Lütfen yardım edin zayıflamam lazım benim arkadaşlar bana yardım edin ben zayıflamak istiyorum sabah güzel başlıyorum akşam bozuyorum bana yardım edin nasıl zayıflayabilirim?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bu sadece diyetle olmuyor maalesef. Spor da gerekiyor, su içmek de gerekiyor. Ancak diyettense günlük alman gereken kalori değerine göre protein ağırlıklı beslenmen daha verimli olacaktır
Kolorimi hesaplayamiyorum ki
Kaç kilosun
78 kiloyum
Boş ver ye gitsin
Manyakmisin
evet
Ekemek su şeker kes
Nasıl yapacam
Ekmek sadece kahvaltıda sonrasında yemeyeceksin öğünlerin tam saatinde olacak 3 öğün seklinde su tuketimini arttıracaksin aksam yemeğinden sonra açlık oluşuyorsa meyve ya da süt ve gofret yerdim kendim için söyleyeyim 15 ayda yavaş yavaş bu sekilde verdim 20 kg şeker ilk 6 ayda sıfıra düşürdüm çay ve benzeri ürünlerde tuz ilavesi hiç yapmadım olduğu gibi yedim ama ayda veya 2 haftada bir kendimi odulledirip akşam yemeğinde lahmacun veya pide döner yedim
Pirinç plavi ya da bulgur makarna ayırt etmedim öğle akşam ekmek yetmediğim için onları yedim çok aç olursam bir dilim kadar ekmek yedim ilk etapta ve doydugumu hissetmeden kessin yemeği daha sonra o doygun hissi geliyo tabağında kalamsin diye yediğin her şey fazlalık unutma
Belki sağlıksız gelebilir ama hiç bir destek almadım hızlı şekilde değil zamana dağıttım kilo verimini ayda 1.5 kg gibi bir kayıp ortalama bazen aylık kilo verimi arttı ama ilk etapta yavaş ilerledi sabırlı olman lazım
Spor yapıyor musun
Hayır
İşten yorgun gelince yapamıyorum
Kilon kaç
Boy kllo kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım! Üzülme minnoşum, yalnız değilsin. Akşam gelen acıkmalar genelde gün içinde kendini çok kısıtladığın veya yetersiz beslendiğin için olur. Akşamları protein ve lif ağırlıklı beslenip, porsiyon kontrolü yaparak bu döngüyü kırabiliriz. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Kısaca KızlarSoruyor üzerinden yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım! 🥗✨