Ben izledim ilk gün. Daha duygusal olabilirdi bence, çok yavan kalmıştı bir şeyler ve bazı şeyler bana göre abartıydı. yine de Eren Bülbül için izlemek değerdi
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Filme gidip para harcamak yerine onun için dua etmek Allah katında daha hayırlıdır. Onun şu an film gelirlerine değil duaya ihtiyacı var. Tüm ölmüş insanlar gibi
Sözlerim yanlış anlaşılmasın ama 15 yaşına kadar yaşamış birinin film yapılacak ne kadar hikayesi olabilir ki? Filmi daha sonra PC'de izlemeyi düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Filmin ortak yapımcısı olan Mustafa Uslu halkın kalbine dokunmuş olan yaşanmışlıklardan film yapıp kazancına kazanç katıyor. Tüm olay bu.
İzlemeyeceğim. Çünkü filmin yapılma niyetini az çok tahmin edebiliyorum. Eren'in ölümü gram umurunda olmayan, ama durumu iyi bir ticaret olarak gören zihniyetlerin ürünü.
Tabiki hayır. Şu uyarlama ve gerçek hayat hikayesi filmlerine bir son verilene kadar Türk sinemasına para falan yok. Milleti enayi yerine koymayın artık sayın yapımcılar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İzler miyim bilmem ama kendisini hatırlayınca ağlayasım geliyor onu yasarken tanımak isterdim yüreği çok sağlammış onun diğer tarafta mutlu olduğunu hayal ediyorum hep ama Allahın olduğunu düşünmüyorum o ayrı