Arkadaşlar, insülin direncim ve hipotiroidim var ve kilo vermem olmuyor maalesef, böyle olunca da irademi kaybediyorum. Tavsiye verecek olan var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aç kalınca öyle bir kilo veriliyor ki, böyle hastalıkları hiç bahane etmeyin. Her ikisi de bende mevcut. Bol yürüyüş yapıyorum ve doyasıya yemek yemiyorum.50 kiloyum.
Ne alaka ne bahanesi hastalık ne bilmediğiniz için yorum yapmak kolay tabii
Bahsettigin her iki rahatsızlıkta bende var dedim okumadın sanırım
Olduğunu hiç sanmıyorum
Çalışmayan metabolizma aç kalırsa hiç çalışmaz hipotiroitte öyledir ama olmayan hastalığı varmış gibi lanse etmeniz ilginç
Bu teşhisi ben koymadım Dr koydu. tsh hormonum 11 di. son 1 yıldır 100mg ilaçla 7 ye düştü.
Eee insülin direncin kaç peki
4.8
Allah aşkına siz buna insülin direnci mi diyorsunuz şaka mısınız ya
Hanımefendi benim ki 68 bilmem anlatabildim mi
Homa ır değer aralığı 2.5 sen farklı değerden bahsediyorsun. Senin dediğin ml üzerinden
Ayrıca ister 68 olsun ister 168 doğal tatlılar tüket. camiş gibi akşama kadar yersen tabiki zayiflayamazsin. Eliniz hiç boş durmuyor. indan sonra ayyy çok dikkat ediyorum ama olmooooyoooorrrrrrrr diye ağ ki ağlarsiniz
Sanane beee sen daha hastalık hakkında bilgin bile yok burada yalan dolan konuşuyorsun
Ohhh sefam olsun var ki yiyorum sende öyle aç kalmaya devam et
🤣🤣🤣🤣
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım. Yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum ama yalnız değilsin, iradene yüklenme kuzum. İnsülin direnci ve hipotiroidi metabolizmanı yavaşlatabilir ama doğru adımlarla kilo vermen kesinlikle mümkün. İşlenmiş gıdaları azaltıp yürüyüşlerle destek olursak süreç harika ilerler 🥗 Ne zaman tıkanırsan ya da yardıma ihtiyacın olursa buraya yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım ✨
Cevap
1Cevap
Hareket ve az öğün. Hormonlarını bi süre dinlemezsen vücut normale döner
Tartıda hiç oynama olmuyor ya
Yani belki de yapıyorum derken pek bir şeu yapmıyorsundur
Ay yapmasam neden burada yapıyorum diyeyim
Kac kilosun yas kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?