Film dün vizyona girdi 😢 ben fragmanını izledim. maalesef şimdilik sadece fragmanını izleyebildim.
İzledim
İzleyecegim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
izlemedim izlemeyeceğimde sanırım. toplumda türk filmlerine karsı kötü bir algı var. ki yanlıs da değil. acıkcası sinemaya gidecek biri para verip türk filmine pek gitmek istemiyor. genc nesil ozellikle. kaliteli türk filmi pek olmuyor. aslında konusu güzel. yasanmıs bi hikaye ama sinemacılık olarak iyimi bilemiyorum. adamlar dunkirk diye bir film yaptılar mesela basyapıt gibi oldu. bu bir ornek sadece. uluslararası bir film olmalı yapılan film. burada siyasi olarak yapılıp kalan bir film olmamalı.
yapmacık karadeniz şiveci yapan itici torpilli oyuncuları toplamışlar emek göstermeden 15 yaşında bir cocuğun kahramanlığıyla para kazanma sistemi.
Filmi izledim.. güzeldi hele biri çıkıp demiyor ki iyi ki varsın eren... sahnesi
Son sahnesi yani eren ve Ferhat gediğin vurulma sahnesi en can alıcı sahnesiydi ağladım resmen
Ben izlemedim ama salı günü izleyecegim. arkadaşım izlemiş bu gün baya baya ağladım diyor spoiler yememek için fragmanı dahi izlemedim😊
Cevap
4Cevap
İçinde 1 tane karadeniz şivesi yapan yok avrupa yakasında ki dursun gibi 3-5 kişi bulmak çok mu zordu.
emek göstermeden cocuğun kahramanlığı üstünden para kazanacaklar prim verme
Sinemaya gitmediğim için izleyemedim internette bulursam izleyeceğim
Ondan değil be ben öyle ha diyince gidemiyorum yürüyemediğim için babam olacak insan götürecek ki gidebileyim yoksa engelli kartım var refakatçili onla girebiliyorum
Tüm hasta olup şifa bekleyen herkese Allah hayırlı şifalar ihsan eylesin inşallah
Çok sevdim, Eren'in çok sevdiği arkadaşları için dünyayı sallayan bir değişikliğe gitmesi gerçekten çok duygulandırıcıydı.
Korsan izlerim o zaman. 😄
Bugün izledim, güzeldi ve çok ağladım 😕
İzlemeyi düşünmüyorum. Erene rahmet diliyorum.
Henüz izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?