Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in oynadığı Hercai, yılın en iyi dizisi ödülüne layık görüldü. Ödülü kazanan oyunculara ödüllerini cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.Hercai.
Severek izliyorum (izliyordum) ama artık eski tadı vermiyor. Bence final yapma vakti geldi. Zaten son birkaç bölümü finale doğru gittiklerini gösteriyor. Bütün sırlar ortaya döküldü. İşleyecekleri adam akıllı konu kalmadı. Yeni konular çıkartmaya çalıştıkça da batırıyorlar.
Öyle arada bir bakmışlığım var youtubeden fakat hak ettiğini düşünmüyorum. Kızın ailesinden intikam almak için evli olan oğlan, hiçbir suçu olmayan kızla sahte düğün yapıyor ve kızı kullanıp ertesi sabah terk ediyor. Meydana gelinliği ile atılan kız dönüp dolaşıp boşanan bu adamla evleniyor. Ailelerinin durumuda bir karışık, hem kız hem oğlan ikiside evlilik dışı bir ilişki sonrasında dünyaya gelmişler. Ve dizide kim kimin neyi belli değil. Asla televizyondan açıp izlemem. Seçilebilecek daha iyi diziler var bence.
Şu taa uzak doğudan korelirlerden çaldığımız diziler ( Mucize doktor) Gibi dizileri geçtim artık yakın doğudan TÖRE MÖMREDİR ERKEKDİR ELİNİN KİRİDİR VAHO AĞA BİLLO şeklinde olan dizilerin en iyi diziler seçilmesi. Adamın şirketi yönetmeyi bırakım konaktaki entrikalarla ilgilnemesi (Yani batmıyoda şirket aga) gibi dizileri bırakıp Kırmızı oda gibi gerçek hayat hikayelerine odaklanan toplumun kanıyan yaralarını ele alan diziler seçilmeli
Hiç izlemedim. Sosyal medyada denk geldiğim içeriklerden anladığım kadarı ile ağa, paşa, töre, soy vs konusunda bir dizi. Yanlış anlamış olabilirim değilse değil diyin. Layık mı tartışılır bence
Bildiğin varoşluk akan dizi. Erkeği sürekli agresif sığır gibi anırıp duran g. tünden soluyan bi kanka karakter, kız da sulugöz, peşimden yok kere kendime bi bahane bulup da nazlanıp konuşturayım kafasıyla hareket edip kendini rotasız pusulasız dağa taşa ata ormana salan bi kezban karakterden ibaret varoş bi dizi.
Allah belalarını versin diyorum kim oy vermiş ise TÜRK SİNEMASI ESKİDEN GÜZELDİ HEM TELEVİZYON HEM SİNEMA HEPSİ BİTTİ BAK KORE SİNEMASINA DİZİLERİNE 94 TEN FAZLA ÜLKEDE YAYINLANIYOR YETER DA BU TÜR DİZİLER HEP AYNI YOK DOGUDA BERDEL YOK DOGUDA BU YOK KARADENIZDE KADINA SIDDET YOK DOGUDA KADINI SATIYOR YOK HERCAYI YOK BOKÇAİ YOK ŞAKCAİ YETER DA
Diziyi hiç izlemedim bilemeyeceğim Demek ki iyi bir izleyici kitlesine sahipmiş ki dizi ödüle layık görüşülmüş. Hayırlı olsun ödül kazanan oyuncuları tebrik etmekten başka bir söz söylemek bize düşmez
Bu dizinin özelliği ne acaba ki RTE ödülü bizzat verecek merak ettim. Hangi toplumsal yaraya parmak basıp, irdelemiş? (İzleyen biri varsa aydınlatsın) RTE nin boş vakti bu kadar fazla ise şehit ailelerini ziyaret edip hâl hatır sorsun
Her zamanki gibi kadının kızlık zarı üzerinden kurulmuş bir seneryo var ortada ayrıca ebru şahin 'in oyunculuğu çok rezalet yöre ye uygun ağız yapamıyor o da cabası kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum...
Hiç izlemedim. İzleyebileceğim tarzda bir dizi de değil. Töreli ağalı paşalı dizilerden nefret ediyorum. yılın dizisi olabilecek bir dizi varsa o da Masumlar Apartmanı olmalı.
Türk tarihinin en berbat dönemini en vasat oyuncularını izliyoruz malesef önüne gelen bir iki boya sürünce oyuncu sanatçı olduğunu sanıyor. Bana kalırsa hak etmemiştir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş