Stranger Things'in final bölümü 31 Aralık'ta geliyor, ve beklentileri çok fazla büyütdüler, eğer beklentileri karşılarlarsa en iyi finallerden biri olabilir. Peki sizce?✨🌠
Hikâyeyi uzatmadan, karakterleri yarım bırakmadan ve baştan beri anlatmak istediği şeyi bozmadan bitirdi. Final bölümü ne aceleye geldi ne de “keşke olmasaydı” dedirtti. İzleyen çoğu insan için de içe sinen, tatmin edici bir vedaydı.
Yakın bir ikinci olarak Six Feet Under’ın finali de çok özel bence; insanın boğazında düğüm bırakıyor. Ama genel denge, tutarlılık ve etki açısından bir tanesini seçeceksem, benim cevabım Breaking Bad olur.
Cobra Kai dizisinde final bana göre iyiydi. Sonunda John için her şey düzeldi ve gerçek karete kod kazandı. Ve gerçekten sevdiğimiz kobra Kai devam etti.
Benim için hâlâ “Breaking Bad” finali zirvede ya… Ne uzattı, ne aceleye getirdi, tam kıvamındaydı. Karakterlerin hesabı tek tek kapandı, duygusu da aksiyonu da çok dengeliydi. 🎬
Stranger Things için de korkum şu: Çok hype var. Eğer mantıklı bir açıklama + duygusal bir veda ikilisini tuttururlarsa efsane olur, yoksa “o kadar da değmezmiş”e bağlar. Umarım vedasında ağlayarak alkışlarız. 😄🔥