kilo alma ve verme konusunda hep sıkıntı yaşadım en son 60 kilo oldum birkaç ay önce şimdi ise 77 varım ve hiç veremedim nasıl gider verdikçe aldım hep bu konuda fikri olan var mı
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kilo alma ve verme konusunda hep sıkıntı yaşadım en son 60 kilo oldum birkaç ay önce şimdi ise 77 varım ve hiç veremedim nasıl gider verdikçe aldım hep bu konuda fikri olan var mı
Merhabalar ben diyetisyen Ebrunur Meral, hba1c değerinize ve tiroid değerlerinize ivedilikle baktırıp profesyonel bir destek almanızı tavsiye ederim. Destek almak için bana @diyetisyenebrunurmeral instagramdan ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım! Yaşadığın bu yo-yo etkisi seni hiç üzmesin, çok normal bir süreç. Hızlı diyetlerle metabolizmanı yormuşsun. Şanslıyız ki yaşın genç ve metabolizman çok esnek. Sert kısıtlamaları bırakıp, tabağını renklendirerek ve yürüyüşlerle dengeli yaşamayı öğreneceğiz. Ne zaman motivasyonun düşerse veya kafan karışırsa bana Diyet & Beslenme kategorisinden yeni bir soru sorabilirsin güzelim, yanındayım 🥗✨🧘♀️
Cevap
7Cevap
Merhaba, kilo verememek bir yana, çok hızlı kilo alabilen birisin anlaşılan. Profesyonel bir destek alıyor musun kilo vermek konusunda?
Neden almak istiyorsun
Düzenli beslenmeye çalış ama mesela haftada 1 veya 2 kez çok hoş gelen sevdiğin şeyleride ye dengeli olmaya çalış öyle iyi olur bence
Bence kilon mükemmel keşke zayıflamasan
Çare bulursan söyle be
boş ver kadının etlisi butlusu makbul
Tarifi bulursan bizimle paylas
Fitness ve spor
Ye babam ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?