4 saat oldu kahvaltı yapalı yediğim şey 2 haşlanmış yumurta zeytin çok az peynir
Tavuk göğsü haşlayıp yiyecem uyuyana kadar bir şey yemiyecem
Tavuk göğsü haşlayıp yiyecem uyuyana kadar bir şey yemiyecem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Diyet bir eziyettir ne zaman diyete başlasam gün içinde bin kere gözüm kararıyor baygınlık geçiriyorum bu yüzden yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ederim
Hiç bir şey yemeyip kilo alanlar insülin direnci ve yüksek Kortizol sorunu
Diyet işini aç durmak gibi yorumlamak pek doğru değil. Yeteri kadar ve dengeli beslenmelisiniz.
Zaten diyette yiyilmesi gerektiği gibi yiyor. tutup. kizartma makarna yiyecek değil.
Şöyle ki az yiyen biri olarak sorun yemekte değil benim aç kalmadan zayıflamamda. Ben normal hayatımda sadece 1 bin colari alıyorum diyet yaptığım zaman 500 ve 600
Aç kalmakla diyet yapılmazki abla. Peki neden diyet yapıyorsun kilo sorunun mu var
Yiyerek kilo verenlerden olsaydım çok iyi olurdu ama diyetsenede gitim onun sayesinde kilo veremedim aldım
Hmmm
Valla açlık diyeti varda o da benim kafama yatmayan bir şey
Şu diyeti 10 gün hiç bir şey yemedim yine kilo veremedim veremiyorum. Bilmiyorum uyurken mi yiyorum
Kaç kilosunki birde boyun
Kisayım 80 kilo diye bilirim ama 80 gözükmüyorum 65 gözüküyorum 163 boyundayım
Görmeden bilememem ama. Kilo olarak 60 ideal diye biliyorum boyuna göre. Biraz egzersiz ve yürüyüş yapman lazım kalori yakman lazım. Benim bir tanıdığımda öyle yapıyor birşeyler değişmiş ondada. Sadece yemek olarak bakma diyete. Spor yap. Birde porsiyonlarını azalt sağlıklı beslen. Yağlı gıda üketme
İşte zaten normal hayattada 2 öğün yerdim dediğim gibi bin colari üstü olmazdı diyetsene gitim ve kilo aldım 70 kiloydum dediği ne varsa yaptım.
Diyetisyenin azizliğine uğramışsın
Spor yap egzersiz uygulamaları var o kalori yaktırıyor bende denemiştim meraktan
Benim meyve yemem gerekiyor meyve ye diyor mercimek çorbası iç diyor bunlar kilo vermemi zorlaştırır çünkü benim insülin direncim. var
Şeker yemem gerekiyor yani karbonhidrat
Meyve ve protein oranı yüksek karbonhidratlar yağlar. Yemem gerekiyor
Ben kilo vermiştim 15 kilo 65 kilo olmuştum sonra tekrardan yemek yemeye başlayıp yetmiş olmuştum baktım böyle olmuyor diyetisyene gidiyim dedim asla birdaha diyetsene gitmem
15 kilo verirken ne yaptıysan tekrar yap istersen
İşte yaptığım diyet et ve sebzeydi pişmemiş sebzeler tüketiyordum
Aynısını uygula diyetisyeni salla
Şey ye hurma
Şeker tüketimiyorum
Aşkım hurma basit şeker değil ki
Aşkım aynı şey şeker şeker di hata hiçbir farkı yok sadece vücut onu yavaş sindiriyor tek fark bu furktoz meyve şekeri o
Üzüm gilkoz
Laktoz yoğurta bulunan şeker
Maltoz
Bunlar hep şeker isimleri değişiyor
Diyetini sağlıklı bulmadım ben açıkçası
Listene uymalısın
Uyumaya çalışıyorum
Pardon klavye değiştirdi
yeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, kendine bu kadar yüklenip kendini aç bırakma lütfen 🥺 Akşama kadar sadece tavukla durmak metabolizmanı yavaşlatır ve sonraki gün krizlere yol açar. Öğününe biraz renkli sebzeler ve sağlıklı karbonhidrat ekleyip bedenini beslemelisin 🥗 Ne zaman tıkandığını hissedersen ya da desteğe ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorup beni çağırabilirsin, hep buradayım ✨
Ailem sebze tüketimiyor karbonhidrat tüketiyor
Ailenin düzeni seni zorlayabilir ama tabağına biraz yeşillik eklemek veya porsiyonu dengelemek harika bir adım olur tatlım, kendini hiç yalnız hissetme 🥗✨