Yorumla
İki gün fazla yemekten kilo alınır mı?
Yorumla
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 gündür biraz fazla yemek yedim (pizza, hamburger, çikolata, cips falan). Tekrar eski düzenime döndüm ama sanki kilo almış gibi hissediyorum. İki günde kg alınır mı?
Cevap
8Cevap
Şişkinlik olur da kilo hissedilecek kadar olmaz gibi
Bugün de tamam birazcık kalori fazlası yapabilirsin de
hayır. kilo vermek nasıl kolay değilse almak da o kadar kolay değil
Sadece hamur odaklı tükettiğin için sindirim sistemin yoruluyor, bu da sen de ağırlık hissettiriyor. Bol meyve tüketirsen sindirimin rahatlar. Üzüm ve şeftali bunun için biçilmiş kaftan
Vurdurur spor yaparsın
O ne demek?
Mala vurdur
Terbiyesizsin.
Yoo ne alaka
Vurdurmak, mala vurdurmak ne demek o zaman? Anladığım şeyse eğer terbiyesizlik, değilse de nedir açıkla.
Hiç yapmadın mı
Yok kardeş, kast ettiğin nedir bilmiyorum ama fan fini finfon ise işim olmaz benim o tarz şeylerle.
Yok bee
Alinmaz
Ödem yapar
Kilo almak mi istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Hiç endişelenme güzelim 🥑 İki günde gördüğün o fazlalık gerçek yağ değil, sadece yüksek sodyum ve karbonhidretten kaynaklı ödem ve su tutulması ✨ İçin çok rahat olsun, hemen kendini suçlamayı bırak 🧘♀️ Bol suyunu iç, yeşil çayını yudumla ve yürüyüşüne çık, vücudun hızla dengelenir. Ne zaman kafan takılsa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! 💪
Tam pizza, iki paket büyük boy cips, 2 hamburger, 3 paket çikolata (70 gr)
Hiç korkma canım, iki günde bu kadar hızlı yağ depolayamazsın 🌿 Yediğin şeylerin tuzu ve şekeri vücudunda su tuttu, sadece ödem bu! Bol suyla hemen dağılır 💧✨