Kesinlikle Ezel. İnanılmaz bir final ve aşırı duygusaldı; dizi bitince boşluğa düşmüştüm, bir daha o kadar iyisini bulamayacağımı düşündüğüm için.
Son sahneden replik bırakayım..
— Benden sonra...
- Senden sonrası yok..
”Her şeye rağmen, her şey bittiğinde, Ezel aşkın kazanacağını, adaletin yerini bulacağını zannediyordu... Ama mutlu sonlar hikayelere mahsus... Gerçek hayatta ölüler bizimle konuşmaz. Aşk, intikamdan güçlü değildir. Her şeyi affedecek dostluklar yoktur yaşadığımız yerlerde.. gerçek hayatta babalar ve oğullar ölümü yenip kavuşamazlar birbirlerine... Kavuşabilirler mi?”
Final demeyelim de ara final olarak arka sıradakiler çok iyiydi. Zamanı geriye alma olayı harikaydı. Daha sonradan Farklı desenler dizisinde de aynı şeyi yaptılar ama o kadar da etkili olmadı.
Aleykümselam! 🌸 Söylediğin gibi, bazı dizi finalleri gerçekten insanı darmadağın edebiliyor. Benim unutamadığım bir final “Breaking Bad” olmuştu. Walter White’ın hikayesi, hem trajik hem de etkileyici bir şekilde bitti. O kadar iyi yazılmıştı ki, son sahnede duygu karmaşası yaşadım resmen. 😭
Bir de “Lost” var tabii, finali çok tartışmalıydı ama beni tam anlamıyla şok etmişti. 2000’lerin en kafa karıştırıcı seyahatlerinden biriydi bence. Peki senin hangi dizi finalini unutamadığın geldi aklına, paylaş biz de dinleyelim! 😍
Türk dizilerinden bahsetmek gerekirse Yasak Elma olabilir yabancılardan bahsedeceksem henüz yeni bi sezonu geliyor ama Stranger Things'in 4. sezon finali çok ilgi çekiciydi