Yönetmen Özer Feyzioğlu Oyuncular: Rahman Beşel, Emir Çiçek, Mutlunur Lafçı, Alayça Öztürk Gidişoğlu, İsmail Hacıoğlu nun oynadığı Kesişme: İyiki Varsın Eren Filmini İzleyecek misiniz?
Kesişme: İyiki Varsın Eren Filmini İzleyecek misiniz ?
İzlemeyeceğim, çocuk şehit olduğuyla kaldı. Kimse hesap vermedi.
Ulan tecavüzcüyü, katili, teröristi bile olay yerine götrüürken çelik yelek giydirirler. Bu çocuğu hiç bir önlem alınmadan teröratlerin saklandığı yeri göstermesi için en önden gönderdiler, kimse bu tedbrsizliğin hesabını sormadı, kimse bunun hesabını vermedi
Duygu sömürüsü falan değil ya! sonu belli olan bir film bence filme çekilmesi iyi olmamış mesala ona benzer ama seneryosu farklı bir film çıkarabilirlerdi bence bu yüzden çok izlenemez
ben ereni seven biriyim elbet de şehit oldu iyivar ama ben filmler de siyasi ideolojik etkenlerin olmasını istemem, film sinema benim için evrensel olmalı
Sinema Sanatına gölge düşüren en büyük engellerden biri de siyasetdir, Sinema sadece halkın sorunlarını aksak ve komik dramatik taraflarını siyasi ve toplum baskısı olmadan perdeye yansıtılmalıdır, ideolojik ve bağlı olduğu ülkenin siyasi baskılarına maruz kalmamalıdır Sanat Toplumun aynasıdır
sonu belli zaten bana heyecan lazım macera ve spoilersız bu film bir nevi bir kişiyi anmak için yapılmış ben filmi heyecanla sonunu bilmeden izlemek isterim