yok çok seviyoruz.. sonra alınıyor kıza , gidip diğer kıza evlenme teklif ediyor.. sonra düğünde kızı bırakıp diğerinin yanına gidiyor. seni seviyorum tamam mı diyor.. kız tamam diyor.. sonra dönüp diğer kızla evleniyor.. sonra diğer kıza diyor ki ben seni seviyorum haa.. kız diyor o zaman neden ona evlenme teklif ettin ve evlendin.. e sana kızmıştım diyor.. hadi çıkalım seninle ben seni seviyorum diyor.. tamam diyor kız.. çıkmaya başlıyorlar.. bu evlilik sahte boşanacağım seni alacağım diyor.. diğer kız ben canım boşanayım, donuna kadar alırım boşanırsam diyor. bunu diğer kız duyuyor, elemana gidip ben seni sevmiyorum artık , senin arkadaşından hoşlanmaya başladım diyor. neymiş, eleman her şeyini kaybetmesinmiş.. üffff saçma canım 3. sınıf bir senaryo. klasik TÜrk dizisi işte.. ve açıkçası , ben başrol çocukta jön tipi görmüyorum.. daha çok ileri derece sokak arası serserisi tipi var adamda.. nasıl başrole koymuşlar onu anlamadım.. sevimsiz bir tipleme yani. bence tabi. yoklukta seçivermişler işte.. belki de para yedirmişlerdir seçilsinler diye.
Hiç yerli dizi izlemem. Buram buram klişe kokuyor. Saplantılı ruh hallerini ve yasak aşkları özendirmek yerine, tutkuyu, sadakati, sanatı, bilimi, düşünceyi ve farklı merak uyandırıcı konuları benimsetecek ve tadında bırakacak diziler daha iyi olabilirdi.
Bence hak ediyorlar ben izledim ancak Türk dizileri yerine sinema filmleri daha çok ilgimi çekiyor. Yotubedan izlediğim tek dizi sadece yasak elma kırmızı oda.
Asla hak etmedi. Cacık cacık ilişkiler bilmem neler var tozpembe hayalleri edip diziye çevirmişler. Teşkilat, Gönül Dağı gibi kaliteli ve saygı çerçevesinde işini iyi yapan ekipler varken neden? Twitter'da en çok etiketlenen, popüler konu arasında eğitim ve sağlıktan önde, başta olmamalı idi...
Ben çok severek izliyorum açıkçası ve herhangi bir ödül alacağını da tahmin ediyordum sadece bilmiyordum burada görüp öğrendim. Umarım başarıları daim olur sadece kendimin izlediğini de düşünmüyorum ne kdr çok izlenen ve de talep gören bir dizi olduğunu biliyorum sadece burada sanırım fazla izleyen yok :)
Böyle aptalca, beyinsizce diziler akşama kadar evde yiyip içip oturup sıçan kezoların aşk hayallerini kabarttıkları için bu ödülü alıyor, bu dizileri izleyen israflarla aynı havayı solumaktan utanç duyuyorum
Çalıntı uyarlama senaryolarla dizi yaptık sanıyoruz biz de işte. Özgün senaryomuz yok tek özgün senaryomuz kadına şiddet, mafya vari şeyler. Geri kalan hepsi yurtdışından araklanma
Hayır bir dizi tipi var her diziyi ona uyarliyorlar önce nefret ederler sonra aşık olurlar ya bir kere de değiştirin niye aşk oluyor başka kimse mi yok aşık olacak
Gonul dagi kirmizi oda varken ucuz kilise klasik turk flmi. o ona asik bu buna kimin eli kimin cebinde neresi izlendi kim izlio ne ara unlendi haberimiz yok 😃fakir zengin olayi asla aksamaz birde 😃😃
Orjinal dizisinden cıkmış bir uyarlama bir dizi. Uyarlama dizilerinin adaylığa bile konulmaması gerekiyor. Cidden orijinalinde olayları nasıl toparlayacaklar bilmiyorum. Daha iyi dizilerimiz var bide.