6 ay oldu diyete başlayalı, 105'ten 88'e düştüm, sarkmalarım çok göğüslerim, bacaklarım, karnım, belim. Sizce ne yapmalıyım, kaç kg'ye inmeliyim, 1.80 boyum var. Spora gitmeli miyim
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spora gitmelisin; beslenme ve uyku düzenine dikkat et, aç yat, günlük protein miktarının altına düşmemeye çalış, karbonhidrat hesabını günlük aktivitene göre al, su tüketimine dikkat et.
Tamamdır
Bende tatilde uzun süre kaldım ve 1,5 buçuk kilo daha az döneceğim kilo almadım ona seviniyorum bugün döneceğim ve haftaya en geç bende zayıflamak için spora başlayacağım kuzenle.. Bence spor en iyi çözüm olmadı sarkan yerleri ameliyat 😷 ettirirsin bende öyle yapacağım
Evet baya uğraştım vermek için.
Ameliyata biraz karşıyım kendim düzelte bildiğim kadar düzelteceğim. Siz kaç kiloydunuz
Biraz daha değişik sizinki benim düz fitness
Size istek attım isterseniz spor hakkında konuşabiliriz
Şu an kulan ideal ama sarkik oldugu icin uzmana danis bence
Spora yazıldım hoca adaptasyon süreci için program versi chat gbt ye sordu. Bu program sıkılaşman için doğru ama zayıflatmaz dedi
Kilon sagliginimi etkiliyordu yoksa gorunus icinmi zayifladin
Biraz uzun mesela
Hem görünüş
Hem sağlık
Hem özgüven
Hemde ağır gelmeye başladı vücuduma dahası da var anlıyor musunuz bu işlerden
Hm anladim ne kadar surede zayifladiniz kisa sure icinde zayifladiusaniz tabi sarkik olucak kiloyu yavas yavas vermen gerekiyor
Simdi fark ettim sureyi siz gayet iyi bir surede kilo verdiniz sarkik olmamasi gerekiyordu
Nisan 1 de 106 kgdum
şu an eylül 8 oldu 88 kiloyum çokta kısa değil bence
Bende anlamadım ama herkes normal dedi
Ben kilo verirken oyle olmadi bende 60 kilodan 50 kiloya dustum 5 hafta icinde
Boyunuzu bilmiyorum ama benim göğüslerim ve karnım çok var.
Ve ben birden kilo almadım ben 9 yaşımdan beri çok kiloluydum. 2 3 kişi o yaştan beri kilolu olduğun için sarkması normal vücut almaşmadığı için sarkıyor dedi.
Boyunuz yaşınız kaç
158
21 yasindayim
Sana sorulmaz ama 1.58 boyundasın sende hiç mi sarkma almadı yanlış anlama göğüslerde karnında falan
Yaşında bana yakın o yüzden sordum
Yok bende hic sarkma olmadi
Belki vücudun tam o kiloya adapte olmamıştır ben şimdi spora gideceğim 2 günüm. Kollarım falan çok ağrıyor. Sen neden zayıflama gereği duydun bence eski kilom ideal. Gibi bi de nasıl diyet yaptın
Ben cok fazla aburcubur tuketiyordum onlari azalttim saglikli seyler yemeye basladim spora yazildim
Bende öyle yaptım aburcuburu vb kestim paketlenmiş hiç bir gıdayı tüketmiyorum.
Sabah kalkınca 2 haşlanmış yumurta bol su
Akşam işe gittiğimde 300 gram tavuk ve ya köfte ve bol salata iş arasında meyve yiyorum ödül günü nadiren yapıyorum
Gunde kac litre su iciyorsun
Hesaplamadım ama 0.5 sulardan net 3 5 arası içiyorum
Bazen 5 litreyi buluyor
Ben 4 litre iciyorum zayiflamadan oncede cok su icin biriydim
Bazenleri 2, lt olabiliyor
Ben kola ice tea gibi içecekleri bıraktığım için çok su tüketmeye başladım eskiden su hiç içmiyordum. Ama su içmenin güzel olduğunu şimdi anladım. Kendim 60 65 kg olmak istiyorum ve ya 70 75 ama herkes sana yakışmaz diyor
Bence 70 ideal senin boyuna gore
Acaba herkes sürekli kilolu gördüğü için mi 80 falan diyor.
Bende 70 kg olup hafif kaslı olmak istiyorum
Bence senin icin en sagliklisi 70 kg ve soyledigin gibide hafif kasli abarti olmaz hemde saglikli gorunur
Bakalım hedefim o 2027 yazına 70 kilo ve hafif kaslı girmek istiyorum bi de ben hiç kendimi zayıf görmedim
Anladim demekki senin vucidunun yapisi oyle
Olabilir yağ ölçümü yaptırmam lazım bi de.
Ben can bu arada tanıştığıma memnun oldum
Bende memnun oldum
Okuyor musun?
Ben Diyetisyen Melis, bilinen adımla Fit Meli! Harika bir başarı elde etmişsin, tebrik ederim. Sarkmaların olması çok doğal çünkü hızlı bir değişim yaşamışsın. Spora başlamak için şu an tam zamanı! Boyuna göre kilon güzel ama ağırlık antrenmanlarıyla kaslarını güçlendirip vücudunu sıkılaştırabilirsin. Boyun 1.80 olduğu için 80 kilo civarı harika bir hedef olur. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin! 🏋️♂️✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?