Güncel Halim dhdhdh trol sordum dmden linç yedim hey Allam
17 günde sadece su diyeti ile 18 20 arasi kilo vermem mümkün mü?
Güncel Halim dhdhdh trol sordum dmden linç yedim hey Allam
Yapabilirsin ben bir ara yaptım kilo verdiriyor ama şunu söyleyebilirim üçüncü günden sonra dayanması o kadar zor oluyor ki o kadar zor oluyor ki yani var ya üçüncü güne kadar geliyorsun ama sabah kalkıyorsun ve bayılacak gibi hissediyorsun hatta bayılıyorsun çünkü ben bayılmıştım
😂
bir tanem bu diyeti masal yapmıştı bana da anlatmıştı hatta cidden epey, güzel bir kilo vermişti ama çok çok riskli buldum ben kendi açımdan şahsen. şok diyetlerin belli başlı bir süresi var detoksu bile yaparken ara verdiğin günler oluyor neredeyse 3 hafta boyunca sadece su çok çok riskli. ve o verdiğin kiloyu kastan sudan vereceksin sen yağdan vs. değil ki. bu diyeti bırakıp ardından yemeye başlasan hızlıca kg alırsın. diyetisyene git ona danış kan değerlerine baksınlar onun gözetimi altında yap. masal ile de konuş bu konuyu o sanki yoğurt falan da yiyordu.
Cevap
5Cevap
Seni tanıyan da trol olduğunu anlar yahu. Ölüm orucu iyi bir şey aslında 😃
Hızlı kilo verdiyor orası doğru ama bomboş olmalısın. İşe gitmeyeceksin, dışarı çıkmayacaksın çalışmayan evde olan insanların daha rahat yaptığı bir şey. 20 günde 15 kilo verildiğini gördüm. 🙃
Niye çaktırıyorsun belki gören eden olurdu ajsjss
Ben 10 gun so orucu yaptim 7 kilo verdim. ve devam etdim diyete yumurta ve yogurt yedim sadecs. Ay sonunda 15 kilo vermkstim ama 2 ayda 20 kilo geri aldim. Simdi tekrar vermeye calisiyorum. Eger isterse. Birlikye baslaya biliriz
Göbeğim yok dhdh bir dakika
https://imgyukle.com/i/RwVqGS
Tabi dene bakalım. Süreci merakla takipdeyim.
Daha ne vercen olm ölürsün :O
sen her halinle güzelsin sıkıntı yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?