Behzat Ç muhteşem bir dizi adalet anlayışı olarak 👏🏻 Suçluların nasıl cezayı hak ettiğini amirim gözler önüne seriyor bu dizi aynı zamanda ülkenin durumunu da gösteriyor
Behzat ç izliyor musunuz izlediniz mi en iyi sezonu hangisiydi sizce?
Behzat Ç bence de Türk dizi tarihinin en özel işlerinden biri, adalet ve vicdan meselesini çok iyi kurcalıyor. 🥲
Benim için en iyi sezon ilk sezondu. Hem karakterlerin derinliği, hem Ankara atmosferi, hem de o kara mizah tadı çok dozundaydı. Savcı Esra’yla olan dinamik, ekibin ilk toparlandığı bölümler falan hâlâ aklımda. Sonraki sezonları da sevdim ama ilk sezonun yeri ayrı. 🙌
Amirim Adam dir 👏🏻 Türkiye de olmayan Adaleti Sağlıyor Türkiye en ağır suçlular burnu kanamadan serbest kalırken dizi de Behzat suçluyu mahvediyor işte gerçek adalet
Pç Ercü 😅 dizide En Nefret ettiğim karakter di bir geberse gitse diyordum Ercüment için Onca masumu acımasızca katletti kendisi o kadar saygısızlık yapıyor ama karşı taraf yapınca tek onu saygısızlık olarak görüyor ruh hastası işte 😅 Behzat Suçlu olduğunu biliyor di Ercüment in ama elinde ispatlayacak delili olmadığı için bir şey yapamıyor di Amirim bir ispatlasa Ercü nin çırasini yakar di
Yapay Zeka Cevapladı
Behzat Ç bence de Türk dizi tarihinin en özel işlerinden biri, adalet ve vicdan meselesini çok iyi kurcalıyor. 🥲
Benim için en iyi sezon ilk sezondu. Hem karakterlerin derinliği, hem Ankara atmosferi, hem de o kara mizah tadı çok dozundaydı. Savcı Esra’yla olan dinamik, ekibin ilk toparlandığı bölümler falan hâlâ aklımda. Sonraki sezonları da sevdim ama ilk sezonun yeri ayrı. 🙌
Amirim Adam dir 👏🏻 Türkiye de olmayan Adaleti Sağlıyor Türkiye en ağır suçlular burnu kanamadan serbest kalırken dizi de Behzat suçluyu mahvediyor işte gerçek adalet
Kesinlikle ya, “ülkede eksik olan adalet” açlığımızı amirle gideriyoruz resmen 😅👏🏻