum. Ama özendiğin hayat çok saçma ve çok kötü. Bu hayatı sana yakıştıramıyorum. Alkol tüketmenin havalı olduğunu düşünüyorsun. 25 yaşında kocaman bir adamın ergen çocuklar gibi düşünmesi çok kötü açıkçası. Üniversite okuyorsun ama bu sene son senen sanırım. Neden eğitimine vs kafa yormuyorsun da karıya kıza kafa yoruyorsun? Bir de babam zengin demen çok irite edici. Baban sana ömrünün sonuna kadar bakamaz bunun bilincinde değilsin
Evet, belki babam bana ömrümün sonuna kadar bakamaz; ama eninde sonunda mal varlığını bana ve kardeşlerime bırakır.
Ayrıca zaten inşallah bu sene sonu bana iş kuracaklar.
Ayrıca öyle bir hayata özeniyorum, hem de çoook özeniyorum; ama bunun da bir sebebi var. 😁
Yani yoksa ben durduk yerde hiç kimsenin orasına burasına göz dikecek p. Ç biri değilim, aksine çok efendi, güzel ahlaklı biriyim.
Madem iş kuracaklardı o zaman niye üniversitede 2 yıllık bir bölüm okumakla uğraşıyorsun? Sen bence işten ve askerlikten kaçmak için üni okudun. Bir de üniversitede ortam yaparım kızlar filan diye düşündün. Yanlış mıyım 😃
Aklımı mı okuyorsun? 😂
İnsanları iyi analiz ederim
Ekim ayında memleketimden İzmir'e gelip yurda yerleştim ve o zamandan beri 4-5 tane kızla tek taraflı flört ettim, ama hepsi de başarısız oldu, çünkü kızlarla sohbet konusu bulmakta zorlanıyorum. Ben de konuşacak konu gibi şeyler fazla gerekmeyeceği için son çare olarak f b yapmayı buldum.
Ayrıca kız barda çalışıyor ve ben de iyi içici biriyim, o yüzden kızla ortak nokta bulmakta da fazla zorlanmam, ama tek bir sorun var ki; o da şu: Mekanda bangır bangır müzik çalıyor ve ben de fazla yüksek sesle konuşmadığım için geçenlerde gittiğimde kız benim sesimi duymakta zorlandı. 😂
İşte bak sorun da bu zaten. Sen flört etmedin, kızlara yürüdün onlar karşılık vermedi. Ayrıca 2 buçuk ayda 4 tane kızla flörtleşmeye çalışmak ne demek? Böyle bir şeyi kimse istemez. Bir tane kızdan hoşlanıyorsan ondan devam et, diğerlerini karıştırma. Eğer hoşlantı yoksa da sana karşı ilgisi olan kişiye yönel. Sana biri ısrarla abi diyorsa anla ki senden hoşlanmıyor 😃 çıkmam lazım iyi akşamlar
Hayalımdekı ilişti bu işte
Anlamadım?
Elbette
Detayları da okudun mu?
Evet ayyaş ve entelektüel ilişkisi nasıl olur diyorsun
Yani ben alkol kullanmayı seviyorum, ama bilgisiz, cahil biri de değilim; bunun yanında edebi yönüm güçlü, şiir yazmayı seviyorum. O ise barda çalışıyor ve gördüğüm kadarıyla hareketli, halk arasında " Hoppa " denilen cinsten bir kız. Ama kızı sadece 1 kez gördüm ve henüz hakkında adı haricinde hiçbir bilgiye sahip değilim.
Barda çalışıyorsa mezhebi geniştir muhtemelen o yüzden direk konuş cekinme
Ama aynı barda çalışan erkekler de var ve ben öncelikle hepsiyle samimi olup zamanla açılmayı düşünüyorum.
Ayrıca kızı sadece geçenlerde bara gittiğimde gördüm ve masalardan birine servis yaparken masada oturan erkeklerden biri kızın gözlerinin içine, neredeyse onu yiyecek gibi, gülerek baktı; ama kız hiç istifini bozmadı.
Çünkü bar zaten öyle bir ortam kız erkeklerin onunla ilgilenmesinden rahatsız olmuyordur alisiktir yani dediğim gibi bence bı sure mekana git gözü sana alışsın sonra sohbete baslarsın
Peki sürekli değil de her Cumartesi gitsem de gözü bana alışır mı?
Aynı barda çalışan 1 tane de erkek çalışan var ve beni 2 kez görmüş olmasına rağmen 2. görüşünde tanıyıp " hoş geldin abi " dedi.
Aynen 3 ,4 haftasonu gidersen çok aşırı kalabalık biyerde değilse bı aşinalıgi olur
Yani bahsettiğim diğer, bana " hoş geldin abi " diyen adam da beni sadece 2 kez gördü ve 2 kez de mekan biraz kalabalıktı, ama yine de beni tanıdı.
Kızın da öyle olabileceğini düşünüyorum veya en azından öyle olmasını ümit ediyorum.
Muhtemelen öyledir zaten ama dediğim gibi bir kaç kere daha gitsen daha iyi olur
Cumartesi günü yine gideceğim ve inşallah bundan sonra her Cumartesi gecesi orada olup 2 bira içip kalkacağım.
Peki ne zaman sohbet etmeyi düşünüyorsun
Ayrıca mekan hakkında Google Haritalar'da böyle bir yorum yaptım ve Google hesabımda da sakalsız da olsa bir resmim var: " BENCE BORNOVA'DAKİ EN GÜZEL MEKAN. İMKANI OLAN KÜÇÜKPARK'A GİTMESİN, BURAYA GELSİN "
Yaklaşık 3 yıldır gittiğim bir bardı. Sanırım şu anda el değiştirmiş, çünkü ismi değişmiş ve şunu söylemek isterim ki; önceden de mükemmel bir yer olmasına rağmen şu anda tek kelimeyle " EFSANE " bir yer olmuş. Fazla sosyal, arkadaş çevresi olan biri değilim, ama kendi kendime de olsa eğlenmeyi çok severim. Dün gece yine gittim ve normalde 1 bira içip kalkmayı düşünürken ortamı çok beğendiğim için 1 bira daha içtim. Değerlendirme yaparken " Atmosfer "e 5 yıldz verdim, ama gönlümden geçen 5 değil, 100 yıldız. İnşallah bundan sonra her Cumartesi gecesi burada olacağım. 🙏
Peki ne zaman sohbet etmeyi düşünüyorsun
Nasıl yani?
Yani ne kızla kaç haftasonu sonra sohbete başlamayı dusunuyorsun
Ama onun için öncelikle mekanda çalışan erkeklerle de iyice samimi olmamın daha doğru olacağını düşünüyorum, çünkü aksi takdirde tacizci muamelesi görmekten korkuyorum.
Ama umduğum gibi ilerleyebilirsem en geç 5-6 haftasonu sonra konuşurum.
Oluşturabilir
Bismillah...
Önce bir soruyu okusaydın. 😂