Siz şehitlerimiz hakkındaki filmleri destekliyor musunuz?
#LacivertGandalf

Dün izledim çok güzel ve aşırı duygulandım bir çok yerde, hatta ağladım.
Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ün ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.
Bu tür filmler güzel olur ama önemli olan ailesinin izin vermesi. Elbette ister istemez prim kasılıyor bu konular, filmler hakkında. Benim şahsi düşüncem en azından alınan paranın yarısı şehit ailesine verilsin veya onlar için bir şey hazırlansın misal yemeğe davet etmek veya işlerini kolaylaştıracak bir şey hediye etmek gibi.
Destekliyorum hatta arttırılması lazım bence böyle filmlerin. Saçma sapan aşk meşk dizileri çekeceklerine böyle filmler çeksinler en azından birileri hatırlanmış olur.
Cevap
21Cevap
Evet destekliyorum belki izlerim bu hafta içinde
Güzel filmler ama bence insanları tepkisizleştiriyor. Bu tür filmve dizilerin az olduğu dönemlere nazaran bugünlere bakacak olursanız bir şehit için caddeleri, sokakları meydanları dolduran halk gitti yerine evinde oturup 8 şehide Allah rahmet eylesin demekle yetinen bir halk kaldı. Naçizane düşüncem bu.
Evet tepkisizliğin doğduğu bir gerçek..
Tabi ki destekliyorum. Askeri yapıdaki filmlerde olsun. Nefes Vatan Sağ olsun gibi. Bilinçlenmek adına keşke herkes izlese o tarz yapıtları. Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününde de yayınlanması ayrı bir güzel.
Evet, haklısın.
Ticari amaca dönüşmediğini müddetçe bu tarz yapımları beğeniyorum.
Bencede..
ticari kaygı olmadan yapılan milli ve manevi değerleri üstte tutan her türlü projeyi destekliyorum
En doğrusu
İzlemeyi çok istiyorum❤️
Kendisini minnetle anıyorum.
Bazıları milli duyguları sömürmek için yapılıyor çok belli oluyor onlar dışında olanları desteklerim tabi
Tabiki desteklerim filmi daha izlemedim 2 3 gün sonra gidicem inşallah
Sinemaya gidip izlemeyi düşünmüyorum. Arkadaşlarım çok ısrar ederse bir ihtimal giderim.
Seyretmden bişey diyemem ama bence yapımcılar böyle hassas konularda dikkatli olmalı. Umarm değerli bişey çıkmıştır ortaya.
Evet destekliyorum. Eren halkındaki haberi radyoda dinlerken bile duygulanıp ağladım. Filminde ne halde olurum bilemiyorum. 😎
Hiç izlemedim ki siyasi propaganda yoksa desetklerim
Ben de izlemedim de yoktur bee djdj
Ohooo Türkiye yönetimi propagan merkezi csfsgaf Çok şey biliyorumda konuşamam Silivri soğuk aga :d
Açıkçası izlemeyi düşünmediğim bir yapım...
Milletçe çabuk unutuyorum
Hatırlatmakta fayda var
Anlamıyorum ölünce mi kıymetli oldu Eren yazıklar olsun 😢😢
Bu konuda bir şikayetim yok. Fragmanı izledim. Hoşuma gitti. İnternete düşünce mutlaka izleyeceğim.
Destekliyorum. Böyle filmlerin bir çoğu kültür bakanlığı desteğiyle çekiliyor zaten
Olabilir neden yapılmasın
İzleyecek misin xd
Önümüzdeki haftalarda inşallah
çok güzel olduğuna eminim..
uzun zamandır gitmiyorum sinemaya korona sebebiyle, ama bu filme muhakkak gideceğim..
Film geliri şehit ailesine gidiyorsa ne mutlu
Bir şey sorcam arkadaşlar bu genç neden can vermişti Bakarım filmine
İzlemedim provokasyon içeriyordu ben ona bakarımım
Evet
Çok açıklayıcı oldu..
Tamam tamam djdj
Sadece ticaret için yapılmadığı sürece iyidir
evet destekliyorum yapılsın
Filmi izlemedim; ama desteklerim.
Tabiki desteklerim
Tabii ki
Tabiki desteklerim
Filmi izlemedim. Ancak bu tür filmler olmalı.
İzlemek lazım
destekliyorum
Yorumsuz
Evet destekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?