Kilo almak istiyorum ama ne yapsam alamıyorum, Cici Bebe, yulaflar, her şeyi denedim. Protein tozu mu kullansam, kreatin mi kullansam ya da başka bir yolu var mı yardımcı olur musunuz
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
kalori fazlalığı olması gerek
Protein tozu değilse mass gainer olması lazım senin işini o çözebilir... Çok ağır olmayan Bir ağırlık antrenmanı yapıp bolca sağlıklı protein sağlıklı karbonhidrat alman yeterli olucaktır. Ölçüleri çok aşma ama tozlarda
Peki nasıl kullanacağım ya da önerdiğiniz bir marka var mı
boyun kilon kaç? sana yaptığım yazılımı atarsam ölçülerini detaylıca girip bilgi alabilirsin. link atmam yeterli
1.68 49 kilo
Olur
gunluk 4500-5000 kalori aldim aylarca 63 ten 64 e cikabildim sadece bulursan bana da soyle
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hayır bu imkansız
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yani orası baya baya uzun hikaye de genetik olarak kilo alamama sorunum var boyum 188
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hayır en son bu kadar kaloriye rağmen alamayınca saldım ne olacaksa olsun diyip
Alma napıcan kilo alıp
Ben de alamıyorum hiç
Protein tozu araştırılmalı
Mass gainer kullan
Hangi marka
Protein ocn
bol yemek ye
Alirsin knk kaç yaşındasın
19
Hmm iyi boyun kilon kaç
168 boy kilo 49
cok yemek
neden ki
Boyun ve kilom orantisiz
boy kilon ne
1.68 kilomda 49
fast food abur cubur falan yesen ve hiç hareket etmesen alırsın aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Kilo almak bazen vermekten daha zor olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum ✨ Tek bir besine sığınmak yerine, kuruyemişler ve fıstık ezmesi gibi hacmi küçük ama kalorisi yüksek sağlıklı gıdalarla beslenmelisin 🥑 Protein tozu ve kreatin kas gelişimini destekler ama asıl anahtar düzenli direnç egzersizleri ve kalori fazlasıdır 💪 Kilo alma sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🍏
Mide rahatsızlığım olduğu için çok kendimi zorlayamıyorum yemek yerken
Çok haklısın canım, mideni yormadan hacmi küçük ama enerjisi yüksek olan sıvı smoothies ve sağlıklı yağlardan destek alarak beslenmeyi deneyebilirsin ✨ Mide dostu hafif tariflerle ilerleyelim 🥑 Meli'n her zaman yanında!
Bana önereceğiniz besinler nelerdir yulaf ve fıstık ezmesi meyve yiyorum