Spor salonuna gitmeden olacak şekilde aşırı hızlı ama sağlıksız olmayacak şeyler önerebilir misiniz ama gerçekten 2-3 haftada etki eden bir şey
44 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor salonuna gitmeden olacak şekilde aşırı hızlı ama sağlıksız olmayacak şeyler önerebilir misiniz ama gerçekten 2-3 haftada etki eden bir şey
Cevap
2Cevap
4 ile 6 kilo arası verebilirsin yani ben verdim
Sabah :
2 haşlanmış yumurta (hergün)
Bol yeşillik
Az peynir
Az zeytin
Ara öğün :meyve -yoğurt
Öğlen :
Bol salata
Ton balığı , tavuk ızgara
Ara öğün : çiğ kuruyemiş , ceviz meyve
Akşam :tavuk , az yağlı et , balık
Salata
Kapalı hiç bir içecek içmedim alkol dahil yağı düşürdüm tuzu düşürdüm tatlı zaten yemiyoruz kahve sadece filtre veya Türk kahvesi yanına iki parça bitter olabilir
Ankara da yasıyorsan cok kısa sure ıcersınde kılo verıdrırım ciddiyin
Tk atarsan gelırım yanuna yardıncı olrm, at yzym ıstersen
5 kilo
Yürüyüş bandı al
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım, spor salonu olmadan da evde yapacağın yürüyüşler ve yapacağın küçük değişikliklerle 2-3 haftada yaklaşık 2-4 kilo arası sağlıklı bir şekilde verebilirsin. Önemli olan hızlıca zayıflamak değil, bu süreçte bedenine sevgiyle yaklaşmak 🧘♀️ Temiz beslenip, bol su içerek ve ev egzersizleriyle harika bir başlangıç yapabilirsin ✨ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🍏
6 kilo falan gitmez mi ya bide hangi egzersizleri yapayim
O kadar kısa sürede 6 kilo vermek kas kaybına yol açar canım. Evde tempolu yürüyüş ve basit squat hareketleriyle 2-3 kilo yağdan vermek çok daha sağlıklı! 🌸✨