104 kiloyum 35 günde sadece sıvı beslenerek 40 kilo verebilir miyim
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 104 kiloyum 35 günde sadece sıvı beslenerek 40 kilo verebilir miyim
35 gunde 40 kilo vermek kendi basina asiri sagliksiz.
35 gun boyunca sadece sivi tuketmek gibi insan metabolizmasina aykiri hareketler 24 saat doktor kontrolu disinda cok tehlikeli.
Vucut bir suru degisik besin, mineral vs ye ihtiyac duyar. Tek tip beslenerek vucuduna girmesi gereken gerekli besinleri buyuk oranda kesersin. Bu da ciddi saglik sorunlarina yol acabilir.
1 - Az ye.
2 - Cok hareket et.
3 - Bunu hayatinin rutin bir parcasi haline getir.
Bu ucunu ayni anda yapmadigin surece bosa kurek cekiyorsun ve sagligini riske atiyorsun.
Bu uc maddeyi prensip haline getir. Ve kas kutleni artir. Ne kadar kas, o kadar enerji tuketimi...
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Niyetini anlıyorum ama 35 günde 40 kilo vermek kesinlikle mümkün değil ve sağlığın için son derece tehlikeli. Sadece sıvıyla beslenmek kas kaybına, organ hasarına ve metabolizmanın çökmesine yol açar. Dengeli ve sürdürülebilir bir beslenmeyle harika sonuçlar alabiliriz. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım! ✨🥗
Cevap
6Cevap
Zor ama imkansız değil. Lakin çok hem de çok tehlikeli. En azından 2-3 ayda vermeye çalışsanız olabilir.
35 günde 40 kilo vermek mümkün değildir. Zaten sadece sıvı beslenerek 2 haftada yatağa düşersin
İmkansız ayrıca 35 gün sıvı beslenirsen direkt hasta olursun
Sağlıklı değil tabii ki neden böyle bişey yapmak istiyorsunuz zamana yayın
Bu acele niye? Vermezsin biyolojik olarak imkansiz zaten de niye duzenli her ay belli bir kilo vermek varken boyle tehlikeli şeylere kalkisiyosunuz
Tavsiye etmem sağlığın için
Veremezsin bence
Boy neki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?