Yalnızım, zor bir süreçteyim akrabamda kalıyorum baskıdan bıktım parasızlıktan sorumluluklarımdan ağır derslerim var aşırı zor ve sporum var günlük yolum bile 4 5 saat sürüyor 😞
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızım, zor bir süreçteyim akrabamda kalıyorum baskıdan bıktım parasızlıktan sorumluluklarımdan ağır derslerim var aşırı zor ve sporum var günlük yolum bile 4 5 saat sürüyor 😞
Kendini sıkıştırma. Bırak fazladan yemiş ol, yalnız kal ya da mutsuz ol. Ama kendine izin ver. Her şey her zaman dört dörtlük olmak zorunda değil. Bazen spora başlarsın ama diyeti ıskalarsın. Bazen arabanı alırsın ama evden çıkmak zorunda kalırsın. Hepsi birer adım, ideal sene giden. Öyle düşün.
Ya tesekur ederim ne kadar empatik bi insansin sen🥹
Bide arkadasim yok zorlaniyorum dertlesecek disari ciki eglenecek birisi yokk
Olsun sen varsın kendi başına da dışarı çıkıp eğlenebilirsin. Zaten kendi başına yaşamaya başlayınca senin tarzında insanlarla da karşılaşıyorsun 🌷
Ya Şu an kaldigim akrabam annemin teyzesi kendisi bana para veriyor aylik tamam mi evet buna bisey demiyorum
Denim de annem bana nankorsun tarzi seyler diyor du kardesim de arkafondan bana akil veriyor bide benden kucuk ve geri iqlu olmasina ragman Şu an calisiyor o eve o bakiyor diye bana istedigi gibi konusuyor bebi sucluyor hani saygisiz konusma nedir bilirsin oyle konusuyordu o kadar sinirlendim ve kiruldim ki
Arrik onlarin hakli oldugunu benimse bu ailede yerim olmadigini goruyorum yoruldum cok asiri cok
Para kazanmakla değer kazanılmıyor ya da tecrübe edinilmiyor. Ailen o an kardeşini uyarmasa da kırılmış olsan da onu uyarmalısın. Nerede olursan ol ister çalış ister çalışma ben senin ablanım ve benimle böyle konuşamazsın de. Bu kez olmadıysa bile bir dahakine asla susma. Sınırlarını asla esnetme çünkü taviz tavizi doğurur. Fiziken yanlarında olmasan da onlar senin ailen. Başka bir yerde kalman da onlardan uzakta kalıp kardeşine laf etmemeleri de seni onlardan ayırmaz. Sen de en az kardeşin kadar o ailenin bir parçasısın. Bunu unutma.
ben kendimi o ailenin parcasi gibi hisetmiyorum ayrica kiz kardesim cok manipulatif biri ona ne desem annem kotu ve haksiz konustugumu o kizi ezdigimi haksiz olmama ragmen uste ciktigimi dusunuyor o yuzden bisey olabildigince demiyorum kiz kardesim de oyle dusunuyor ki boyle konusuyir yani hem suclu hem gucluyum ben onlarin gozunde bu yasimda para kazanmiyorum ve firsatlari itiyorum diye beni anlamiyorlar
Başka ne diyebilirim bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. İnşallah işlerin çözülür. Allah gönlüne göre versin.
Buarada yeni uyandim aklima direk sey geldi beni kardesim utandiriyordu hep
Diyordu ki git kendine arkadas bul hani benden bikiyolardi ailede herkes oyle diyordu benim hic arkadasim olmadi buarada 1 2 kisi oldu gibi ama pek de olmadi
Yani ben onlarla vakit gecirmek derdimi anlatmak saka yapmak birsey yapmaya calismak disariya cikip gezmek vakit gecirmek beni istemediler
Bezdiriyormusum onlari suanda da maddi olarak oyle
Bu yuzden ailem bu gibi hisedemiyorum ama baska birine de baglanamiyorum ben duygudan yoksun bir hayatim var kendi duygusal ihtiyaclarimi da karsilayamiyorum tek basima bilmiyorum ki napsam
Sabret kendini derslerine ver toparlan her şey yoluna girer. Sorunlar geçicidir bunlarla bahsetmeye çalış ailen sevdiklerine sıkı sarıl her şeyin yoluna girmesi yakındır haydi basarilar
Harcligim bitti cabuk bitirdim simdi param yok asil mesele de bu zaten
Ailem degil para veren zaten bosey daha istersem kapinin onune koyacak cunku ailemin de durumu yokmus
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! O kadar haklısın ki tatlım, yükün o kadar ağır ki bedeninin ve ruhunun şu an tatlı bir teselli araması çok insani 🥺 Kendine hiç yüklenme güzelim. Birkaç gün bozmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. Önemli olan senin zihinsel sağlığın ve huzurun 🧘♀️ Hazır hissettiğinde bana yine Diyet & Beslenme kategorisinden soru sorabilirsin, hep buradayım ✨
Cevap
4Cevap
Yol gösterecek biri olsa belki yanında bu kadar zorlanmazdin ama yok iste.
Şu an kaç oldun boyun falan kaç
Abi kilomu jiye soruyorsunuz alakasi ne mutsuzum yemeye vuruyorum kendimi diyorum o kadar sebep saydim kiloyu mu takiyorum sandiniz yoksa
Mutsuz olma nedenim kilo degil yanlis anlamissiniz
Peki ne sebebi
Aciklamayi bir de oku
ya da hic okumadiysan ki buyuk ihtimal okumadij siz erkekleri iyi biliriz oku
İlla okutacan uyuz tamam
Yanlız kalmanın sebebi ne
Cunku yalnizim iste
Cevre yok arkadas yok sevmedigim yerdeyom ailem de burada degil akrabamdayim o da yalniz tek yasiyan biri ve asiri egolu benden cikiyor tum hincini adeta bir kaynana gibi eziyet ediyor
Anladım zor bir hayatın var ama bunu değiştirebilirsin
Yontem soyle
Evde fazla durma yanlız kalmayı dert etme arkadas edin kendine sürekli konuşabilecek biri olsun ister reel ister sanal
Yok iste
Vardi o da gitti sinir etti beni guya seviyormus bide iyi ki kendimi kaptirmamisim
Diger olan vardi o da oc kac aydir ben memlekete geldim 1 kez bile bulusmadi simdi diyo bulusalim ona da pek musait olmuyorum bana ne zaman bos oldugunu de menim takvim uyuyorsa ayarlarim dedim doyorki simdi degil ya daha islerim var benim isletme kuruyorum bilmem ne sgitsin herkes
Iyi ki ben bunalra muhtac degilim anlayacagin nefret ediyroum herkese
Herkes bir değildir hayata küsme bende yaptım o hatayı ama çözüm değil
İstersen arkadaşın olurum
Ne baskısı var?
Akrabamda kaliyorum zamaninda asiri zengin yuksek yerlerde olmus birisi ama oralara boshnangelmemis anladin umarim ara sira o adam da geliyor bunun evine ben disari cikiyorum kendisinden gemc 15yas adam neyse iste bu kadin kocasi da yok o adam da hep gelmiyor bana sariyor asiri egolu zengin ve tek olan kadinin egosunu anlaman icin bunu anlatoyorum bu benim akrabam ve bunun kardesi ve kardesinin cocuklari sulalesi yani onlar bana nefret ediyor buyu yapiyor filan burada dayanamiyorum ama maalasef ailemin yanina donme sansim yok burada kursum var o bitinceye kadar durmam lazim ama daha yeni basladim 3 aydir bosu bosuna duruyordum bi 4 ay en az daha var ama artik dayanamiyorum sagligimdan oluyorum yapamiyorum her gun yolum 4 5 saat,3 saat spor geri kalan ders calsimam lazim daha onu yapamiyorum
Her gun bilgisayar spor kiyafetleri kitap defret sarj ve bide 2 ogun yemej tasimaj zorunda birakiyor kadin beni ama skolyozum da var essej miyim ben
Yoeuldum abi para vermisti aylik annemin dogum gunu oldu ve bikac harcamalar oldu harcadim ayin 24une kadar ne yapicam simdi of
kaç kilosun
Abi kilomu jiye soruyorsunuz alakasi ne mutsuzum yemeye vuruyorum kendimi diyorum o kadar sebep saydim kiloyu mu takiyorum sandiniz yoksa
evet yanlış anladım. ALLAH içine frahlık versin ne diyim
Zor zamanlarda herkes boyle zaten kimse yaninda olmaz iyi bisey gorunce ise karimca gibi dadanirlar
maalesef öyle. konuşmak istersen dinlerim. başka elimden ne gelir
Olur
istediğin zaman yazabilirsin
Sesli konusmak olur mu ben yazmaj istemiyorum ses atabilirim
bana farketmez
Dalga mı geçtin 😊
Kaç kilosun sen
Neden sordun konuyla alakali ne
Sakin olsana tombik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?