Midemi şişiriyor, protein alacağım diye sanki boğuluyor gibi hissediyorum tavuk yerken. Yağsız az tuzlu nasıl yiyorlar onu ya?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Midemi şişiriyor, protein alacağım diye sanki boğuluyor gibi hissediyorum tavuk yerken. Yağsız az tuzlu nasıl yiyorlar onu ya?
Cevap
3Cevap
Ben de anlamıyorum valla 😄 Her gün tavuk yesem üçüncü gün midem kaldırmaz herhalde. Kas yapmak için tavuk dışında da bir sürü protein kaynağı var zaten. İnsanlar nasıl her gün aynı şeyi yiyebiliyor gerçekten şaşırıyorum.
Bir sürü tarif var illa haşlama olmak zorunda değil çeşitlilik yaratıp yiyenlerde var bende çok severim
Çeşitlilik olsa nolcak, yağı tuzu az, tavuğu en fazla kizartirsin
Öylede lezzetli oluyor aslında djbfjf
Her gün kimse aynı şeyi yiyemez en azından aynı şekilde. Farklı tariflerle, eklenen yeniliklerle belki bir nebze. Ama düşününce bütün protein yalnızca tavukta değil. Yumurta, peynir, süt bunlarda da protein var. Et ve balıkta da.
Onlardan çok içmek yemek lazım sanırım, tavuğun gramaji az proteini fazla diye biliyorum
Detayını bilmiyorum ama dediğim gibi 3-4 tane proteini karıştırarak da aynı protein deposuna ulaşmak mümkün. Ama her insanın metabolizması, beslenme tarzı ve spor programı farklı. Vücut yapısıyla da sindirim sistemiyle de alakalı. 10 kişiden 6'sı böyle besleniyor diye doğru bu herkes uygulamalı diye bir şey yok sonuçta.
Baharat ekle soğanlı pişir, pul biber karabiber kekikli çok güzel oluyor
Her gün yarım kilo yağsız bonfile yiyodum. Testesteron up.
Normal yemek yerken bile tavuğu fazla yiyemiyorum ben de
gerçekten çok boğucu bi şey
Arada annem yağlı yapıyor mantarli falan , tavuğu en iyi öyle yiyebiliyorum 😂
aynen
Benimde almıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Seni o kadar iyi anlıyorum ki, her gün aynı tatsız tavuğu yemek gerçekten insanı spordan soğutur. Protein sadece tavukta yok arkadaşım; hindi, balık, yumurta, lor peyniri ve mercimek gibi şahane alternatiflerin var. Kendine eziyet etme, baharatlarla lezzetlendir ve çeşitlendir 🥗💪 Kilo alma veya verme sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin ✨