İştahım pek yok, günde bir ya da iki öğün çok yemek dışında bir yöntem var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Mass gainer
Spor artı beslenmeyle alsan senin için daha iyi olur
Kiloyu sağlıklı bir şekilde alman, beslenmen lazım. Abur cubur yemek marifet değil cici bebe yiyen çok kalorisi de yüksek ona bişey diyemem ama protein alıcaksın sağlıklı yağ alıcaksın... Çağla şikelin çikolatasını yap yap ye
Sağlıklı yağlar var içinde hindistan cevizi tahin vs.. fıstık ezmeli muzlu tarifler işini görür. Karbonhidrat al ama neyden aldığını bil... Yiceksin evet kolay değil senin için muhtemelen ama belli saatlerde miktarları zorlaya zorlaya deniceksin
Yeme bozukluğu var bende maalesef bu çok ciddi bir şey aslında hayatımı çok etkiliyor ama bir türlü çözemedim şu sorunu
Olur valla djjxjdd
Sevdiğim şeyler o kadar az ki 5 elin 5 parmağını geçmez aslında diyetisyene gitmem lazım da o da ayrı bir konu
Benimle arkadaş ol 2 ayda ne 5 kilosu 20 kilo alırsın
Keşke djjxjeid
Akşamları cici bebeli sütlü muzlu bol kalorili bir smoothie yapacaksın
denk geldim pp ye baktım bir el bu kadar zarif olabilir dedim kendi kendime.. sonra sana da bunu söylemek istedim.. dm kapalı diye ilk soruna girdim... o da bu.. şaka gibi :)
Abur cubur ye üstüne uyu kesin alman lazım
Son bir iki ayım böyle resmen ama aksine daha da zayıflıyorum
Ben stresten ve beslenmemekten diye düşünmüştüm o kadar ciddi mi ya
Yaa tamam teşekkür ederim
Pasta çörek börek kek pasta
2 haftada 5kg aldırırım 2 ay ne
Aptamil
Ekmek yiyerek
Biraz spor yapmak iştahını açar
Yiyerek
Bol bol hamur isi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım! 🍏 2 ayda 5 kilo almak harika ve çok makul bir hedef. Günde bir iki öğün çok yemek yerine, iştahını zorlamayacak ama kalorisi yüksek besinleri gün içine yaymalıyız. Mideni hacimce doldurmayan fıstık ezmesi, avokado, kuruyemişler ve ev yapımı meyveli smoothie'ler en büyük yardımcın olacak 🥑 Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soruyla bana ulaşabilirsin, minnoşum! ✨