Kimine göre Kurtlar Vadisi kimine göre Ezel bazılarına göre de başka bir dizi bana göre Kurtlar Vadisidir Ezeli de izledim ama KV'nin yeri ayrıdır ha Ezel kötü bir dizi mi? Hayır gayet güzel bir olay örgüsüne sahip bir dizi ama birisi gelip Türk tv tarihinin en iyi dizisi neydi diye sorsa vereceğim cevap Kurtlar Vadisi olur ama KV diye bir dizi olmasaydı o zaman Ezel'de başrol oynayan Kenan İmirzalıoğlu'nun diğer efsane dizisi Deli Yüreği Ezel'e tercih ederdim ki bazı konularda KV'den daha cesaretli davrandıkları söylenir
Ezel kötü bir dizi değil ama abartılacak bir dizi de değil peki KV'de kusur yok mu? Var mesela Çakır karakteri kötü bir karakterdir ama izleyici onu baş tacı eder sebebini karakterin gerçekçi olmasına bağlarlar gerçek hayatta Erdal Kömürcü gibi ya da babası gibi bir karakteri linç ederler hatta öldürürler ama bu karakterleri cidden övenler var ben işin mizahi tarafındayım aslında bakılacak olursa KV ve Ezelin olay örgüsü aynı olmasa bile çoğu yeri aynıdır mesela yüz değiştirme ve hocalık yapan karakterler iki dizide de yer alır iki karakterin de geçmişinde çok sevdiği iki kadın vardır Elif ve Eyşan ha Eyşan Elif'in bazı konularda getir götürünü yapar o ayrı
İki dizinin ortak olduğu bir yön var edebiyat karakterlerin replikleri şiir ya da hikaye kitaplarından seçilmiş gibidir
Ezel İntikamını alamaz sonunda ölür ya da ölmez o son sahnedeki adam Ezel mi kimdi bilmiyorum KV'de dizinin başından beri yapılması gereken yapılır mafya bitirilir hikaye biter
Pusu'yu saymıyorum bile o dizinin spin off'u Kv ilk 97 ile asla kıyaslanmaması gerek
Siz ne düşünüyorsunuz iki diziyi de izleyenler görüşlerini yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer