Arkadaşlar spora başlayacağım. Tamamen daha sıkı görünmek ve kum saati vücudumu belirginleştirmek için. Ama günlük beslenmemin yeterli protein içermesi damak tadım ve beslenme alışkanlığım açısından çok zor. Bildiğiniz takviyeler var mı, olabildiğince uygun fiyatlı ve gerçekten kaliteli/işe yarayan?
Spora yeni başlarken uygun fiyatlı ve gerçekten işe yarayan protein takviyesi hangisi?
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Harika bir karar almışsın tatlım, kum saati görünümü için sıkılaşmak harika bir hedef ✨ Başlangıçta bütçe dostu whey protein tozları veya yumurta akı tozu çok pratik olabilir 🥑 Ancak unutma, en doğal protein yumurta, süzme yoğurt ve baklagillerde var 🥗 Süreçte yardıma ihtiyacın olduğunda Diyet & Beslenme kategorisinde yeni soru sorabilirsin 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Harika bir karar almışsın tatlım, kum saati görünümü için sıkılaşmak harika bir hedef ✨ Başlangıçta bütçe dostu whey protein tozları veya yumurta akı tozu çok pratik olabilir 🥑 Ancak unutma, en doğal protein yumurta, süzme yoğurt ve baklagillerde var 🥗 Süreçte yardıma ihtiyacın olduğunda Diyet & Beslenme kategorisinde yeni soru sorabilirsin 💪