Yakın zamanda Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin'in adı İlayda Alişan ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkili sonunda birlikte görüntülenmiş. Sizce yakışıyorlar mı?

Yakın zamanda Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin'in adı İlayda Alişan ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkili sonunda birlikte görüntülenmiş. Sizce yakışıyorlar mı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tanımıyorum ve yakışmıyorlar da.
Banane yav. Adamlar keyfini sürüyor, derdi size düşüyor. Onların yaşantısının 100' de birini bulamayanlar burada abuk subuk yorumlarda.
Bu adamında elinden geçirmediği kız kalmadı bu kız ile herkes yakışıyor ama ne biliyim hani bu adamla olarak kendini araya vermiş gibi bir şey olmuş.
Kanka sen soruyu sorup gidiyorsun ne bır Like atıyorsun ne gorus yorumu bu sekıl sorularına cevapmı bekliyorsun. Azıcık deger ver ınsanlara
Dünyanın en boş işi
En bomboş işi
En gereksiz işi
MAGAZİN
Hiç bu tarz şeyleri düşünecek, önemseyecek kadar boş olmadım.
Yalamaaa olmus kizlar o.. bularrr bunlar zaten sorun yok
Bu oğulcan şabalak bi tip hiç bir kadına yakışmıyo sanki. Kızlar güzel alımlı.
yaz bitmeden başkasıyla görücez naısl olsa.
yakışsa ne olacak
Bu Miray daner ile Kubilay aka ne çok sevgili değiştiriyorlar elbise gibi.
Herhalde gerçekten sevmiyorlar
Dedikodu günah bu bizi ilgilendirmez zengin zenginler takiliyor gününü gün ediyor sizde dedimodusunu yapiyosunuz
Aşkı sevgiyi ne kadar basit ucuz yaptılar gönül eğlendirmek daldan dala atlamak olmuyor aşk gelecegi bir insanla aynı yolda yürümek demek
Annesi olmasa yüzüne bakılmayacak insanlar
Para para para, parra da parra da para
Aylardır bu haberi bekliyordum çok heyecanlıyım
Kimin eli kimin cebinde İnan yetişemiyorum
Böyle şeylere aşk demek aptallık.
Tanımıyorum, fikrim yok.
Magazin ilgi alanım değil
Şu herif magazin piyasasını aşırı yoruyor ya
Bize ne
Para var hatun var
Ne güzel. Ye iç yat. Sonra hop yeni aşk.
Umrumda değil.
Bunlar kim olm?
bu kız çok seksii